-->

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

2ος Τομέας του Προγράμματος του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΠΤΥΞΗ -ΣΥΝΟΧΗ για την περιοχή του Τυχερού.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
1. Ίδρυση γεωπονικής υπηρεσίας του Δήμου και άμεση στελέχωση της, με επιστημονικό προσωπικό, για τη στήριξη των αγροτών. Παράλληλα, θα προχωρά σε έρευνα για αναζήτηση νέων καλλιεργειών οι οποίες μπορούν να παραχθούν στην περιοχή του Δήμου.

2. Προώθηση αναδασμών σε ημιορεινά αγροκτήματα.
3. Βελτίωση αγροτικών υποδομών (αγροτική οδοποιία
κλπ.) σε όλους τους οικισμούς.
4. Προώθηση όλων των τοπικών αγροτικών προϊόντων (σταφύλια, κρασί, τσίπουρο, πεπόνι, φασόλια, μέλι κλπ.). Διοργάνωση εκθέσεων-εκδηλώσεων για προβολή τους.
5. Στήριξη των πρωτοβουλιών για καινοτόμες καλλιέργειες (ενεργειακά φυτά κλπ.) καθώς και μεταποίηση αυτών των προϊόντων.

6. Αξιοποίηση των υφιστάμενων φραγμάτων (Λύρας, Προβατώνα- Λευκίμης). Τα φράγματα μπορούν να αξιοποιηθούν για αρδευτικούς, αλλά και υδρευτικούς σκοπούς.
7. Συνεργασία με όλους τους αγροτικούς φορείς για τη στήριξη του αγροτικού πληθυσμού τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.
8. Τοποθέτηση ειδικών κάδων στο κάμπο για την περισυλλογή των συσκευασιών από τη χρήση φυτοφαρμάκων.

9. Η Περιφέρεια, μετά και από δική μας παρέμβαση, έχει ξεκινήσει την εκπόνηση μελέτης για το αρδευτικού δικτύου του κυρίος κάμπου Τυχερού-Φυλακτού- Θυμαριάς. Η μελέτη αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου σε ενάμιση χρόνο, θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη ώστε μετά την παράδοση της μελέτης να προχωρήσει άμεσα η δημοπράτηση του έργου.

10. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, μετά και από δική μας παρέμβαση, ολοκλήρωσε μελέτη για μια σειρά παρεμβάσεων στον κάμπου Τυχερού συνολικού κόστους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Θα είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη ώστε μετά τις εκλογές να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας