-->

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Bahar Επεισόδια 127 128 129 130 4ος Κύκλος

Ενώ η Ζουχάλ συνεχίζει να εκβιάζει τη Σουλτάν, η Μπαχάρ έρχεται όλο και πιο κοντά στη Νουράν, τρομοκρατώντας την Εφσούν, η οποία πιστεύει ότι η αλήθεια για την απάτη που έκαναν θα αποκαλυφθεί. Την ίδια στιγμή, ο Κενάν εμφανίζεται ξανά και προσπαθεί να κερδίσει τη Χουλιά.


Επεισόδιο 127
Η Μπαχάρ βλέπει τις φωτογραφίες της Νεχίρ στο κλειδωμένο δωμάτιο του Ατές, καταλήγει σε λάθος συμπεράσματα και, πληγωμένη, αφήνει τη βέρα της στο γραφείο του. Στο μεταξύ, η Μουγκιέ, παντρεμένη πλέον με τον Κεμάλ, τον βλέπει να την αγνοεί και τον κατηγορεί καθημερινά ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη Ζεϊνέπ. Όσο για την Γκανιμέτ, γυρίζει στη γειτονιά και βλέπει μια άγνωστη κοπέλα να κλαίει. Την πλησιάζει και αυτή της συστήνεται ως Σετσίλ, παλιά φίλη της Εφσούν.

Πριν από χρόνια, της λέει, είχε φύγει στο εξωτερικό με τον Ασίμ, τον άνδρα της Χουλιά Αταχάν, και τώρα που αυτός την έδιωξε, δεν έχει πού να πάει. Την ίδια στιγμή, η Εφσούν ετοιμάζεται για την επίδειξη, όμως, εκείνη την ώρα κάνει την εμφάνισή της η Ζουχάλ μαζί με τον αδελφό της, Βολκάν, και συνεχίζουν τον εκβιασμό στη Σουλτάν αυτή τη φορά, μάλιστα, της ζητούν ένα ταξί και ένα σπίτι από αυτά που έχουν στην Πόλη. 

Χωρίς να έχει ιδέα από όλα αυτά, ο Αρντά αφήνει τη μητέρα του στο κέντρο της Αλικαρνασσού για να ψωνίσει. Κοιτάζοντας μια βιτρίνα, εκείνη νομίζει ότι βλέπει πίσω της τον Κενάν και κουνάει το κεφάλι της για να συνέλθει. 

Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι η ιδέα της… Ο Κενάν περιμένει να καθίσει σε ένα καφέ και τότε εμφανίζεται όντως μπροστά της! «Διακινδύνευσα τα πάντα για να μπορέσω να σε δω, Χου-λιά», της λέει και της αποκαλύπτει πως τόσο καιρό κρυβόταν στην Ελλάδα με ψεύτικη ταυτότητα. Όμως, εκείνη δεν συγκινείται · αντίθετα, τρελαίνεται και τον αποκαλεί δολοφόνο μπροστά σε όλους. 

Στο μεταξύ, η Σουλτάν με τον Σαλίχ φροντίζουν να δώσουν ένα καλό μάθημα στη Ζουχάλ και τον Βολκάν, και ελπίζουν αυτή τη φορά να τους τρόμαξαν αρκετά ώστε να σταματήσουν τους εκβιασμούς. Η επίδειξη της Εφσούν προχωρά κανονικά και η Μπαχάρ βρίσκεται στα παρασκήνια, κοιτάζοντας μαγεμένη όχι τα νέα ρούχα αλλά τη μικρή Νουράν…

Η Νεχίρ τηλεφωνεί στον Ατές, ο οποίος της έχει συστηθεί σαν Ντενίζ, και του λέει ότι μιας που το αυτοκίνητό της επισκευάστηκε, πρέπει να συναντηθούν για να της δώσει τα χρήματα, όπως είχαν συμφωνήσει. 

Έτσι και γίνεται, όμως, ο Κενάν δεν ενθουσιάζεται καθόλου στην ιδέα πως η ανιψιό του πίνει καφέ με έναν άγνωστο. Παρ’ όλ’ αυτά, η Νεχίρ δέχεται την πρόταση του Ατές να τη συνοδέψει στο σπίτι της, όπου την περιμένει ο Φετχί, ο άνδρας που πήγε να καταστρέψει το πρόσωπο της Μπαχάρ.
Επεισόδιο 128
Τότε, ο Ατές δεν κρατιέται· βγάζει το κράνος, αρχίζει να τον χτυπάει στο κεφάλι και τον βάζει μισολιπόθυμο στο αυτοκίνητο. Πίσω, στην Αλικαρνασσό, η Μπαχάρ ζητά από την Εφσούν να πάνε μια βόλτα και της εξομολογείται πως δεν βρήκε ποτέ το κουράγιο να πάει στον τάφο της κόρης της. «Μέσα μου υπάρχει μια παράλογη αίσθηση. Σαν να μην πέθανε ποτέ το μωρό μου…»,της λέει. Το άλλο πρωί, η Εφσούν ξυπνά και δεν βλέπει τη Νουράν στο κρεβάτι της.

Πανικοβάλλεται, ρωτά την νταντά Τεγιά πού βρίσκεται κι όταν αυτή της λέει πως την πήρε η Μπαχάρ και έφυγαν, βάζει στο μυαλό της τα χειρότερα. Βγαίνει έξω να τις ψάξει, τις βρίσκει στην παραλία και η Νουράν της λέει χαρούμενη: «Έπεισα τη θεία να μείνει μαζί μας για λίγο ακόμη». 

Έπειτα γυρίζουν και οι τρεις στο σπίτι, όπου ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους τη Ζουχάλ και τον αδελφό της. Η Μπαχάρ τούς ρωτάει τι κάνουν εκεί και η Ζουχάλ δεν χάνει την ευκαιρία να πετάξει μερικές σπόντες, για να δείξει στην Εφσούν ότι δεν πρόκειται να τη γλιτώσει τόσο εύκολα

Λίγο αργότερα, η Χουλιά πλησιάζει διατακτικά την Μπαχάρ και της λέει πως εκείνη φταίει για όλα, γιατί έβαλε τον Κενάν στην οικογένεια. Πίσω στην Πόλη, η Τζεμρέ πάει στο ξενοδοχείο και βλέπει να κάνουν κατάσχεση οι δανειστές. Εκείνη τη στιγμή της τηλεφωνεί η Μπεϊζά, τρομαγμένη, για να της πει πως το ίδιο ακριβώς γίνεται και στο αρχοντικό…
Επεισόδιο 129
Μπαχάρ και Εφσούν επιστρέφουν στην Κωνσταντινούπολη, όμως τα προβλήματα συνεχίζουν να τις κυνηγούν. Η χρεοκοπία του Μεχμέτ-Εμίρ φέρνει αναστάτωση σε όλη την οικογένεια, η Ζουχάλ με τον Βολκάν συνεχίζουν να εκβιάζουν τη Σουλτάν, ενώ ο Ατές φαίνεται να χάνει το μυαλό του κυνηγώντας την εκδίκηση και τον Κενόν!

Η Μπαχάρ αποφασίζει να επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη και όταν η Νουράν τής ζητά να μείνει για τα γενέθλιά της, της υπόσχεται πως όταν βρεθούν ξανά στην Πόλη θα είναι κάθε μέρα μαζί. Και αυτή η μέρα δεν θα αργήσει πολύ, αφού ο Αρντά μαθαίνει από μια πανικόβλητη Τζεμρέ ότι οι δανειστές κατάσχεσαν τα πάντα στην εταιρία, το ξενοδοχείο και την έπαυλη και πως ο Μεχμέτ-Εμίρ είναι άφαντος. 

Η Εφσούν, λοιπόν, καταλαβαίνει πως πρέπει να γυρίσουν και οι ίδιοι στην Πόλη, είτε το θέλει είτε όχι, και όταν πια φτάνουν στην έπαυλη, η Μπεϊζά την πληροφορεί ότι, παρόλο που τους έχουν πάρει τα πάντα, οι ντουλάπες της Τζεμρέ είναι γεμάτες με καινούργια ρούχα και παπούτσια. 

Έξαλλη, τότε, η Εφσούν την ξεμπροστιάζει, κατηγορώντας την πως ξοδεύει τα χρήματα του θείου της τη στιγμή που εκείνος έχει φαλιρίσει και συμπληρώνει πως αν μιλήσει ξανά άσχημα στην πεθερά της, θα την ποδοπατήσει! 

Την ίδια στιγμή, ο Φετχί συνέρχεται και αντιλαμβάνεται πως είναι αιχμάλωτος του Ατές, ο οποίος τον ρωτά επίμονα πού είναι ο Κενόν. Του απαντά πως πάει από το ένα νησί στο άλλο και στη συνέχεια ο Ατές βγάζει ένα μπουκάλι με βιτριόλι, απειλώντας να τον σημαδέψει, όπως έκανε και εκείνος στην Μπαχάρ.
Επεισόδιο 129
Στην πραγματικότητα, όμως, τον παρατά έξω από το αστυνομικό τμήμα του Ομέρ και τηλεφωνεί στη Νεχίρ, πείθοντάς τη να δειπνήσουν μαζί. Όσο για τον Κενάν, μαθαίνει για την κατάσταση του συνεργάτη του και, ανήσυχος για την ανιψιό του, αποφασίζει να επιστρέφει κι αυτός στην Πόλη. Η Μπαχάρ, από τη μεριά της, γυρίζει στο σπίτι του Ιλγιάς· βρίσκει την Γκανιμέτ και τη Σετσίλ να έχουν καθαρίσει τα πάντα, ενώ, λίγο αργότερα, στο σπίτι της, βλέπει τη Φιγκέν να της χτυπά τραυματισμένη την πόρτα και της προσφέρει καταφύγιο.

Ο Ομέρ είναι σίγουρος ότι ο Ατές είναι μπλεγμένος στην υπόθεση με τον χτυπημένο άνδρα και πηγαίνει να μιλήσει στην Μπαχάρ, η οποία μπαίνει σε υποψίες. Παρόλο που έχουν χωρίσει, πηγαίνει να τον δει, τον ρωτά τι συμβαίνει και αυτός παραδέχεται πως δεν μπορεί να σταματήσει πριν εκδικηθεί όσους τους έκαναν κακό. 

Τότε κι αυτή στρέφεται στον Φετχί και του λέει πως αν δεν κάνει λόγο για τον Ατές στην κατάθεσή του, τότε και η ίδια δεν θα καταθέσει μήνυση εναντίον του. «Το χρέος της εταιρίας είναι πολύ μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας