-->

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Δηλωση Υποψηφιου δημαρχου Σουφλιου Παναγιώτη Σκαρκαλα

Με καταμετρημένα επισήμως τα 51 στα 52 τμήματα, στο β' γύρο επαναληπτικών εκλογών ο Δήμος Σουφλίου!

Η πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Σουφλίου με την καθοριστική ψήφο της στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ζήτησε αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου μας. Η απόφαση αυτή των πολιτών πρέπει να γίνει σεβαστή και να προχωρήσουμε με νέο
σχεδιασμό και πρόγραμμα στην ανανέωση και πρόοδο του τόπου μας.

Η «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», μια παράταξη που δημιουργήθηκε λίγους μήνες πριν, έδωσε μια δύσκολη και άνιση μάχη για το Δήμο μας, με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, αλλά και πολιτικό ήθος. Είχε όμως να αντιμετωπίσει ισχυρά συγκροτήματα πολιτικής και οικονομικής ισχύος. Σφυροκοπήθηκε και αναμετρήθηκε μέχρι και την ύστατη στιγμή της εκλογικής διαδικασίας, έξω από την πόρτα των εκλογικών τμημάτων, με μηχανισμούς και πρακτικές που αποτελούν ντροπή της δημοκρατίας και είναι ξένες με τις αρχές μας, που ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτες. 

Το χθεσινό αποτέλεσμα απέδειξε, ωστόσο, ότι η παράταξή μας έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία του Δήμου μας και ήρθε για να μείνει. Άντεξε στην πόλωση και συγκέντρωσε ένα αξιόλογο ποσοστό που την καθιστά κρίσιμο παράγοντα στη διοίκηση του Δήμου μας. Το ποσοστό αυτό της επιτρέπει να συγκροτήσει μια αξιόπιστη δημοτική ομάδα με λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων προς το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου. Κάθε ψήφος σας είναι για εμάς ευθύνη. Κάθε ψήφος σας είναι εμπιστοσύνη. Κάθε ψήφος σας είναι για εμάς εντολή!

Την επόμενη Κυριακή στο β’ γύρο, όπως έχουμε ήδη υπογραμμίσει, κρίνεται μεταξύ των επικεφαλής των δύο επικρατέστερων συνυποψηφίων μας ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας διοίκησης του Δήμου. Κατά τα λοιπά, η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει οριστικοποιηθεί με τα αποτελέσματα βάσει του α’ γύρου, σύμφωνα με τα οποία, όποιο κι αν είναι αυτό το πρόσωπο, η νέα διοίκηση δε θα έχει την πλειοψηφία στο Συμβούλιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι προτάσεις της νέας διοίκησης να είναι ρεαλιστικές, βιώσιμες, κινούμενες υπέρ του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών, ώστε να βρίσκουν την ευρεία συναίνεση των συμβούλων για την εφαρμογή τους.

Μένουμε πιστοί στο όραμα και στις προγραμματικές μας δηλώσεις και συνεχίζουμε να στεκόμαστε απέναντι στην αδιαφάνεια, στην αναξιοκρατία, στην αδράνεια, στην εγκατάλειψη των πόλεων και οικισμών του Δήμου μας. 

Δε θα επιτρέψουμε να χαθεί πολύτιμος χρόνος για άλλη μια τετραετία. Με τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκτούμε πλέον θεσμικό ρόλο και ισχυρότερη φωνή για τη διεκδίκηση των αυτονόητων κι εύλογων αιτημάτων των συνδημοτών μας. 

Ευχαριστούμε θερμά και μέσα από την καρδιά μας όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα τίμιο και καθαρό, εκδηλώνοντας έμπρακτα την αποδοχή σας, τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας προς το συνδυασμό μας και τα πρόσωπα του τον στελεχώνουν. Θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μάχη που δώσαμε μαζί, όπως κι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι για εσάς. 

Για τη δημοτική παράταξη
«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»
Παναγιώτης Σκαρκάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας