-->

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Bahar Επεισόδια 122 123 124 125 126 - 4ος Κύκλος

Οι μέρες στο κελί περνούν δύσκολα για την Μπαχάρ, η οποία καταδικάζεται σε 9 χρόνια φυλάκιση. Επτά μήνες μετά, φέρνει στη ζωή την κόρη της, όμως, η ευτυχία της δεν κρατά για πολύ. 

Η Σουλτάν δωροδοκεί μια νοσοκόμα, παίρνει τη μικρή Ντενίζ, η οποία υποτίθεται πως πεθαίνει, αλλά στην πραγματικότητα
καταλήγει στα χέρια της Εφσούν!

Επεισόδιο 122
Ο Αίες πηγαίνει στη φυλακή για να επισκεφθεί την Μπαχάρ και μαθαίνει ότι η αγαπημένη του βρίσκεται στην απομόνωση γιατί έκανε σκηνή με την Αρζού στις τουαλέτες. Κινεί γη και ουρανό, καταφέρνει τελικά να τη δει κι αυτή του ζητά να κάνει ό,τι μπορεί για να τη μεταφέρουν αλλού. 

Έπειτα, τον ρωτά για τον Ταϊφούν και ο Αχές της εξηγεί πως ο πατέρας του έφυγε γιατί νιώθει υπεύθυνος για όσα έγιναν. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο, ο γιατρός συμβουλεύει τον Κενάν να νοσηλευτεί σε μια ειδική κλινική, όμως, εκείνος δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Όταν μένει μόνος με τη Χουλιά, αυτή τον ρωτά αν όντως σκότωσε τη Χασρέτ και τότε της γνέφει καταφατικά και παραδέχεται: «Βασικά, ήθελα να σκοτώσω τον Μεχμέι-Εμίρ. Ήθελα να εξαφανίσω τους Αταχάν». 

Καταλαβαίνοντας για πρώτη φορά το μίσος που έχει για την οικογένειά της, η Χουλιά φεύγει συγκλονισμένη και μονολογεί: «Η μητέρα μου ήταν σατανική». Δεν φαντάζεται ότι έχει ήδη χάσει το παιχνίδι με την κόρη της, η οποία φτάνει χαραγμένη στο ραντεβού της με τον Κεμάλ και του λέει: «Σε παρακαλώ, σώσε με από τους Αταχάν. 

Παντρέψου με»! Λίγο αργότερα, ανακοινώνει γεμάτη ικανοποίηση στον Μεχμέτ-Εμίρ ότι θα παντρευτεί και αυτός οργίζεται και της λέει πως δεν μπορεί να το επιτρέψει. Στο μεταξύ, ο Κενάν το σκάει με τη βοήθεια των ανθρώπων του και ο Ομέρ είναι έξαλλος που κατάφερε να τους ξεφύγει μέσα από τα χέρια. Μερικές μέρες πιο μετά γίνεται το δικαστήριο της Μπαχάρ και η κοπέλα καταδικάζεται σε εννέα χρόνια φυλάκιση, βυθίζοντας τους δικούς της στην απελπισία…

Επεισόδιο 123
Επτά μήνες περνούν… Εκτίει την ποινή της στη φυλακή σχη Σινώπη και είναι έτοιμη να γεννήσει, ενώ πίσω, σχη γειτονιά, η Σουλτάν συμβουλεύει την Εφσούν: «Μην το ξεχάσεις. Θα φέρεσαι σαν να συγχώρεσες την Μπαχάρ. Θα τα κανονίσω όλα εγώ!». 

Εκείνη φοβάται γιατί ξέρει ότι πάνε να κάνουν μεγάλο κακό, αλλά η Σουλτάν επιμένει πως έχει ήδη κάνει συμφωνία με τη νοσοκόμα Ζουχάλ. Όταν ο Ατές ενημερώνει τον Ιλγιάς πως ξεκίνησε ο τοκετός και έχουν ήδη πάει στο νοσοκομείο, η οικογένεια όλη ξεκινά για εκεί. Το ίδιο κάνουν, όμως, και η Σουλτάν με την Εφσούν· συναντούν τη Ζουχάλ κι αυτή ζητά άλλες 20.000 λίρες για να τηρήσει τη συμφωνία τους. 

Η Σουλτάν της λέει πως η έρευνα που έκανε απέδειξε πως το πτυχίο της είναι πλαστό, όμως, όταν εκείνη της επιστρέφει τα χρήματα και της λέει να ξεχάσει το μωρό, αναγκάζεται να υποχωρήσει… 
Επεισόδιο 124
Η Μπαχάρ και ο Αχές απολαμβάνουν πανευτυχείς τις πρώτες στιγμές με την κόρη τους, ενώ η Εφσούν νιώθει ακόμη πιο έντονη τη δική της απώλεια. Πολύ σύντομα, η Ζουχάλ έρχεται για να πάρει το μωρό, λέει στην Μπαχάρ ότι θα το βάλουν σε θερμοκοιτίδα και λίγες ώρες αργότερα το παρα-δίδει στη Σουλτάν, ανακοινώνοντας στη μητέρα πως η μικρή Ντενίζ πέθανε… Στο μεταξύ, ο Μεχμέχ-Εμίρ και η Τζεμρέ γυρίζουν στην έπαυλη και μαθαίνουν από την Μπεϊζά πως η Χουλιά δεν είναι καλά.

Αυτή πράγματι δεν δείχνει να είναι ο εαυτός της και μόλις βλέπει τον αδελφό της, χάνει τελείως τον έλεγχο: «Η φόνισσα η κόρη σου γέλασε. Σκότωσε τον εγγονό μου και πυροβόλησε τον Κενάν δύο φορές!», του λέει κι έπειτα, εκτός εαυτού, πηγαίνει στην κουζίνα, παίρνει ένα μπιτόνι βενζίνη και βάζει φωτιά στο σπίτι! 

Την ίδια στιγμή, ο Κενάν μαθαίνει ότι ο Γιλμτιράι και οι άνδρες του είναι έτοιμοι να σκοτώσουν τον Ατές, ενώ ο Φετχί θα πάει στο νοσοκομείο για να ρίξει οξύ στο πρόσωπο της Μπαχάρ. Πράγματι, ένα φορτηγό βγάζει εκτός πορείας το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονται ο Ατές, ο Αρντά και ο Ιλγιάς, ενώ η Εφσούν αγκαλιάζει επιτέλους το μωρό της αδερφής της και υπόσχεται ότι θα κάνει την κόρη της ευτυχισμένη!

Ο καιρός περνά κι ενώ η Μπαχάρ παραμένει στη φυλακή, όλα και όλοι γύρω της αλλάζουν… Η Εφσούν και ο Αρντά μεγαλώνουν πλέον την κόρη που η ίδια θεωρεί νεκρή, ενώ ο Ατές αποφασίζει να τη χωρίσει για να μην την πληγώσει ξανά και βάζει στόχο να εκδικηθεί τον Κενόν, μπαίνοντας στη ζωή της ανιψιός του…
Επεισόδιο 125
Η Εφσούν και η Σουλτάν έστησαν ένα σχέδιο: αποφάσισαν να πάρουν χο μωρό χης Μπαχάρ, να το δώσουν για ένα διάστημα σε μια παραμάνα για να χο μεγαλώσει και να το παρουσιάσουν αργότερα, λέγοντας ότι το πήραν από μια φτωχή οικογένεια, χωρίς να πουν κουβέντα στον Αρντά. 

Οι άνδρες του Κενάν έσπρωξαν το αυτοκίνητο του Ατές στον γκρεμό, όμως, μαζί του κινδύνεψαν και ο Αρντά αλλά και ο Ιλγιάς. Τελικά, η Εφσούν έχασε τον πατέρα της και αυτή ήταν ουσιαστικά η τιμωρία της που πήρε το μωρό της αδελφής της, ενώ ο Ατές έμεινε σε κώμα για μήνες. Όσο για τη φωτιά στο αρχοντικό, ευτυχώς όλοι βγήκαν αλώβητοι, ενώ η Χουλιά μπήκε σε φρενοκομείο όπου της έδιναν φάρμακα και χης έκαναν ηλεκτροσόκ για μήνες. 

Ως συνέχεια της καταστροφής, ο Μεχμέτ-Εμίρ είδε τις επιχειρήσεις του να καταρρέουν, την ώρα που, αντίθετα, αυτή της Εφσούν πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, με μπουτίκ στην Ευρώπη και τα έσοδα να αυξάνονται με αλματώδη ρυθμό. Η ίδια έπλεε σε πέλαγη ευτυχίας· πήρε επιτέλους στα χέρια της χο μωρό και αποφάσισε να του δώσει το όνομα Νουράν, τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της, ενώ ανακοίνωσε στην αδελφή χης όχι το υιοθέτησε…
Επεισόδιο 126
Την τελευταία, όμως, την περίμενε άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη. Όταν πια ο Ατές συνήλθε από το κώμα και πήγε να τη δει, της ομολόγησε πως θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για όσα συνέβησαν, και για αυτό θέλει να χωρίσουν. Μετά από μερικά χρόνια, η Εφσούν με τον Αρντά και τη Νουράν μένουν στην Αλικαρνασσό, όπου έρχονται και η Σουλχάν με τη Ζεϊνέπ, η οποία είναι πλέον διάσημη και έχει κλείσει συμβόλαιο για τηλεοπτική σειρά. Μια μέρα, η Μπαχάρ τηλεφωνεί στην αδερφή της για να χης πει ότι αποφυλακίζεται λόγω καλής διαγωγής.

Όταν επιτέλους βγαίνει από το κελί, την περιμένει μόνο η Φιγκέν, με την οποία γνωρίστηκαν πίσω από τα σίδερα και ήταν η μόνη που τη στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί είναι, όμως, και ο Ατές, ο οποίος προτιμά να παρακολουθεί την αγαπημένη του από μακριά, γιατί δεν θέλει να τη δει να υποφέρει ξανά εξαιτίας του.

Η Εφσούν είναι τσιτωμένη στη σκέψη ότι η Μπαχάρ θα δει τη Νουράν και δεν βλέπει τις προσπάθειες που κάνει η Ζεϊνέπ για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Αρντά. «Σου αξίζει κάποια καλύτερη από την Εφσούν», του λέει, όταν η γυναίκα του του βάζει τις φωνές μπροστά σε όλους, όμως, ο Αρντά δεν υποκύπτει στον πειρασμό. Στο μεταξύ, η Χουλιά έχει γυρίσει στο αρχοντικό όπου χ πρώτο λόγο έχει πλέον η Τζε ρέ και ενώ χης λέει ότι πρέπει ενημερώσουν τον Μεχρέτ-Ερ για την αποφυλάκιση της κόρ του, εκείνη το αποφεύγει, καθ δεν θέλει να την ξαναδεί στο σ τι τους. Την ίδια στιγμή, ο Αι παρακολουθεί χο σπίτι της Νεχ ανιψιός της Κενάν, και φροντί να… συστηθούν, χρακάρονχας τζιπ της!

Όταν η Μπαχάρ επισηφει στην Πόλη, πηγαίνει κατευθ αν στο σπίτι του. «Γιατί με άφ σες κι έφυγες, Ατές;», τον ρω με παράπονο κι αυτός χης απαν «Όλα άλλαξαν. Εξαιτίας μι μπήκες στη φυλακή και μπο| και να πέθαινες. Εξαιτίας μ πέθανε ο Ντορούκ, ο Ιλγιάς, κόρη μας… Φέρνω δυστυχ στους γύρω μου και σε σέν Όταν φεύγει, εκείνη βρίσκει έ από τα δωμάτια του σπιτιού κλ δωμένο· μπαίνει μέσα, ανακαλύπ ένα τοίχο γεμάτο με φωτογραφια μιας νέας κοπέλας και νομίζει ο Ατές δεν έχει το θάρρος να ι πει ότι ερωτεύτηκε κάποια άλ! Λίγο αργότερα, η πρώην πλέον1 σοκόμα Ζουχάλ τηλεφωνεί στ Εφσούν και της λέει πως τη βρήκε η αδερφή της και χης έκανε έ σωρό ερωτήσεις για το μωρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας