-->

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Vicks για τον Πονοκέφαλο όπως την καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης.

Το Vicks VapoRub, υπάρχει σε πολλά σπίτια και είναι γνωστό για τις πολλαπλές χρήσεις του σε θέματα υγείας, όπως την καταπολέμηση του κρυολογήματος και της γρίπης.

Αποτελεί συνδυασμό από μενθόλη, καμφορά και άλλα συστατικά όπως έλαια θυμαριού, ευκαλύπτου και μοσχοκάρυδου. Η αλοιφή ψύχει και
καταπραΰνει την ίδια στιγμή. Έτσι, χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του πόνου, τη μείωση της φαγούρας, τις αντιμυκητιάσεις, την αύξηση της κυκλοφορίας και την καταπολέμηση της ακμής.

Δείτε παρακάτω 11 χρήσεις του VapoRub, που θα διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητά σας.

1. Εξαφανίζει την ακμή

Τρίψτε Vicks απευθείας επάνω στην ακμή σας. Απλά βάλτε λίγο VapoRub στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και όταν ξυπνήσετε το πρωί, η ακμή θα έχει εξαφανιστεί.»

2. Καταπολεμά τους πονοκεφάλους.
Τρίψτε Vicks στους κροτάφους και στο μέτωπο σας. Το άρωμα μέντας βοηθάει στην απελευθέρωση της πίεσης μέσα στο κεφάλι και ανακουφίζει αμέσως από τον πόνο.

3. Εξαφανίζει τους μύκητες στα νύχια των ποδιών
Βάλτε Vicks κατευθείαν στα δάχτυλα που έχουν προσβληθεί. Το VapoRub θα λειτουργήσει θεραπευτικά στο μολυσμένο νύχι και την γύρω περιοχή. Αφήστε τα πόδια σας να αναπνεύσουν ακάλυπτα.

4. Θεραπεύει τις ραγάδες / κυτταρίτιδα
Τρίψτε Vicks στις ραγάδες σας. Το VapoRub μπορεί να επιταχύνει όχι μόνο την τόνωση του χρώματος των ραγάδων, αλλά και το ξεθώριασμά τους.

5. Απομακρύνει τα έντομα
Τρίψτε Vicks πίσω από τα αυτιά σας, τον λαιμό σας και τις αρθρώσεις των ποδιών και των χεριών. Το VapoRub είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον εντομοαπωθητικό. Εκτός από το σώμα σας, μπορείτε να αφήσετε ανοιχτό ένα βάζο VapoRub σε κάποιο πικ-νικ στην εξοχή για να κρατήσετε μακριά τις μύγες.

6. Μαλακώνει τα ξηρά πόδια
Απλώστε λίγη ποσότητα απο VapoRub στα πέλματα των ποδιών σας και απαλλαγείτε από το αποφλοιωμένο, ξηρό δέρμα. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα προβληματικά σημεία όπως είναι οι φτέρνες. Καλύψτε τα πόδια σας με βαμβακερές κάλτσες όλη τη νύκτα και πλύνετε την αλοιφή με ζεστό νερό το πρωί.

7. Ναυτία
Η μέντα και τα αρωματικά στοιχεία που περιέχει η αλοιφή, καταπολεμούν τη ναυτία. Τρίψτε μια μικρή ποσότητα κάτω από τη μύτη σας και εισπνεύστε.

8. Εγκαύματα
Ο κάμφορας και τα άλλα στοιχεία στο Vicks, έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύουν τα εγκαύματα και να εξουδετερώνουν τον πόνο που προκαλούν.

9. Πόρτες που κάνουν θόρυβο
Το Vicks έχει τη δυνατότητα να μαλακώνει της θορυβώδεις πόρτες, απαλλάσσοντάς σας από τον ενοχλητικό θόρυβο όταν ανοιγοκλείνουν.

10. Βόμβες μπάνιου
Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας βόμβες μπάνιου, για να διευκολύνετε τη συμφόρηση. Τοποθετήστε τες στον πάτο της μπανιέρας και αφήστε το ζεστό νερό να τις λιώσει.

11. Μώλωπες.
Αυτή είναι στην πραγματικότητα μία από τις χρήσεις που αναφέρονται σε μια παλιά διαφήμιση του Vicks, από τη δεκαετία του 1920. Η καμφορά και η μενθόλη περιέχουν συστατικά που βοηθούν την κυκλοφορία, η οποία βοηθά τους μώλωπες να επουλωθούν γρηγορότερα. Τρίψτε λίγη αλοιφή σε ένα μώλωπα, για να τον βοηθήσετε να εξαφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας