-->

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Η μεγάλη απάτη: Ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου Μανχάτταν

Υπάρχουν αποδείξεις ότι από τα 37 εκατ. δολ. που συγκέντρωσε ο π. 'Αλεξ Καρλούτσος για την ανοικοδόμηση του Αγ. Νικολάου στο Ground Zero Μανχάτταν,  10 εκατ. κατάληξαν στον αδηφάγο Βαρθολομαίο (ο ίδιος ο Καρλούτσος τσέπωσε 5-6 εκατ. δολ., με βάση τη μίζα του 15%).


Εισαγγελείς του υπ. Δικαιοσύνης ΗΠΑ, ΕΧΟΥΝ τα αποδεικτικά στοιχεία γιά την μεταφορά των 10 εκατ. στον Βαρθολομαίο, ως μέρος του αντίτιμου γιά την εξαγορά του (συνολικά 25 εκατ. δολ.), στο ζήτημα της αυτοκεφαλίας Εκκλησίας Ουκρανίας, στην οποίαν είναι ανακατεμένος και ο διαπλεκόμενος πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, ο Πάϊατ, που τώρα προσπαθεί να πείσει κυβέρνηση και Ιερώνυμο να κάνουν πλάτες στον διεφθαρμένο-εξαγοράσιμο πατριάρχη (ο Πάϊατ πριν ήταν πρέσβης στην Ουκρανία, όπου
συμμετείχε σε αίσχη και εμφύλιο).

Δηλαδή, το 40% περίπου από τα χρήματα της Ομογένειας γιά την ανοικοδόμηση του αγίου Νικολάου στο Μανχάτταν (έχουν σταματήσει τα έργα) κατέληξαν στον Βαρθολομαίο και μέρος, ως ''μίζα'' στον Καρλούτσο.

'Ολα αυτά είναι γνωστά, επειδή συμμετείχε και στον -σε αναμονή- ''νέο'' αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο (ή Ελπιδο-κτόνο;;;), ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να γίνει αποδεκτός ως αρχιεπίσκοπος στις ΗΠΑ, αφού αποδεικνύεται ότι δεν είναι ''καθαρός'' και ειλικρινής. Τον στέλνει ο βαρθολομαίος στις ΗΠΑ γιά το ''κουκούλωμα'' της βρωμιάς πατριάρχη-Καρλούτσου, αλλά ''έχουν γνώση οι φύλακες''.

Η Ομογένεια ξύπνησε, σιχάθηκε τα αρπακτικά και ζητά εξηγήσεις, ενώ καταφεύγει σε εισαγγελείς και δικαστήρια.

Αυτά τα τρωκτικά τα ''καλύπτουν'' ελληνόφωνες ξεπουλημένες εφημερίδες στην Νέα Υόρκη και στην Αθήνα. Αυτά τα τρωκτικά εξευτελίζουν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

(Περισσότερα, σύντομα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας