-->

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Εθνικός – Σουφλί: Όλα έτοιμα για τον 42ο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου

Λίγες ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου (Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 16:00 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης) και οι δύο φιναλίστ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου, είναι πανέτοιμοι και «διψασμένοι» για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτό άλλωστε δήλωσαν και στην συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Σουφλί, τόσο οι αρχηγοί των δύο ομάδων Νίκος Γκαϊδατζής &
Αποστόλης Μπάμνιος, όσο και οι προπονητές Γιώργος Δίγκας & Πασχάλης Σταματάκης.

Πρώτοι πήραν τον λόγο οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου Δημήτρης Βαρσαμακίδης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Χάρης Αρχοντόγλου, με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν, ενώ μετά τις τοποθετήσεις τους ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η σχετική διαδικασία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού και σίγουρα αποτελεί μία καινοτομία της νέας διοίκησης.

Ο προπονητής του Εθνικού κ. Δίγκας τόνισε: «Ο Έβρος Σουφλίου δεν έφτασε τυχαία στον τελικό και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Όσο αφορά την δική μας ομάδα, ο τρόπος που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές μου είναι αξιοθαύμαστος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος είμαστε υποχρεωμένοι στο κάλεσμα αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι το πρωτάθλημα. Προσωπικά εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο και επιθυμία μου είναι να κερδίσει ο καλύτερος και όχι αυτός που θα έχει την τύχη με το μέρος του».

Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου κ. Σταματάκης είπε: «Ο Εθνικός με τα δεδομένα που υπάρχουν κάνει έναν άθλο. Όσο αφορά τη δική μου ομάδα, είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε στον τελικό, σε αυτή την γιορτή. Ο Εθνικός είναι ομάδα σε ανώτερη κατηγορία και είναι το φαβορί. Θα διεκδικήσουμε με όσο πάθος, διάθεση και ποιότητα διαθέτουμε το Κύπελλο και συνεχίζουμε να παλεύουμε παράλληλα για το πρωτάθλημα».

Ο αρχηγός του Εθνικού Νίκος Γκαϊδατζής δήλωσε: «Φτάσαμε επάξια στον τελικό, σε έναν τελικό που πρέπει να αρχίζει να γίνεται και στον δικό μας νομό γιορτή. Αυτή η συνέντευξη Τύπου που γίνεται για πρώτη φορά είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Από κει και πέρα ο Έβρος Σουφλίου είναι μία υπολογίσιμη ομάδα. Στους τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί. Μπορεί να είμαστε σε υψηλότερη κατηγορία, αλλά σε έναν τελικό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είχαμε ως στόχο το Κύπελλο από την αρχή της σεζόν αφού πέρυσι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Σε μία δύσκολη χρονιά όπως η φετινή θα είναι βάλσαμο για εμάς να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ο αρχηγός του Έβρου Σουφλίου Αποστόλης Μπάμνιος σημείωσε: «Το ματς της Τετάρτης για εμάς είναι πολύ σημαντικό, καθώς το περιμέναμε από το καλοκαίρι. Ήταν ένας στόχος μας και θα πάμε να το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι σε ανώτερη κατηγορία από εμάς, είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα από εμάς, είναι το φαβορί, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να τους κερδίσουμε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να έχει κόσμο το γήπεδο και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ο αρχηγός του Σουφλίου έχει παίξει σε 7 τελικούς με την ομάδα του και έχει κατακτήσει 6 τρόπαια, περισσότερα δηλαδή από όσα έχει ο Εθνικός (5), ενώ όταν έγινε μνεία γι’ αυτό απάντησε πως θα ήθελε να προσθέσει ακόμα ένα στη συλλογή του, τώρα προς το τέλος της καριέρας του.

Σε ερώτηση που έγινε σχετικά με την έδρα του τελικού αμφότεροι οι αρχηγοί των ομάδων συμφώνησαν ότι σωστά ο τελικός θα γίνει στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» καθώς αυτό είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας