-->

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Τα δίδυμα της δεύτερης Κυριακής Στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Για κάποιους τελείωσε η "μάχη" από την Κυριακή 26 Μαϊου, για κάποιους άλλους όμως ο αγώνας θα συνεχιστεί και την ερχόμενη Κυριακή 02 Ιουνίου.

Όσον αφορά στον Έβρο ένα μόνο δήμο εξελέγη δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή και συγκεκριμένα στον δήμο Ορεστιάδας όπου ο
Βασίλης Μαυρίδης είναι ο εκ νέου δήμαρχος της πόλης.

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης ο Βαγγέλης Λαμπάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Πόλη και Πολίτες» και ο Γιάννης Ζαμπούκης που ηγείται της παράταξης «Δήμος για όλους Πρώτα ΕΣΥ!», προκρίνονται στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ως τώρα επίσημα στοιχεία η παράταξη "Πόλη και Πολίτες" του Βαγγέλη Λαμπάκη συγκέντρωσε 37,83% ενώ η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη "Δήμος για όλους Πρώτα ΕΣΥ" συγκέντρωσε 23,66%.

Στο Δήμο Σουφλίου η "μάχη" συνεχίζεται μεταξύ του Ευάγγελου Πουλιλιού και του Παναγιώτη Καλακίκου. Στο Δήμο Διδυμοτείχου στον δεύτερο γύρο περνάνε οι Τοκαμάνης Χρ. και Χατζηγιαννόγλου Ρωμ. και τέλος στο Δήμο Σαμοθράκης οι ψηφοφόροι θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Αθ. Βίτσα και τον Γαλατούμο Νικόλαο.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή η μάχη συνεχίζεται μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων ως εξής:

 • (Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα)

 • Δήμος Αλεξανδρούπολης
 • Βαγγέλης Λαμπάκης 37,83%
 • Γιάννης Ζαμπούκης 23,66%

 • Δήμος Διδυμοτείχου
 • Τοκαμάνης Χρήστος 37,51%
 • Χατζηγιαννόγλου Ρωμύλος 28,44%

 • Δήμος Σαμοθράκης
 • Βίτσας Αθανάσιος 40,97%
 • Γαλατούμος Νίκος 33,81%

 • Δήμος Σουφλίου
 • Πουλιλιός Ευάγγελος 47,34%
 • Καλακίκος Παναγιώτης 37,47%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας