-->

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ EΠ: 26 27 28 29 30

Επεισόδιο 26
Ο Τζακ και η Αθηνά ζουν την πιο σοβαρή κρίση του γάμου τους, με αποτέλεσμα ο Τζακ να μετακομίσει σε ξενοδοχείο. Στο μεταξύ, η Μίκα εισπράττει από παντού θετικά σχόλια για τη «μεταμόρφωσή» της και η συνάντησή της με την Αθήνα τής ανοίγει καινούργιους ορίζοντες. Παράλληλα ο Μπάμπης εκτελεί άριστα τα καθήκοντά του ως «αδελφός» και «θείος», για κακή τύχη του κατατρομαγμένου Σωτήρη. 

Ο Ντίνος και η Έλλη έρχονται ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλον, όταν μια κοινή τους προσπάθεια στέφεται με επιτυχία. Την ίδια στιγμή ο Πανίκος, αλλά κυρίως η Ιωάννα και η Αγγελική, παίρνουν το μέρος του Τζακ με κάθε τρόπο. Με την καινούργια τους δημιουργία, ο Άπο και ο Λούης βρίσκονται στα πρόθυρα της επιτυχίας, αλλά και της λογοκρισίας! Λίγο αργότερα η επίσκεψη της Αθηνάς στο ξενοδοχείο του Τζακ αντί να βελτιώσει την κατάσταση, φέρνει τα πράγματα εκτός ορίων…

Επεισόδιο 27
Οι προσπάθειες του Τζακ να λύσει την παρεξήγηση με την Αθηνά, που δημιουργήθηκε λόγω Σάρας, οδηγούνται σε αδιέξοδο. Έτσι αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει από το σπίτι. Η Αθηνά είναι γεμάτη αμφιβολίες για το τι έχει πραγματικά συμβεί ανάμεσα στον Τζακ και τη Σάρα. Έτσι ζητάει από τη Μαρίνα να επισκεφτεί τον Γιώργο στο νοσοκομείο και να προσπαθήσει να τού αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση. 

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στη Σάρα ότι δεν τον ενδιαφέρει ερωτικά η Μαρίνα, αλλά η Μίκα. Ο Τζακ συναντάει τυχαία τον Μπάμπη και δέχεται μια απειλή από αυτόν. Ο Ντίνος συνεχίζει να πολιορκεί την Έλλη. Όταν εκείνη ζητάει από τον Άπο να ξεκόψει από την κόρη του Πανίκου, εκείνος της ζητάει με τη σειρά του να ξεκόψει από τον αδελφό του. Στο μεταξύ έξω από το σπίτι εμφανίζονται περιπολικά της αστυνομίας και ενώ όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει, βλέπουν να συλλαμβάνουν τον Μπάμπη…

Επεισόδιο 28
Ο Μπάμπης έχει συλληφθεί και βρίσκεται κρατούμενος στο αστυνομικό τμήμα, για χρέη. Η Μπέλλα πηγαίνει στην αστυνομία για να τον βοηθήσει και να πληρώσει αυτή τα χρέη, ώστε να αφεθεί ελεύθερος. Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Καρασαββίδη ανησυχεί στο μέγιστο βαθμό για την απουσία του. Η Αθηνά πιστεύει ότι ο Τζακ την απατά με τη Σάρα. Ο Αλέξανδρος ρίχνει τα δίχτυα του στη Μίκα. Εκείνη, στην αρχή αντιδρά, αλλά τελικά φαίνεται να της αρέσει.

Ο Γιώργος αλλάζει στάση απέναντι στη Μαρίνα και αρχίζει να ενδιαφέρεται για αυτήν, επειδή πιστεύει ότι τα έχει με τον Αλέξανδρο. Εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί προς όφελός της. Ο Τζακ υποψιάζεται ότι η Αθηνά έχει σοβαρή σχέση με τον Αλέξανδρο. Έτσι, όταν την βλέπει μαζί του, παρεκτρέπεται και τον χτυπάει. Ο Θεμιστοκλής έρχεται, ύστερα από χρόνια, από το Ντουμπάι και ο ερχομός του θα αναστατώσει τους πάντες…

Επεισόδιο 29
Μετά τον καυγά του Τζακ με τον Αλέξανδρο, η σχέση του Τζακ με την Αθηνά περνάει κρίση. Η Βίκυ νιώθει πληγωμένη από τα λόγια της Έλλης και παίρνει κάποιες αποφάσεις για τη σχέση της με τον Άπο. Ο Μπάμπης ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στην οικογένεια Καρασαββίδη, ως ο δήθεν γιος τους και αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. 

Όταν πρέπει να λείψει για να συμμετάσχει σε παράνομη χαρτοπαιξία, τους λέει ότι φοβάται ότι κόλλησε έναν ιό από τον συγκάτοικό του και για αυτό δεν τους επισκέπτεται. Η Εύα και η Μπέλλα προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Βίκυ για την απιστία του Σωτήρη. Τελικά, εκείνη το μαθαίνει από τη Σάρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 

Η Έλλη απαιτεί από τον Αλέξανδρο να συμφιλιωθεί με τον Τζακ. Σε αντίθεση περίπτωση, του λέει ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο όπου φαίνεται ο καυγάς τους. Ο Τζακ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο με στόχο να κάνουν ανακωχή…

Επεισόδιο 30
Ο Τζακ και ο Αλέξανδρος, με τη βοήθεια ενός μπουκαλιού βότκας, από θανάσιμοι εχθροί, καταλήγουν παραλίγο κουμπάροι. Ο Γιώργος εισβάλλει στο σπίτι του Πανίκου και τους ανακοινώνει πως θα γίνουν γείτονες. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η οικογένεια πανικοβάλλεται, λόγω της γκαντεμιάς του. Παράλληλα, η Βίκυ με την ακούσια συνεισφορά του Μήτσου βάζει σε εφαρμογή μια αλάνθαστη μέθοδο για να ταρακουνήσει τον Άπο. 

Η Εύα εκμυστηρεύεται στον Μπάμπη τις υποψίες της για την απιστία του συζύγου της. Εκείνος αναλαμβάνει δράση και αυτό έχει πολύ επίπονα αποτελέσματα για τον Σωτήρη. Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα περιμένει την επίσκεψη του ξενιτεμένου της γιου, Θεμιστοκλή και καταλαμβάνεται από έναν «πυρετό» διακόσμησης, που αρρωσταίνει τον Πανίκο. Λίγο αργότερα, μία αναπάντεχη πρόταση της Έλλης προς τον Ντίνο ανατρέπει εντελώς τις ισορροπίες μεταξύ τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας