-->

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Απάντηση του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη σε δικτυακο site στην θρακη

Απάντηση του Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη στις πρωτοφανείς διαστρεβλώσεις του evros-fake-news.gr για την ελληνορωσική συνεργασία.

Αλεξανδρούπολη 21/1/2018
Ο Τύπος και οι δημοσιογράφοι είναι από τα πρώτα θύματα της κρίσης που κατασκευάστηκε κατά της Ελλάδας, μεταλλάσσοντας μέρος του
Τύπου σε Μίντια και των δημοσιογράφων σε μιντιάδες.

Μίντια (Media) είναι η αγγλική λέξη για τα Μέσα («εργαλεία κλπ), που υποτίθεται ότι είναι ενημέρωσης «της μάζας», αλλά στην πράξη είναι μαζικής επιβολής, αφού όλοι μάθαμε πια ότι τα συστημικά Μίντια λειτούργησαν για την μαζική χειραγώγηση των πολιτών ώστε να επιβληθεί το σημερινό καθεστώς Κατοχής.

Είναι πολύ σωστή η διαπίστωση ότι η μετάλλαξη του Τύπου σε Μίντια και αρκετών δημοσιογράφων σε μιντιάδες αποτελεί βασικό πυλώνα των μηχανισμών που στηρίζουν τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας κυρίως με τις μνημονιακές κυβερνήσεις της δεκαετίας που διανύουμε. Εγώ το έχω διαπιστώσει αυτό προσφάτως από τις διάφορες προσωπικές επιθέσεις για να σταματήσει η ενίσχυση των ελληνορωσικών σχέσεων οικονομικής και πολιτιστικής συνεργασίας.

Οι μιντιάδες του evros-news.gr, όμως, εξαπέλυσαν από τον Ιούλιο του 2017 μία επίθεση χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας με διασπορά διαστρεβλωμένων «ειδήσεων», οι οποίες αποκαλύπτουν πλήρη άγνοια για τα τεκταινόμενα στην Αλεξανδρούπολη από το 2010 και μετά, σε σημείο που κάποιος να απορεί αν ζουν στην Αλεξανδρούπολη, Θράκη ή μήπως στο εξωτερικό. 

Εκτός φυσικά αν ενσυνείδητα συμπεριφέρονται έτσι, γνωρίζοντας ότι υπονομεύουν την επιβίωση της ελληνικής κοινωνίας στην περιοχή μας στις σημερινές εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες.

Εδώ θα απαντήσω συνοπτικά αλλά θα ακολουθήσει αναλυτικότερη παρουσίαση-απάντηση διότι οι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος τους (και από ποιους) σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και συνειδητά υπονομεύουν την ανάπτυξη που προέρχεται από την ελληνορωσική συνεργασία, ώστε μετά να παρουσιάζουν τις κατοχικές δυνάμεις των Μνημονίων ως την «μόνη λύση».

Η εν λόγω ιστοσελίδα φαίνεται να έχει αναλάβει εργολαβία συκοφάντησης οποιουδήποτε σχετίζεται με την προώθηση της ελληνορωσικής συνεργασίας στον οικονομικό, πολιτιστικό και άλλους τομείς, χωρίς να ενδιαφέρεται αν η διακοπή ή πρόκληση δυσκολιών σε αυτή την συνεργασία δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε επαγγελματίες και στην οικονομία της περιοχής μας.

Το evros-news.gr με εμμονή αμφισβητεί αυτό που όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας το γνωρίζουν ως γεγονός, ότι δηλαδή μετά το 2010 υπάρχει σημαντική τουριστική εισροή από την Ρωσία ως αποτέλεσμα διαρκών και συντονισμένων προσπαθειών και συνεργασίας μας με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, τον Μητροπολίτη, τον πρόεδρο Επιμελητήριου και άλλους. Πριν ξεκινήσουμε δεν είχε πατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη ούτε ένας Ρώσος ούτε εμφανιζόταν η Αλεξανδρούπολη στις αναζητήσεις στο ρωσικό διαδίκτυο. Σήμερα έχουμε χιλιάδες διανυκτερεύσεις και ομοίως για τις διαδικτυακές εμφανίσεις της πόλης μας.

Ξεκινώντας από τις 17 Ιουλίου 2017 και με αφορμή την βράβευση της Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου «Ρώσικο Σπίτι», κ. Ιουλίας Γαβρίλοβα, με επιστήθιο διακριτικό σήμα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για την προσφορά της και του Ρώσικου Σπιτιού στην ελληνορωσική συνεργασία.

Η ιστοσελίδα δίνει θεατρική παράσταση επίδειξης απορίας «Πότε έγιναν όλα αυτά στην Αλεξανδρούπολη και δεν πήραμε χαμπάρι;», ενώ αναφέρει επίσης «… Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, ο οποίος αυτοποκαλείται επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην περιοχή και είναι επί χρόνια προσωπικός σύμβουλος του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη …» συνεπώς γνωρίζει ότι είμαι Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Τουρισμού.

Από τον Σεπτέμβριο όμως μέχρι πριν από λίγες ημέρες τον Ιανουάριο 2018 στα κατά συρροή δολίως συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον μου εκφράζοντας απορία γιατί μου καλύπτει ο Δήμος Αλεξανδρουπόλεως οδοιπορικά, έξοδα διανυκτέρευσης και ημερήσια αποζημίωση αφού αυτά τα δικαιούνται μόνο «…οι επιστημονικοί συνεργάτες και σύμβουλοι» και αναρωτιέται ποιάν από τις προηγούμενες ιδιότητες έχω.
Πριν από δύο μήνες περίπου όμως γνώριζε και ανέφερε την ιδιότητά μου ως άμισθου Συμβούλου του Δημάρχου.

Ενώ στις 17 Ιουλίου δημοσιεύει οργισμένα κατά της «ρωσικής προπαγάνδας», την αμέσως επόμενη ημέρα στις 18 Ιουλίου δημοσιεύει «αποκλειστική αποκάλυψη»: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τεράστια Αμερικανική επένδυση έρχεται στη Αλεξανδρούπολη!!!Πρόκειται για μονάδα συναρμολόγησης ελικοπτέρων». Την μία μέρα «θάβει» την πραγματική, διαρκή, παραγωγική και ειρηνική ρωσική επένδυση ανθρώπινης τουριστικής παρουσίας και την επομένη ανεβάζει στα σύννεφα την αμερικανική πολεμική «επένδυση». Τα λόγια είναι περιττά.

Τέλος, σχετικά με την «αυτοπαρουσίασή» μου ως Επίτιμου Προξένου στο evros-news.gr ας δουν στην αρχή του ΦΕΚ 368, 24 Απριλίου 2015:
 «Με το από 24.03.2015 Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα με πρόταση του Υπουργού
Εξωτερικών και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του Συντάγματος και των άρθρων 10 παρ. 1 και 2 και 12 παρ. 1 του κυρωτικού Νόμου 90/1975, αναγνωρίζεται ο Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης του Γεωργίου, ως Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και δικαιοδοσία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». Το ΥΠΕΞ αναγνώρισε την τοποθέτησή μου ως Επίτιμου Προξένου, από τον Μάρτιο του 2015.

Το evros-news.gr μήπως έχει πηγές με αποκλειστικές πληροφορίες, όπως για την αμερικανική βάση που ετοιμάζεται, αν τα ΜΚΟματικά κυκλώματα στο ΥΠΕΞ της εποχής Σημίτη, Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου κ.λπ. εξακολουθούν να εφαρμόζουν «Άρνηση Πρόσβασης» στην Αλεξανδρούπολη και στην Θράκη, ώστε να εξαλείψουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, τις λειτουργίες ελεύθερης οικονομίας και ανάπτυξης για να εφαρμόσουν την Κατοχή τους στην Πατρίδα μας ως «μοναδική λύση»;

Αν Αμερικανοί, Γάλλοι, Κινέζοι, Βρετανοί κ.λπ. θέλουν να κάνουν πραγματικές επενδύσεις στον τόπο μας ας κάνουν, με βάση την ελεύθερη οικονομία, ισότιμη μεταχείριση και διαφάνεια. Όχι όμως κάποιοι να κινούνται υπόγεια και να δυναμιτίζουν την ελληνορωσική συνεργασία.

Οι συμπτώσεις με το «timing» των άρθρων προβληματίζουν. «Είναι πολλές οι συμπτώσεις Άρη» και θα επανέλθουμε για όλα τα θέματα.

Με εκτίμηση

ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,

Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (Ελληνική Δημοκρατία)

Σύμβουλος του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης για  Διεθνείς Σχέσεις

Πρόεδρος του Συνδέσμου Ρωσόφωνων Επιχειρηματιών της Ελλάδας,

Σύμβουλος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας