-->

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ! Ιδού οι Τούρκοι που μας τους σερβίρανε επί χρόνια για "φίλους"! Οι Τούρκοι και η Τουρκία που δεν αλλάζουν ποτέ!

Ο ΑΤΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ! Το 1453, το 1822, 1919, το 1922, το 1955, το 1974, το 2018! Πάντα! Έργο του η σφαγή, η Γενοκτονία, η συμφορά, η καταστροφή, η εκμετάλλευση, μόνο και μόνο γιατί αφήνουμε αφύλακτη κάποια "Κερκόπορτα"!


55 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 55 ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! Γιατί, όπως γράψαμε εδώ στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από την πρώτη στιγμή, θα τους κρατήσουν! Και τους κρατάνε! 

Και κάποιοι λέγανε πως υπερβάλουμε! Και μετράμε ήδη 55 μέρες μαρτυρίου και απομόνωσης, σε εχθρικές φυλακές!

ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ... Και οι "δήμιοι" τους κοιτούν με περιφρόνηση και αυθάδεια...

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΝΕΚΡΗ"! Ο Υπουργός Άμυνας δεν έχει ακόμη καταγγείλει στο ΝΑΤΟ τη συμπεριφορά των Τούρκων! Ένας Τούρκος Πρέσβης δεν απελάθηκε!

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής (όπως ζήτησε έξυπνα το Μακεδονικό Κόμμα) δεν έκλεισε! Τα Τουρκικά Σήριαλ δεν έχουν ακόμη κοπεί στην χώρα μας! Τα προγράμματα για τα Τουρκικά Τζαμιά, απομεινάρια της Τουρκικής φρικτής Κατοχής στην Ελλάδα, δεν έχουν ακόμη σταματήσει! Και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν έχει ακόμη τηλεφωνήσει στον ομόλογό του ή στον ίδιο τον Ερντογάν, για να τους αφήσει ελεύθερους!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Και όμως, θα αρκούσε να κλείσει η Ελλάδα τα σύνορα του Έβρου για τα Τουρκικά Φορτηγά και Νταλίκες, παραλύοντας την τουρκική οικονομία και αναγκάζοντας τα σε δαπανηρό και χρονοβόρο "κύκλο" μέσω Βουλγαρίας!
Ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει η Κυβέρνηση; Έστω υπό το πρόσχημα μιας μακράς "Απεργίας" π.χ. Τελωνειακών;

ΔΙΠΛΟΙ ΗΡΩΕΣ
Ο Άγγελος και ο Δημήτρης είναι οι σύγχρονοι ΗΡΩΕΣ! Διπλοί ήρωες! Ήρωες μιας προδομένης χώρας, πιασμένοι στα νύχια μιας παρανοϊκής γειτόνισσας!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΥΣΗ...
Είχαμε προειδοποιήσει την Κυβέρνηση από τον εμβολισμό του "Γαύδος"... Τώρα, μια λύση ανάγκης υπάρχει πριν την "τελική λύση"! Και ας προσέξει πολύ καλά ο Καμμένος τι θα γράψουμε και πως θα το χειριστεί:

Με υπογραφή του ΥΕΘΑ και διαταγή του ΓΕΣ, οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί να μετατεθούν άμεσα στο κέντρο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ή κάποια άλλη σημαντική Νατοϊκή θέση, ώστε να γίνουν αυτόματα και επίσημα ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, προκαλώντας απαιτητική εμπλοκή του ίδιου του ΝΑΤΟ για την απελευθέρωσή τους! Με σαφή ενεργοποίηση του αμερικανικού και γαλλικού ιδίως παράγοντα!

Η Τουρκία δεν μπορεί τυπικά να αρνηθεί Συμμαχική Διαταγή. Αν το κάνει, βγαίνει εκτός Συμμαχίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας