-->

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Αρχίζουν σήμερα Παρασκευή οι εκδηλώσεις του 22ου Ακριτικού Κύκλου

Αρχίζουν σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου οι εκδηλώσεις παράδοσης και πολιτισμού του 22ου Ακριτικού Κύκλου 2018, που διοργανώνει ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», στους χώρους του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά», και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018. (Οι εκδηλώσεις επρόκειτο να αρχίσουν χτες Πέμπτη, αλλά μετατέθηκαν για μία ημέρα, λόγω
των κακών καιρικών συνθηκών).

Οι εκδηλώσεις αρχίσουν στις 9 το βράδυ και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στην Κεντρική Σκηνή, με την παραδοσιακή χορωδία του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» και παραδοσιακούς χορούς, από τον μικρασιατικό σύλλογο Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης «Ουσάκ» και τον σύλλογο Ποντίων Κάτω Σχολαρίου Θεσσαλονίκη «Ανέβζηγος Αροθυμία».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, συμμετέχουν στη λύρα – τραγούδι ο Μιχάλης Καλιοντζίδης, στο τραγούδι ο Κώστας Θεοδοσιάδης και Στάθης Παυλίδης, στη λύρα ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, Κλεάνθης Σιαμλίδης και Γιώργος Ψωμιάδης και στο αρμόνιο ο Άκης Γεωργιάδης.

Σάββατο 30 Ιουνίου

Το Σάββατο 30 Ιουλίου 2018, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ στην κεντρική σκηνή, με παραδοσιακούς χορούς, με το σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», τμήμα ενηλίκων προχωρημένο, το σύλλογο Μικρασιατών Νικομήδειας «Οι Κιζδερβενιώτες» και την Ένωση Χορευτών Δράμας «Πύρριχος».

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν στη λύρα τραγούδι ο Γιώργος Πουλαντσακλής και Γιώργος Μωυσιάδης, στο τραγούδι ο Γιώργος Σασκαλίδης, στη λύρα ο Παναγιώτης Κογκαλίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, Κλεάνθης Σιαμλίδης, Γιώργος Ψωμιάδης και στο αρμόνιο Άκης Γεωργιάδης και Άκης Σασκαλίδης.

Την Κυριακή 1 Ιουλίου

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 20.30 στην κεντρική σκηνή με αθλοπαιδιές, και θα συνεχίσουν στις 9 το βράδυ στην κεντρική σκηνή με εκδηλώσεις αγάπης από την ομάδα «Μιλάμε για τον Αυτισμό» και θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί, από το σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου, τμήμα αρχαρίων και τον ποντιακό πολιτιστικό σύλλογο Ακροποτάμου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι στο τραγούδι, ο Κούλης Τριανταφυλλίδης, ο Στέργιος Ζημπιλιάδης, ο Κώστας Ζαπουνίδης, ο Ζάχος Αλεξανδρίδης, στη λύρα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Κοκκινίδης, ο Γιώργος Ζαπουνίδης και ο Γιώργος Μουρατίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, ο Κλεάνθης Σιαμλίδης, Γιώργος Ψωμιάδης, στο αρμόνιο ο Άκης Γεωργιάδης και στο αγγείο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δευτέρα 2 Ιουλίου

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου2018, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ στην κεντρική σκηνή με συναυλία του μουσικού εργαστηρίου του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου, με μία «αναδρομή στον Πόντο μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα», με παρουσιαστή τον Γιάννη Γεωργιάδη.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν στο τραγούδι ο Γιώργος Ιωαννίδης και Γιάννης Γκόσιος, στη λύρα ο Μπάμπης Κεμανετζίδης και Αβράαμ Γκόσιο, στη λύρα – τραγούδι ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, στο κλαρίνο ο Μπάμπης Κεμανετζίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, Κλεάνθης Σιαμλίδης Γιώργος Ψωμιάδης και στο αρμόνιο ο Άκης Γεωργιάδης.

Τρίτη 3 Ιουλίου

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, στις 21.30 στην κεντρική σκηνή με συνάντηση παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων, του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης «Εύξεινος Πόντος» και του πολιτιστικού συλλόγου Αυγής.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν, στη λύρα – τραγούδι ο Θεόφιλος Πουταχίδης, Βαγγέλης Ντινόπουλος, στο τραγούδι ο Κώστας Κυριακίδης, στη λύρα ο Κώστας Ταμουτσίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, Κλεάνθης Σιαμλίδης, Γιώργος Ψωμιάδης και στο αρμόνιο ο Άκης Γεωργιάδης. 

Τις εκδηλώσεις παράδοσης και πολιτισμού του 22ου Ακριτικού Κύκλου, διοργανώνει ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μακεδονίας – Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Παύλου Μελά και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας