-->

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – Δραματικές Εξελίξεις: Ο Ορφέας αρχίζει τις δολοφονίες

Δραματικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ με το δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερος και να αρχίζει εκ νέου να σκοτώνει σκορπώντας τον τρόμο.

O τρόμος που επικρατεί από τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Ορφέας είναι ελεύθερος και αποφασισμένος να σκοτώσει, είναι τεράστιος. Περισσότερο απ’ όλους
φοβάται η Ελένη, την οποία έχει πάρει υπό την προστασία του ο Αλέξανδρος, αλλά και ο Σωκράτης που ήδη η πρώτη του επαφή με τον Ορφέα στιγματίστηκε με βία και αίμα.

O Oρφέας ετοιμάζεται να το σκάσει από τη χώρα, αλλά προϋπόθεση μεγάλη γι’ αυτό είναι να βρει τα υπόλοιπα χρήματά του και να καθαρίσει αυτούς που έχει ορκιστεί να σκοτώσει.

Ετσι προσπαθεί να «μαζέψει» τις… δουλειές του και να φύγει. Πριν όμως, αρχίζει να σκορπάει τον θάνατο σε όποιον μπαίνει ηθελημένα ή μη στον δρόμο του. Αυτός που πληρώνει το τίμημα του εγκλεισμού στο ψυχιατρείο, αλλά και της ταμπέλας του «τρελού», όπως λέει, είναι ο δικηγόρος του ο Μάνος.

Ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Με το αίμα του Μάνου, ενώ η είδηση του θανάτου του σοκάρει τους πάντες και πιο πολύ την Ολγα. Επόμενος στόχος του είναι ο γιος του ο Σωκράτης, για τον οποίο τρέφει απίστευτο μίσος, καθώς τον ανακάλυψε, τον έδωσε στην αστυνομία και φυσικά του έκλεψε όλα του τα χρήματα. Ετσι ο Ορφέας μετά τη δολοφονία του Μάνου στρέφεται στον Σωκράτη, ο οποίος μετά από πολύ καιρό γνωρίζει μια κοπέλα της ηλικίας του και την πηγαίνει στο σπίτι του, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή και να αποτινάξει από πάνω του τον δεύτερο κακό εαυτό του.

Δεν προλαβαίνει όμως, καθώς ξαφνικά μπουκάρει στο σπίτι ο Ορφέας και με το βλέμμα του τρελού ορμάει πάνω του. «Θα καλοπεράσεις τώρα», τον απειλεί και τον δένει πισθάγκωνα με σκοπό να τον σκοτώσει, αφού πρώτα πάρει αυτό που θέλει.

Ο Σωκράτης αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του όταν ο Ορφέας αρχίζει τα σκληρά βασανιστήρια: «Λέγε πού έχει κρύψει τα λεφτά μου γιατί θα πεθάνεις», του φωνάζει και τον βασανίζει, ενώ ο Σωκράτης δεν μιλάει γιατί ξέρει ότι αν του πει, την ίδια στιγμή θα τον σκοτώσει. Ο Ορφέας κάνει σαν τρελός και ψάχνει παντού, μέχρι που ανακαλύπτει τα χρήματα.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης αποκαλύπτει κάτι στον Ορφέα που τον κάνει να του γυρίσει το μάτι. «Περιμένω την Ελένη να έρθει. Είχαμε ραντεβού εδώ για να μιλήσουμε», του λέει και Ορφέας χαμογελάει σαδιστικά: «Ωραία, δεν χρειάζεται να την ψάξω κιόλας. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»…

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος και η Αννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί, η αγωνία τους μεγαλώνει: «Γιατί δεν ήρθε ακόμα η Ελένη, έπρεπε να έχει έρθει εδώ και ώρα», προβληματίζεται ο Αλέξανδρος και η Αννα του τονίζει: «Αλεξ, αρχίζω και ανησυχώ, κάτι πρέπει να κάνουμε, δεν μπορεί να εξαφανίστηκε».

Η ζωή του Σωκράτη απειλείται και αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας τη στην παγίδα του Ορφέα. Ετσι, η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο Ορφέας!

Την τελευταία στιγμή όμως τα σχέδια του ματαιώνονται καθώς εκεί φτάνει η Αθηνά, η οποία προσωρινά διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια κι αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Ο Σωκράτης απελευθερώνεται και το επόμενο βήμα του είναι αιματηρό, καθώς σκοτώνει άλλη μια γυναίκα, ενώ για πρώτη φορά έχει κοντά του… μάρτυρα.

Πηγή: youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας