-->

Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά με τίτλο Σαν Παραμύθι sto Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε - Σουφλί

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου! Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας κυριεύει όλους, με τις μυρωδιές και τις γεύσεις του, τα τραγούδια και τις μελωδίες του, τα δώρα και τα στολίδια του. Μας κάνει να νιώθουμε όλοι ελεύθεροι, να γίνουμε πάλι παιδιά!

Το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ανοίγει και φέτος, για 4η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί, με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου:ΚινήΣου» σε συνεργασία με τους συλλόγους «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους τοπικούς συλλόγους, και με την συνδρομή του Δήμου Σουφλίου του ΚΑΠΗ Σουφλίου και της Περιφέριας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από τις 23 έως τις 26 Δεκεμβρίου το
«Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε» φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να μυήσει τον επισκέπτη στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου μας.

Η θεματολογία του πάρκου μας είναι φυσικά, και για φέτος, βγαλμένη από τα αγαπημένα μας παραμύθια. Στόχος των μικρών μας φίλων θα είναι να καταφέρουν να μετατρέψουν σε «καλούς»… όλους τους «κακούς ήρωες» των παραμυθιών, δείχνοντάς τους αγάπη, αλλά και με μια μικρή δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας!!!

Οι δραστηριότητες και τα διαδραστικά θεματολογικά εκθέματα θα περιλαμβάνουν:Το ταχυδρομείο των ξωτικών, το σπίτι της Σταχτοπούτας, το καράβι του Πίτερ Πάν, το Μαγεμένο Δάσος, το σπίτι των LooneyTunesμε την συμβολή του συλλόγου ΑΜΕΑ «Νήμα Ζωής», το ζαχαρόσπιτο, τα παραδοσιακά Χριστούγεννα στο σπίτι του Τζίβρε, τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας με  τη συμβολή του φιλοζωικού συλλόγου «ΝοιάΖΩμαι» χρονιά!

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Ταυτόχρονα με το πάρκο θα παράλληλο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών, υπαίθρια παιχνίδια σε θερμαινόμενους χώρους μεγαλύτερους από εμάς, στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρο PopCorn και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές!

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μία αξέχαστη γιορτή! 
Κλείστε και εσείς φέτος το εισιτήριό σας για
«Παραμύθι»!
Βιομηχανικό Συγκρότημα Τζίβρε στις 23 δεκεμβριου.....
Με την υποστήριξη της Kεντρικης Ραδιοφωνιας Νομου Εβρου www.evros-thraki.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας