-->

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ο Αθανάσιος Κριτσίνης.

Ξεκινάει την Παρασκευή 14/12 από τη Γενισέα!....
Όλοι μαζί μπορούμε ο τίτλος του Συνδυασμού του Αθανάσιου Κριτσίνη, απάντηση και στον πανικόβλητο Τσιτιρίδη που ισχυρίζονταν οτι δεν...θα κατέβει! 

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων κατεβαίνει ο Αθανάσιος Κριτσίνης με ανοιχτή πρόσκληση για όλους τους φίλους του και τους δημότες Αβδήρων και τίτλο του Συνδυασμού του, "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" και το λογότυπό του: ...Κάνει μάλιστα πρεμιέρα από την έδρα του Δήμου Αβδήρων τη Γενισέα, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 18.00.
Ιδού τι αναφέρει και η ανοιχτή πρόσκληση του Σάκη Κριτσίνη αλλά και το λογότυπό του όπως αποτυπώνεται στην ανοιχτή πρόσκλησή του! 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παραβρεθείτε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Δήμου μας, τη Γενισέα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών (Πέτρινο Κτίριο).

Με ιδιαίτερη Τιμή
Αθανάσιος Κριτσίνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν σε καφέ της πόλης της Ξάνθης, ο νυν Δήμαρχος  Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ειρωνεύονταν με ύβρεις και απειλές ότι θα…σβήσει, όλους όσους θεωρεί ότι αντιστρατεύονται την πολιτική…προσωπικότητά του, χλευάζοντας μάλιστα τον Σάκη Κριτσίνη οτι δεν βρίσκει υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους.....

Η απάντηση του Σάκη Κριτσίνη -όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει ο "Μ" πριν μια βδομάδα- ήρθε τάχιστα (εμείς λέγαμε μέχρι 18 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει και τα πρώτα ονόματα..)

Eνώ πληροφορίες μας αναφέρουν οτι ήδη τον Κριτσίνη ακολουθούν και αρκετοί νυν Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη και την ημέρα της πρεμιέρας (14/12/2018) θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας