-->

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Άλλα 20 ονόματα υποψηφίων συμβούλων, έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Αθανάσιος Κριτσίνης! Τι δήλωσε

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ:  Κάθε μέρα που περνάει, πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ μας κάνει η αγάπη και το πάθος του κόσμου να πάμε τον Δήμο Αβδήρων όσο πιο ψηλά γίνεται!

Μετά την προσχώρηση των έμπειρων, διακεκριμένων, εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων κ. Γαλανόπουλου Σπύρου, πρώην Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, του κ. Πισκιλόπουλου Μάριου
πρώην Αντιδημάρχου Αβδήρων, του κ. Ιμπραήμ Μεμέτ Σουάτ, του κ. Κοτζά Ναζήφ Ναζήφ πρώην Αντιδημάρχου, του Προέδρου της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Σουνίου κ. Εκρέμ Χουσεϊνογλου, του  εν ενεργεία Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μυρωδάτου κ. Ελευθέριου Κατερτζή καθώς και δεκάδων νέων, μορφωμένων, έμπειρων, με δύναμη ψυχής, με όραμα, Χριστιανών και Μουσουλμάνων στο Συνδυασμό, «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Αθανάσιο Κριτσίνη…

Και αφού όλοι μαζί αποφασίσαμε να θέσουμε τέλος στην παρακμή, την απραξία, τη στασιμότητα, τον ωχαδερφισμό του Δήμου Αβδήρων, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα μας.

Κυρίαρχος στόχος μας και πάλι  είναι όλοι Μαζί!  Μπορούμε και άρχισε πλέον να φαίνεται εφικτός αυτός ο στόχος, να κερδίσουμε τις εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Αβδήρων, ακόμη και την πρώτη Κυριακή! 

Γιατί κάθε μέρα που περνάει και πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ μας κάνει το πάθος, η αγάπη και η συμμετοχή του κόσμου στο Όραμά μας να κάνουμε τον Ιστορικό Δήμο Αβδήρων, έναν από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα.

Σήμερα σας ανακοινώνουμε άλλα 20 ονόματα των υποψηφίων μας.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε και τους υπόλοιπους υποψηφίους μας.
Με τιμή,
Υποψήφιος Αβδήρων
Αθανάσιος Κριτσίνης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας