-->

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

O 17χρονος Μυτιληνιός Γιώργος Κλάβας 2ος στον κόσμο στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακό Kung Fu

Το  Αργυρό Μετάλλιο στο 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακό Kung Fu, που διεξάγεται στην Κίνα κατέκτησε σήμερα ο 17χρονος Μυτιληνιός αθλητής  Γιώργος Κλάβας
.
Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσωπούν ο προπονητής- αθλητής Δημήτρης Τσολακίδης που
και εκείνος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο,  και ο Μυτιληνιός αθλητής .

Το   7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακό Kung Fu  που λαμβάνει χώρα στην πόλη Emeishan της Κίνας γίνεται κάθε δύο χρόνια στην Άπω Ανατολή,  με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών. Φέτος πήραν μέρος περίπου 4.000 αθλητές από 36 χώρες.

Ο Γιώργος Κλάβας,  με προπονητή τον Γιώργο Βατζάκα  από την Ακαδημία Kung Fu Βορείου Αιγαίου, πριν από λίγους μήνες κατέκτησε και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γεωργία το χάλκινο μετάλλιο στα «όπλα» ενώ σήμερα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Χου Γκαρ».

Αν και από μια επαρχιακή πόλη, ο νεαρός αθλητής χάρη στην αγάπη του για το άθλημα και τη σκληρή δουλειά με τη βοήθεια των γονιών και του δασκάλου του , κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στην τέχνη του Κουνγκ Φου που διδάσκει τις αξίες της άμιλλας, της ομαδικότητας, του σεβασμού, της πειθαρχίας και της αυτοσυγκέντρωσης. Η ελληνική αποστολή επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα.

Έπειτα από αρκετούς μήνες προετοιμασίας και σκληρής προσπάθειας, ο Γεώργιος Κλάβας, κάτοχος μαύρης ζώνης και ενεργός αθλητής της Ακαδημίας, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από μία κατηγορία 19 αθλητών. Με την τελική του βαθμολογία να αγγίζει το 8.92 , ο 17χρονος αθλητής δεν κατάφερε μόνο να ανέβει στο 2ο βάθρο και να φορέσει το ασημένιο μετάλλιο, αλλά και να κάνει περήφανους όλους τους απανταχού Έλληνες, καθώς και το νησί του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οικονομικές δυσκολίες που ανάγκασαν τους αθλητές να ταξιδεψουν χωρίς το προπονητή τους, δεν αποτέλεσαν σοβαρό εμπόδιο, αφού ο Γιώργος πανηγύρισε παρέα με τη γαλανόλευκη, τη διάκρισή του. Ακόμη, πηγή της επιτυχίας του ήταν η βοήθεια και στήριξη που έλαβε από τους γονείς του για το υπερπόντιο αυτό ταξίδι, η σκληρή δουλειά που  κατεβαλε ο Δάσκαλος και προπονητής του Γεώργιος Βατζάκας, καθώς και η στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου για να εκπροσωπηθεί η ελληνική αποστολή.

Η Ακαδημία Κουνγκ Φου Βορείου Αιγαίου με τη σειρά της, συγχαίρει τον αθλητή της για τη σημαντική διάκρισή του και είναι περήφανη που εκπροσώπευσε επάξια την Ακαδημία και την Ελληνική Ομοσπονδία σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας