-->

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

BAHAR Επ. 119 120 121 122 123 ΤΕΛΟΣ - 3ος κύκλος

Επεισόδιο 119
Η Μπαχάρ και η Εφσούν καταφέρνουν να φτάσουν στο Μερσίν και ο Λουτφού τις φυλακίζει γιατί συνεργάζεται με τον Ματζίτ, ο οποίος του έχει υποσχεθεί πολλά χρήματα. 

Η Σουλτάν αποπειράται να σκοτώσει τον Ματζίτ αντί να του δώσει τα
χρήματα, εκείνος αντεπιτίθεται και προσπαθεί να τη στραγγαλίσει, όταν έρχονται να τη σώσουν η Γκανιμέτ με τη Τσεβριγέ και τον Σαλίχ. Απειλούν τον Ματζίτ να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά μπροστά τους.

Ο Ομέρ επισκέπτεται την έπαυλη και τοποθετεί κοριό στο γραφείο του Μεχμέτ – Εμίρ. Είναι αποφασισμένος να πιάσει την ΜπαχάρΓκερμάν σε 24 ώρες. Ένας διάλογος του Μεχμέτ – Εμίρ με τη Σουλτάν προδίδει το πού βρίσκεται η κόρη του. 

Η Εφσούν και η Μπαχάρ καταφέρνουν να ξεφύγουν και βρίσκουν τον Ατές και τον Αρντά. Όμως καταφθάνει η αστυνομία, γίνεται ένα φοβερό ατύχημα και η Εφσούν χάνει το μωρό της. Η Μπαχάρ φυλακίζεται αλλά το μόνο που τη νοιάζει είναι ο πόνος της αδελφής της. Η Εφσούν μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει πλέον παιδιά κι είναι καταρρακωμένη. Ο Αρντά προσπαθεί να τη στηρίξει αλλά εκείνη του ζητάει διαζύγιο…

Επεισόδιο 120
Η Χιούλγια κατηγορεί τον Μεχμέτ- Εμίρ για αδιαφορία και αποκαλεί την κόρη του δολοφόνο. Η Τζεμρέ σ’ ένα ξέσπασμά της αποκαλύπτει ότι δολοφόνος είναι ο Κενάν, που εκτός από τη μητέρα του Ατές, έχει σκοτώσει και τη Χασρέτ. 

Ο Μεχμέτ – Εμίρ φεύγει έξαλλος απειλώντας να σκοτώσει τον Κενάν. Η Εφσούν δεν μπορεί να συγχωρέσει την Μπαχάρ για την απώλεια του μωρού της. Αποφασίζει να χωρίσει με τον Αρντά και επιστρέφει στην παλιά γειτονιά της μαζί με τη Σουλτάν. 

Η Χιούλγια είναι επίσης βαθιά δυστυχισμένη επειδή έχασε το εγγόνι της και προσπαθεί να παρηγορήσει τον γιο της, που τώρα θα χάσει και τη γυναίκα του. Η Μπαχάρ βασανίζεται από τις ενοχές γι’ αυτό που
έγινε με την Εφσούν…

Επεισόδιο 121
Η Μπαχάρ κατηγορεί τον εαυτό της για ό,τι συνέβη στην Εφσούν. Η ζωή της στη φυλακή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μιας κι εκεί βρίσκεται η Αρζού. Τα λόγια της Αρζού βγάζουν εκτός εαυτού την Μπαχάρ, που δεν αναγνωρίζει πια τον εαυτό της. 

Η Μουγκιέ ανακοινώνει τον γάμο της με τον Κεμάλ και δέχεται τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Ο Κενάν συνέρχεται και καταφέρνει να
το σκάσει από το νοσοκομείο προκαλώντας την οργή του Ομέρ…

Επεισόδιο 122
Ο Κενάν συναντάει τη Χιούλγια και της αποκαλύπτει ότι η μητέρα της ήταν εκείνη που τον έκανε δολοφόνο. Η Χιούλγια δεν φαίνεται να μπορεί ν’ αντέξει αυτή την αλήθεια και η ψυχική της υγεία κλονίζεται για άλλη μια φορά πολύ σοβαρά. 

Η Εφσούν δεν μπορεί να συγχωρήσει την Μπαχάρ για ό,τι της συνέβη, παρ’ όλο που εμφανίζεται στη δίκη της. Η Μπαχάρ τιμωρείται με εννέα χρόνια φυλάκιση αλλά αυτό που την κάνει πραγματικά δυστυχισμένη είναι η απόσταση με την αδελφή της…


Επεισόδιο 123  Τελος 3ου κύκλου
Η Σουλτάν έχει ένα σχέδιο, που ξέρει πως θα κάνει την Εφσούν ευτυχισμένη. Επτά μήνες μετά, τα γεγονότα, η Μπαχάρ είναι στη φυλακή, όπου και γεννάει. 

Η Σουλτάν βάζει σε εφαρμογή το φοβερό σχέδιο της και καταφέρνει να κλέψει το μωρό τη Μπαχάρ και να το δώσει στην Εφσούν να το μεγαλώσει. Η Μπαχάρ τρελαίνεται όταν της λένε ότι το μωρό της πέθανε. 

Ο Κενάν έχει δώσει εντολή να πεθάνει ο Ατές και να ρίξουν οξύ στο πρόσωπο της Μπαχάρ για να γίνει εξίσου δυστυχισμένη μ’ εκείνον. Και τα δύο σατανικά σχέδια φαίνεται να πραγματοποιούνται. Η Χιούλγια αποφασίζει ότι οι Αταχάν πρέπει να τιμωρηθούν και βάζει φωτιά στην έπαυλη.

ΠΗΓΗ : STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας