-->

Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Bahar Επεισόδια 131 132 133 134 135 136 4ος Κύκλος

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο 10


Η Τζεμρέ προσπαθεί να εκθέσιε την Εφσούν και τη Χιούλγια, όμως δεν
θα εισακουστεί γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μεχμέτ Εμίρ. Έχει έρθει η στιγμή για το γκαλά της σειράς της Ζεϊνέπ. Η Γκανιμέτ θα ετοιμαστεί με μεγάλη αγωνία και χαρά για να βρεθεί στην εκδήλωση
που γίνεται για της κόρης της, όμως η βραδιά κυλάει διαφορετικά από ότι ήθελε.

Η Νουράν θα ακούσει τη συνομιλία της Εφσούν με την Τεγιά και καταλαβαίνει πως οι γονείς της ετοιμάζονται να τη στείλουν κάπου μακριά απ’ το σπίτι. 

Ως αντίδραση, θα φέρει τα πάνω κάτω για να τους αλλάξει γνώμη. Η Εφσούν με τον Αρντά, θα καταφέρουν προς το παρόν να την καθησυχάσουν, αλλά τα ψέματα δεν κρατάνε για πάντα. Η Μπαχάρ μαθαίνει πως η Ζουχάλ είναι απατεώνας και δεν είναι πραγματική νοσοκόμα. 

Μ’ αυτό το νέο, αρχίζει και την υποψιάζεται πιο πολύ. Πηγαίνοντας να ενημερώσει τον Ατές για αυτό το νέο, τον πετυχαίνει σε μια ακατάλληλη στιγμή. 

Ο επόμενος προορισμός, είναι η έπαυλη. Θα ζητήσει λογαριασμό από την Εφσούν και τη Σουλτάν και θα απαιτήσει να μάθει τι απέγινε το παιδί της. Η Εφσούν έχει στριμωχτεί πλέον στη γωνία. Η αποκάλυψη είναι αναπόφευκτη. Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή;

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο11

Η Μπαχάρ έχει μάθει τα ψέματα της Ζουχάλ και είναι σίγουρη πως η Εφσούν και η Σουλτάν γνωρίζουν πολύ καλά τι άλλο κρύβεται πίσω από αυτά. Ενώ η Μπαχάρ ακολουθεί την υποψία της, ο Ατές είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει μόνη. Δεν θα τα παρατήσουν και οι δύο, προτού μάθουν τι απέγινε το παιδί τους. 

Η Μπαχάρ δεν αντέχει την ένταση όλης της υπόθεσης και πέφτει λιπόθυμη στο έδαφος. Όταν συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στο σπίτι του Ατές, όμως, εκείνη δεν θέλει να μείνει. Την ώρα που φεύγει, έρχεται πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Νεχίρ. Η Εφσούν υποπτεύεται μια μυστική τηλεφωνική συνομιλία της Τζεμρέ και αποφασίζουν μαζί με τη Χιούλγια να την ακολουθήσουν. 

Όταν αντιλαμβάνονται ποιον πήγε να συναντήσει, γίνονται έξαλλες. Το ίδιο και ο Μεχμτέτ – Εμίρ, ο οποίος το έχει πληροφορηθεί από την αδερφή του. Η Νεχίρ, ύστερα από τη συνάντηση με την Μπαχάρ, καταλαβαίνει πως κάτι κρύβει ο μυστηριώδης άντρας, που γνώρισε πρόσφατα και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια…

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο 12

Η Νεχίρ θα κάνει μια μικρή έρευνα στο γραφείο του Ατές και θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα αυτού του άντρα και τη σχέση, που έχει με τον θείο της και τα εγκλήματα, που έχει διαπράξει. Μια έκπληξη περιμένει την Εφσούν στην έπαυλη. Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια. 

Το σημείωμα όμως, που υπάρχει μέσα στo μπουκέτο, κάνει την έκπληξη ιδιαίτερα δυσάρεστη. Ο Μεχμέτ – Εμίρ αποφασίζει να επισκεφτεί την Μπαχάρ ελπίζοντας πως θα την κερδίσει πάλι πίσω. Ο τρόπος που μιλά ο Μεχμέτ – Εμίρ και η ψυχολογική κατάσταση της Μπαχάρ, θα φέρουν και πάλι κοντά τον πατέρα και την κόρη. Άλλη μια κόρη πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα της προκειμένου να τα ξαναβρούν. 

Η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο σπίτι της Γκανιμέτ μαζί με τη Σουλτάν, για να την κάνει να τη συγχωρέσει για τη συμπεριφορά της. Για να της αποδείξει πόσο τη θέλει στη ζωή της, θα της κάνει μια πρόταση, την οποία θα δεχτεί. Έχει έρθει η ώρα για τη Νεχίρ να αντιμετωπίσει τον θείο της και να του πει πως ξέρει όλη την αλήθεια…

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο 13

Η Νεχίρ ανακοινώνει στον Κενάν πως ο κ. Ντενίζ, που ήθελε να του συστήσει, δεν είναι άλλος από τον Ατές, ο οποίος ζητάει εκδίκηση. Σειρά έχει η Μπαχάρ. Η Νεχίρ αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι είναι η ανιψιά του Κενάν και ζητά συγχώρεση για όσα της έχει κάνει ο θείος της. 

Η αντίδραση της Μπαχάρ, όμως, δεν είναι αυτή, που περίμενε. Ο Κενάν έχει υποσχεθεί στη Νεχίρ ότι δεν πρόκειται να πειράξει τον Ατές. Αποφασίζει, όμως, ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσουν από κοντά. Ο Ατές δέχεται την πρόσκληση και τον επισκέπτεται στην κρυψώνα του, μόνος και άοπλος και έχοντας κάτι να του προσφέρει. 

Το “δώρο” αυτό κρύβει μια έκπληξη για τον Κενάν, ο οποίος δεν το αντιλαμβάνεται έγκαιρα. Η Εφσούν αυτή τη φορά, δέχεται έναν φάκελο με ένα σημείωμα, που την πληροφορεί πως ο σύζυγός της πέρυσι την ίδια ημερομηνία έζησε μια ερωτική βραδιά στην Καππαδοκία με κάποια…

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο 14

Ο Αρντά, πιστεύοντας πως το σημείωμα, που έλαβε η Εφσούν, είναι ένα παιχνίδι της Ζεϊνέπ, την επισκέπτεται στο σπίτι της για να την ενημερώσει πως δεν πρόκειται να παρατήσει τη γυναίκα του και την κόρη του. Η Ζεϊνέπ αρνείται την κατηγορία αυτή, αλλά όχι ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Η μάρτυρας αυτού του διαλόγου, είναι δυσαρεστημένη με τα νέα και πιστεύει πως η Εφσούν πρέπει να μάθει την αλήθεια από πρώτο χέρι. 

Ο Κενάν έχει αποφασίσει να βλάψει τον Ατές χωρίς να πειράξει τον ίδιο, αλλά κάνοντας κακό και πάλι στους ανθρώπους που αγαπά. Έχει την φαεινή ιδέα να δώσει το “δώρο” του Ατές στην Μπαχάρ, προκειμένου να το φυλάξει εκείνη. Έτσι, έρχεται η στιγμή που η Μπαχάρ συναντά τον Κενάν από κοντά ύστερα από τόσα χρόνια και όσα της έχει κάνει. Πώς θα εξελιχθεί η συνάντηση Μπαχάρ-Κενάν; Θα αντέξει να αντικρύσει η Εφσούν της πικρή αλήθεια, που απειλεί το γάμο της;

H αρίθμηση του τεταρτου κυκλου ειναι το επεισοδιο 15

Η Τζεμρέ έχει αποκαλύψει την κοντινή επαφή του Αρντά και της Ζεϊνέπ στην Καππαδοκία. Τώρα ο Αρντά και η Ζεϊνέπ πρέπει να δώσουν μια εξήγηση και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Εφσούν παίρνει απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της, να πάρει τη Νουράν και να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Αρντά δεν επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο, έτσι, αποφασίζει να αποχωρήσει ο ίδιος από την έπαυλη. 

Η απρόσμενη επίσκεψη του Κενάν στο σπίτι της Μπαχάρ, βάζει την Μπαχάρ σε κίνδυνο. Η αστυνομία περικυκλώνει το σπίτι και ζητά από τον Κενάν να παραδοθεί. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Για να γλυτώσει παίρνει όμηρο την Μπαχάρ. 

Ο Κενάν καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο να ξεφύγει. Η αστυνομία, όμως, που τον κυνηγάει εδώ και πέντε χρόνια, καταφέρνει να τον συλλάβει. Ο Ατές βρίσκεται στην αίθουσα ανάκρισης του αστυνομικού τμήματος μόνος με τον Κενάν. Ο Ατές έχει την τιμή να εξηγήσει στον Κενάν πως η σφαίρα, που του έδωσε, έκρυβε μέσα της μια συσκευή παρακολούθησης και ότι όλο αυτό βοήθησε πολύ για να τον εντοπίσουν. Ο Κενάν είναι σε έξαλλη κατάσταση. 

Η Μπαχάρ τρέχει με την πρώτη ευκαιρία στον Μεχμέτ – Εμίρ για να του πει τα νέα η ίδια. Οι ψυχές της μαμάς της, του Ιλγιάς και του Ντορούκ έχουν πλέον βρει γαλήνη. Τα πράγματα και οι καταστάσεις για τη Ζεϊνέπ χειροτερεύουν. 

Παράλληλα με την απώλεια της αγάπης και από τις δυο μαμάδες της, έχει ακυρωθεί το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει με την εταιρία της Εφσούν και την έχουν απολύσει από τη σειρά, που μόλις άρχισε να παίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας