-->

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Όταν η ΛΕΒΕΝΤΙΑ συναντά την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ανοιχτή Επιστολή προς τους κκ Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ
ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ
Όταν διοικούσατε την ΔΥΚ, όλοι οι Αξκοι και Οπλίτες που εκπαιδεύτηκαν , επιτυχόντες ή όχι, από την εμπειρία τους εκεί, ξεχώριζαν την παρουσία σας ως υπόδειγμα Διοικητού και τον Απόλυτο «Βάτραχο».

Μετά από μία καθόλα επιτυχημένη πορεία, η Πολιτεία σας τίμησε με τον Ανώτερο Τίτλο που μπορεί να λάβει Αξιωματικός, αυτόν του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.
Ένας Μάχιμος Αξιωματικός , καταρτισμένος και σκληροτράχηλος, ικανότατος να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους υφισταμένους του, που είναι έτοιμοι να αναλάβουν οιανδήποτε αποστολή στα πλαίσια των καθηκόντων τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
Είχα την τιμή να σας έχω υπεύθυνο εκπαίδευσης στην Σχολή των Ευελπίδων ως τεταρτοετής Εύελπις και αποτελούσατε υπόδειγμα τόσο στρατιωτικής αγωγής όσο και εμφάνισης, αλλά και Εθνικής και Ηθικής διαπαιδαγώγησης, δίνοντας σε όλους τους Ευέλπιδες και μελλοντικούς Αξιωματικούς το έρεισμα για μία σταδιοδρομία εμφορούμενη από τα ιδανικά της Αγάπης για την Πατρίδα, το Στράτευμα και τις αξίες που παλαιότεροι Αξιωματικοί όπως το Ίνδαλμα όλων μας, ο Παύλος Μελάς είχαν καλλιεργήσει με τη στάση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους.

ΣΕΒΑΣΤΟΙ κκ ΑΡΧΗΓΟΙ
Επί των ημερών σας, το Στράτευμα ξεφτιλίζεται από την πολιτική ηγεσία , έχει αιχμαλώτους σε καιρό ειρήνης, ο Άγνωστος Στρατιώτης φωταγωγείται με τα χρώματα των απατρίδων, άθεων και ανώμαλων που παρελαύνουν γυμνοί και αφιονισμένοι. Η πατρίδα ξεπουλιέται, η Ηρωική και Αγία Γη της Μακεδονίας παραχωρείται μαζί με την τρισχιλιετή της ιστορία και άσχετοι ως προς την ιστορία της σλάβοι, αναδεικνύονται ως συνεχιστές της, παραγράφοντας τη θυσία χιλιάδων Ελλήνων στο βωμό της Ελευθερίας.
Οι αξιωματικοί λοιδορούνται ως ακραίοι και γραφικοί, ιστορικοί Σχηματισμοί απαξιώνονται και καταργούνται, τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα βαίνουν συνεχώς μειούμενα με συνεχή απαξίωση μέσων και Οπλικών Συστημάτων, Στρατιώτες εμφανίζονται ένστολοι σε κομματικές πορείες, μάχιμες μονάδες και το προσωπικό τους αναλώνουν ώρες από την εκπαίδευση, μέσα, υλικά και αναλώσιμα, για να περιποιούνται λαθρομετανάστες .

Ο αιώνιος θρασύδειλος εχθρός προκαλεί και απειλεί συνεχώς χωρίς καμία απάντηση, χωρίς καμία δυναμική αντίδραση στην θρασύτητα του.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.....
.......τιμήστε τη θέση σας εντός πάντα του Συντάγματος και της Νομιμότητας, κάντε όλους εμάς που φορέσαμε την Ένδοξη και Τιμημένη Στολή του Έλληνα Αξιωματικού, περήφανους ξανά.

ΥΓ.Καμία αναφορά δεν έγινε στη συνεχή οικονομική εξαθλίωση μας, διότι πιστεύω, όπως παλαιότερη έγραψε άλλος συνάδελφος, ότι όλοι μας μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα χρήματα ΑΛΛΑ ΟΧΙ με λιγότερη ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Μετά τιμής και του προσήκοντος σεβασμού
Στυλιανός Η. Κασσάρας
Συνταγματάρχης ΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας