-->

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια Ανοιχτή επιστολή προς Χειρουργική Κλινική Γ.Ν.Ν. Διδυμοτείχου

Άνθρωποι, ψυχές φτιαγμένες από γυαλί...Στην πορεία των ζωών μας συναντάμε χτυπήματα...

Καθένας μας σπάει σε διαφορετικά σημεία και μας μένουν πληγές…Άλλοι ζητάμε καταφύγιο σε γυάλινους κόσμους κι άλλοι πολεμάμε να προφυλάξουμε το δικό μας γυάλινο κέρας, εκείνο το μοναδικό χαρακτηριστικό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από όλους τους άλλους…αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε στην ισοπέδωση
της ομοιομορφίας..και να ακολουθούμε την πορεία ενός σάπιου και ανήθικου συστήματος …και μάλιστα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά όταν μιλάμε για το σύστημα υγείας.

Πάντα μας αφήνουν να χορεύουμε ολόμαυρα βαλς με την αγωνία πως αν δε δώσεις φακελάκι,..γρηγοροσημο ..ή όπως αλλιώς θες πες το . τα πράγματα μπορεί και να μην εξελιχθούν και τόσο καλά..

Όμως με την περιπέτεια της υγείας μου που ξεκίνησε ..εδω και καιρό ανακάλυψα για μια ακόμα φορά πως στον ουρανό …του δικού τους τυπικού συστήματος..υγείας υπάρχουν και ζουν κι άλλα αστέρια .Σεργιανά και ενας άλλος ήλιος..ο ήλιος της δικαιοσύνης της πίστης στον όρκο του Ιπποκράτη της ηθικής της αξίας της επιστήμης και της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ .

Ένας τέτοιος ουρανός..για τον Έβρο και τους πολίτες του είναι και το Γ.Ν.Ν Διδυμοτείχου .. 
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στον Διευθυντή της Χειρουργικής Kλινικής Dr ΚΑΛΠΑΚΛΗ ΧΡΗΣΤΟ για την επιστημονική του κατάρτιση, ανιδιοτέλεια και το ήθος του .

Σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που εκτός από την άψογη και αμέριστη φροντίδα προς τους ασθενείς είχαν να επιδείξουν και ένα όμορφο και αγνό χαμόγελο μέσα απ την ψυχή τους. …ευγνωμοσύνη και μόνο μέσα απ την καρδιά μου.

Και μάθετε λοιπόν κύριοι του Νότου πως γκρεμίζεται τους νόμους της ηθικής και της ανθρωπιάς γιατί δεν αποφέρουν κέρδος. όμως υπάρχουμε κι εμείς με το κόστος της επιλογής μας να μην εν δίδουμε …. 

Να μην κοστολογούμε τη ζωή για να ζήσουμε … κρεμάστε λοιπόν το βράδυ μαζί με την ιατρική σας ποδιά στον καλόγηρο κι ένα μέρος της (όποιας) ανθρωπιάς σας....
Φιλιώ Επιτρόπου 
Δημοσιογράφος 
Μουσική παραγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας