-->

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Πούτιν: Τέλος στις συναλλαγές με δολάρια!

«Αποκηρύσσει» εντελώς το δολάριο ο Ρώσος πρόεδρος κηρύσσοντας πραγματικό πόλεμο κατά της νέας τάξης πραγμάτων και της οικογένειας Rothschild που ελέγχει τον μισό πλανήτη. 

Με λίγα λόγια, μόλις «σφύριξε» την έναρξη πολέμου με τις ΗΠΑ ο Β.Πούτιν καθώς η ΝΤΠ και οι ΗΠΑ δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούν κάτι
τέτοιο…

Απευθυνόμενος στο ρωσικό κοινοβούλιο μετά την πρόσφατη εκλογική του νίκη, ο Πούτιν είπε δηλώνοντας την «πλήρη ανεξαρτησία» από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τους διεθνείς Οργανισμούς που εκφράζουν τα δολάρια των  Rothschild,  και ότι αυτό θα είναι το «μεγαλύτερο δώρο», που μπορεί να δώσει στις μελλοντικές γενιές όχι μόνο της χώρας του αλλά ολόκληρου του πλανήτη.

Πριν από δύο χρόνια ο Ρώσος Πρόεδρος είχε απαγορεύσει στον γνωστό  Jacob Rothschild και την Νέα Παγκόσμια Τάξη της τραπεζικής ελίτ να δραστηριοποιούνται στο ρωσικό έδαφος «κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

Τώρα μετά την αίσθηση υπεροχής μετά την πρόσφατη εκλογική του νίκη, ο Πούτιν ανακηρύσσει  την πλήρη «απαλλαγή» της οικονομίας της Ρωσίας από το  επικίνδυνο μονοπώλιο που αντιπροσωπεύει  το δολάριο ΗΠΑ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κυριαρχία της Ρωσίας σε έναν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο πλανήτη .

Η αντίδραση του ρωσικού Κοινοβουλίου μετά την δήλωση  Πούτιν, ήταν θυελλώδης με χειροκροτήματα και επευφημίες .


«Συνηθίζαμε  να συμπεριφερόμαστε  αφελώς, αλλά τώρα βλέπουμε ότι ο ΠΟΕ [Παγκόσμιος Οργανισμός  Εμπορίου] θέτει κανόνες παρανοϊκούς που  επιβάλλονται για πολιτικούς λόγους, τους οποίους αποκαλούν κυρώσεις.

Επιπλέον, όλο και περισσότερες από αυτές τις «κυρώσεις»  επιβάλλονται για να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της παγκόσμιας ελίτ» , δήλωσε ο Πούτιν.

Ο ίδιος τόνισε επίσης  ότι οι νέοι «περιορισμοί», οι οποίοι παραβιάζουν τις αρχές του παγκόσμιου εμπορίου, κάνουν τον κόσμο να βλέπει ότι το μονοπώλιο του αμερικανικού δολαρίου είναι επικίνδυνο για πολλές περιοχές του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η από-δολαροποίηση πρέπει να προωθηθεί κατ ‘αρχήν, προκειμένου να διατηρηθεί η κυριαρχία της Ρωσίας αλλά και κάθε  χώρας.

Ο Πούτιν δεν κατονόμασε κάποιο ειδικά εναλλακτικό νόμισμα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ενάντια σε οποιοδήποτε  νόμισμα ώστε αυτό να καταστεί ένα οιονεί παγκόσμιο νόμισμα , ειδικά για  το νόμισμα των Ρότσιλντ ( δολάριο) το οποίο  προωθείται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον ΠΟΕ.

«Είπαν ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, είπαν ότι θα καταστραφούμε» , δήλωσε ο Πούτιν σε προσωπικό και ανώτερους συνεργάτες σε μια εκδήλωση.

«Οι μελλοντικές γενιές μας…. θα γεννηθούν χωρίς τις αλυσίδες των Rothschild γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους τους», κατέληξε ο Ρώσος ηγέτης .

«Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να τους δώσουμε», τόνισε ο ίδιος.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Alexei Kudrin μίλησε επίσης στην εκδήλωση και επαίνεσε το επίτευγμα του Πούτιν στην εκδίωξη των Rothschilds από τη χώρα.

«Δεν φεύγουν εύκολα», είπε ο Kudrin. «Αλλά έχουμε αποδείξει ότι αυτό  είναι δυνατόν. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορεί να περάσει στα παιδιά και τα εγγόνια μας δεν είναι τα χρήματα ή άλλα υλικά πράγματα , αλλά η ανεκτίμητη  κληρονομιά της ελευθερίας από την υποδούλωση.», κατέληξε ο Ρώσος ΥΠΟΙΚ.

Κάνοντας την τελική κίνηση του  σε  όλες τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες,  και τα χρέη τους προς τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου, ο Πούτιν θέτει την Ρωσία ως την πρώτη χώρα που εκδιώκει το τραπεζικό σύστημα  της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εξασφαλίζοντας   ότι οι  μελλοντικές γενιές των Ρώσων δεν θα ζήσουν  στη σκλαβιά του χρέους προς την παγκοσμιοποιημένη ελίτ .

Ο Rothschild και η παρέα του είχαν βάλει  «μια θηλιά»  γύρω από το λαιμό της ρωσικής οικονομίας έτσι ώστε όταν θα την έσφιγγαν  η οικονομία να κατέρρεε. .

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και η Παγκόσμια Τράπεζα υπήρξαν πρωταγωνιστές στο παγκόσμιο οικονομικό τοπίο αδιαλείπτως  από την ίδρυση τους το 1944, κυριαρχώντας έτσι στον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα  .

Οι διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι ιδιωτικά ελέγχονται από την περιβόητη  οικογένεια Rothschild, πίεζαν και εκβίαζαν τα έθνη , επιτρέποντας στις ιδιωτικές τράπεζες τους  να λεηλατούν τις οικονομίες τους.

Από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις αναγκάζονται για να διασώσουν τον  χρηματοπιστωτικό τους τομέα, να πάνε στο ΔΝΤ ή την Παγκόσμια Τράπεζα, τότε  δημιουργούνταν  ένα πακέτο δανείων με  μυστικές εγγραφές  των κεντρικών τραπεζιτών και υπουργών Οικονομικών που υπονόμευαν  την εθνική κυριαρχία τους και τις  ανάγκαζαν  να υιοθετήσουν πολιτικές λιτότητας που βλάπτουν τους εργαζόμενους, τις οικογένειες και το περιβάλλον.

«Δεν κατέχουν τον κόσμο, και δεν έχουν λευκές κάρτες για να κάνουν ό, τι θέλουν. Εάν δεν τις αμφισβητήσουμε, θα υπάρξουν και άλλα ζητήματα. Δεν φοβόμαστε», είχε δηλώσει ο Πόυτιν  σε συνεργάτες του…και είχε απόλυτο δίκιο.

Η Ελλάδα ως τέλειο παράδειγμα , εκβιάζεται τώρα για να μην βγει από το πρόγραμμα διάσωσης …το οποίο θα μας οδηγήσει στην διάλυση και το χάος, εφόσον συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές άκρατης λιτότητας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας