-->

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ KAI ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ 15-08-2018 Στη Θεσσαλονίκη μετά τα Μεσάνυχτα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

Δάκρυσε όλη η Ρωμιοσύνη από Ίμβρο και Πόλη, ως Τήνο, Σουμελά, Κύπρο, Ιόνιο, Κρήτη, Μοριά, Αιγαίο ως και στο ακριτικό Διδυμότειχο, όπου στέκει προστάτιδα η πελώρια
εκκλησιά της Παναγιάς της Ελευθερώτριας, να βλέπει Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη, σημαίνοντας θάρρος, Πίστη και ελπίδα με το θεόρατο καμπαναριό της και την θαυματουργή εικόνα της Ελευθερώτριας, κοντά στην εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, για όσους ξέρουν!

Ό,τι δεν μπορούμε εμείς και το κράτος μας, το μπορεί ο Παντοδύναμος Χριστός και η Παναγιά μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Στρατού και του λαού μας! Στη Χάρη της! Στη γιορτή της! Κάνοντας όλα τα μάτια των Ελλήνων να δακρύζουν από ευγνωμοσύνη και ανακούφιση! Την ώρα ακριβώς που ολοκληρώθηκαν οι Παρακλήσεις της! Την ώρα που συμπληρώθηκαν 5,5 μήνες φυλάκισης, στους δύο ήρωες, τον Άγγελο και τον Δημήτρη!

Ναι! Η Παναγιά των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας,έκανε το θαύμα της! Τους ελευθέρωσε! Και οι περισσότεροι Χριστιανοί το έμαθαν από τα χείλη των Ιερέων στους Πανηγυρικούς Εσπερινούς της Χάρης της, δοξάζοντας τον Θεό και μεγαλύνοντας την Θεοτόκο!

Το αεροσκάφος της Ελευθερίας, θα προσγειωθεί απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", ξημερώνοντας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου! Ξημερώνοντας το "Πάσχα" του Καλοκαιριού, που φέτος είναι διπλά αναστάσιμο!
Χαίρε Κυρά της Ελλάδος Ανίκητε!
ΠΗΓΗ : 
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας