-->

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ στην Ανθαγορά

Πραγματοποιήθηκε η ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, στις 22/11/2017, μια ευκαιρία σε όσους θέλουννα τιμήσουν την προσφορά του Έλληνα Ανθοπαραγωγού στην εθνική οικονομία και τον ρόλο του στην φροντίδα του περιβάλλοντος. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (Ανθεων 21, Άνω
Πατήσια, ΑΘΗΝΑ, 210 2584680) κατέγραψε 100 περίπου Ανθοπώλες, Ανθέμπορους και εκπρόσωπους της κοινωνίας.

Η κανονικότητα της ημέρας δεν διαταράχθηκε και η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ λειτούργησε κανονικά ακριβώς όπως κάθε ημέρα, ενώ το νέο δόγμα «αδαπάνως για τον Συνεταιρισμό», όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ Αθανάσιος Κελμάγερ, είναι η επιδίωξη όλων σε κάθε δραστηριότητα του Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών. 

Η παρουσία μερικών εκλεγμένων εκπροσώπων έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προωθήσουν τους καταγεγραμμένους συλλογικούς στόχους του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών, σύμφωνα με τις προτεραιότητες που συζητούνται στα Διοικητικά Συμβούλια, στις τακτικές και γνωστές σε όλους ΑΝΘΟΤετάρτες. 

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται η επίσκεψη και ενημέρωση, αλλά και οι ευχές από τους βουλευτές: Γεωργία Γεννιά, Γιάννη Δέδε, Γεώργιο-Δημήτριο Καρά, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάση Μπούρα & Ελένη Σταματάκη, ενώ τον Δήμαρχο Αθηναίων κ Γ. Καμίνη εκπροσώπησε ο κ Πάρης Γεωργακόπουλος. 

Ιδιαίτερη σημασία συνεχίζει να δίνει ο πρόεδρος του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ κ Αθανάσιος Κελμάγερ στην στήριξη και την τιμή που αποδίδωσαν στους συνεταιρισμένους Έλληνες Ανθοπαραγωγούς οι οργανωμένοι Ανθέμποροι στην ΠΕΕΑΠΣΕ, με τον πρόεδρο κ Γρηγόρη Ζώτο και τον αντιπρόεδρο κ Δημήτρη Δημητρακόπουλο, οι οργανωμένοι Ανθοπώλες στον ΣΑΝΚΑ, με ολόσωμο το ΔΣ με τον πρόεδρο κ Μάριο Βαλλιάνο και ο εκπρόσωπος της InterFlora κ Χριστόφορος Μίχος. 

Ο ΑΑΣΑ-ΚΑΑ έδωσε επιτραπέζια μηνιαία ημερολόγια 2018 σε όσους τίμησαν την ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ, που όπως είπε ο κ Άγγελος Αγγελόπουλος (Αντιπρόεδρος ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) «είναι μια προσπάθεια να θυμίζουμε σε όλους τους φίλους και συνεργάτες ότι είμαστε εδώ κάθε μήνα, όλο τον χρόνο». 

Ο κ Χρήστος Φλεριανός κατέγραψε ότι: «Οι εντυπώσεις από την πρώτη αυτή ευκαιρία σε παλαιούς και νέους φίλους να επανασυνδεθούν με την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ είναι θετική, όπως εκφράσθηκε από τους επισκέπτες και από μια πρώτη αποτίμηση από τα μέλη του ΔΣ».

Ο κ Κώστας Ηρειώτης (Ταμίας του ΑΑΣΑ-ΚΑΑ) επεσήμανε ότι κυκλοφόρησε ο περιοδικός επαγγελματικός οδηγός «ΦΥΤΟnet news», Φθινόπωρο 2017, που κυκλοφορεί σε χιλιάδες αντίτυπα σε επιλεγμένους χρήστες ανθοκομικών ειδών, όπου φιλοξενείται άρθρο για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Αθηνών-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ. 

Παράλληλα 2500 περίπου ειδικοί ενημερώθηκαν για την λειτουργία της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΘΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, με ανταποκρίσεις στις 6/11/2017 και στις 15/11/2017, ενώ σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, με χιλιάδες αναγνώστες, δημοσιοποίησαν την ΗΜΕΡΑ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ. 

Ο κ Αθανάσιος Κελμάγερ (6932381604) δήλωσε με την ευκαιρία της ΗΜΕΡΑΣ ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ «Η νέα ανθοκομική περίοδος αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις», ενώ η επόμενη ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους και συνεργάτες είναι για τις 10 Ιαν 2018, με την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος. 

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας