-->

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

4ος Τομέας του Προγράμματος του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΠΤΥΞΗ -ΣΥΝΟΧΗ για την περιοχή του Τυχερού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑ
Παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες για βελτίωση των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής υποδομής αυτών. Λήψη μέτρων στα σχολεία
για την ασφάλεια των μαθητών. Εξασφάλιση των καλύτερων όρων μεταφοράς των μαθητών.

Διασφάλιση της λειτουργίας των υφιστάμενων σχολικών μονάδων.

Ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού, με αξιοποίηση και συντονισμό των δυνατοτήτων που παρέχει ο μας Δήμος. Ο αγροτουρισμός, ο οικοτουρισμός, ο πολιτιστικός και θρησκευτικός τουρισμός, ο μουσειακός, οινικός, περιπατητικός και αθλητικός τουρισμός χωρίς ιδιαίτερες δαπάνες μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομία μας περιοχής μας. Εκπόνηση σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου και συνεργασία με γυναικείους συνεταιρισμούς και ιδιώτες για την ανάληψη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση αυτή. 

Το Μουσείο στην Λίμνη Τυχερού θα γίνει ένας πολυχώρος μόνιμων και εποχιακών εκθέσεων αλλά και συνεδρίων. 

Ανάδειξη όλων των μνημείων και των φυσικών πλεονεκτημάτων της περιοχής : η Λίμνη του Τυχερού, το δάσος Λευκίμης και το απολιθωμένο δάσος Φυλακτού.

 • - Ανακατασκευή, επισκευή και λειτουργία του θερμαλιστικού κέντρου στο Φυλακτό.
 • - Διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων με στόχο την τουριστική προβολή.

 • - Συνεχής προβολή των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων του δήμου χρησιμοποιώντας ως επικοινωνιακό μέσο το τρίπτυχο Περιβάλλον – Πολιτισμός 
 • Προϊόντα του τόπου.

 • - Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.
 • - Ενίσχυση των πρωτοβουλιών νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας.

 • - Η καταγραφή όλων των Συλλόγων που υπάρχουν στα όρια του Δήμου και η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου που θα στηρίζει και θα ενισχύει τη λειτουργία τους είναι καθοριστικής σημασίας. Η ενίσχυση των πρωτοβουλιών που λαμβάνουν οι Σύλλογοι στον τομέα του πολιτισμού και μεταφορά των δραστηριοτήτων τους σε όλο το Δήμο επιβάλλεται στην κατεύθυνση συνοχής του Δήμου. Είναι γνωστό, ότι ο πολιτισμός ενώνει του ανθρώπους.

 • - Στήριξη και επέκταση των πολιτιστικών δράσεων που εξελίσσονται μέσα στην περιοχή του Τυχερού (φεστιβάλ Τυχερού, καρναβάλι Τυχερού, παραδοσιακό φεστιβάλ Λαογραφικού Συλλόγου Τυχερού, γιορτή Γης τον Αύγουστο με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ιστορικής εμποροπανήγυρης Τυχερού , ακατμάδες και πανηγύρι Λευκίμης, γιορτή Αγίου Γεωργίου Ταύρης, πανηγύρια Φυλακτού, Θυμαριάς, Προβατώνα και Λύρας κ.ά.).Δημιουργία ηλεκτρονικού ημερολογίου πολιτιστικών εκδηλώσεων το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου.

 • - Αναβάθμιση αθλητικών υποδομών και δημιουργία νέων όπου δεν υπάρχουν. 

 • - Λήψη μέριμνας για λειτουργία προγραμμάτων σχολικού αθλητισμού σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Τυχερού και άλλες μορφές αθλητισμού (κολύμβηση, κλπ). 

 • - Ενίσχυση των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου και προβολή της δράσης τους. Στήριξη για την επαναδραστηριοποίηση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Δόξας Τυχερού.
 • - Στήριξη και αναβάθμιση του Αγώνα Δρόμου Τυχερού. 
 • - Οργάνωση εκδηλώσεων με τους Συλλόγους.
 • - Υλοποίηση προγράμματος ανακύκλωσης.
 • - Παροχή δωρεάν ασύρματου internet.
 • - Δημιουργία παιδικών χαρών και συντήρηση των υφιστάμενων.
 • - Διοργάνωση τακτικών Λαϊκών συνελεύσεων. 
 • - Στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνία με του δημότες θα εφαρμοστεί σύστημα άμεσης ενημέρωσης μέσω γραπτών μηνυμάτων (sms).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας