-->

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Η ΝΥΦΗ Επεισόδια 26 27 28 29 30

Επεισόδιο 26
Η Μπαντέ είναι καταρρακωμένη από τη συμπεριφορά του Μουράτ, ενώ όταν ακούει τις προθέσεις της κυρίας Εσμάγια εκείνη, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 

Θα τη βοηθήσει ο Μουράτ;Η κυρία
Εσμά, κατά τη διάρκεια του δείπνου, προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους στο αρχοντικό και να βοηθήσει να φτιάξουν οι σχέσεις των γιων της. Όμως, ένα απροσδόκητο συμβάν έρχεται να γίνει γι’ αυτήν ένας πολύ κακός οιωνός.

Η Μπεγκιούμ χρειάζεται χρόνο για να βρει το θάρρος να μιλήσει στον Φαρούκ, όμως η ασθένειά της δεν της αφήνει αυτά τα περιθώρια. Ωστόσο, η τύχη ξαναστέλνει τη Σουρεϊγιά στον δρόμο της. Η Σενέμ προσπαθεί να πουλήσει το περιδέραιο της Ιπέκ για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. 

Όμως η τύχη δεν είναι μαζί της…Κι ενώ δεν έχει φθάσει η ώρα για τον Φαρούκ να μάθει ότι έχει έναν γιο, μαθαίνει για έναν άλλο συγγενή του και πέφτει από τα σύννεφα!

Επεισόδιο 27
Ο Φαρούκ περνά μερικές υπέροχες ώρες με τον Εμίρ, χωρίς βέβαια να περνά από το μυαλό του ότι αυτός ο μικρός είναι γιος του. Από την άλλη, η συμπάθεια που δείχνει ο Εμίρ για τη Σουρεϊγιά ξαφνιάζει ευχάριστα την Μπεγκιούμ. 

Η Κιγιμέτ επισκέπτεται τη Ρεϊχάν και τον Αντέμ για να τους ενημερώσει ότι ο Φαρούκ γνωρίζει για τη συγγένειά τους και να τους παρακαλέσει να φύγουν. Η Σενέμ πηγαίνει στο κοσμηματοπωλείο για να διαπραγματευτεί την πώληση του κολιέ αλλά εκεί την περιμένει η κυρία Εσμά!

Όλα κυλούν ήρεμα στα εγκαίνια της σχολής της Σουρεϊγιά και της Ντιλάρα, μέχρι που κάνει την εμφάνισή της η Μπεγκιούμ…

Επεισόδιο 28
Η παρουσία της Μπεγκιούμ στα εγκαίνια προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους άνδρες της οικογένειας Μποράν. 

Ο Φαρούκ, που πιστεύει ότι η Μπεγκιούμ εμφανίστηκε για να διαλύσει τον γάμο του, της ζητά να φύγει. Εκείνη του λέει ότι είναι απαραίτητο να μιλήσουν.Η κυρία Εσμά ζητά τη συνεργασία της Σενέμ προκειμένου να μην την καταγγείλει στην αστυνομία για κλοπή. 

Η Σενέμ διαπιστώνει ότι ο εκβιασμός του Μεχμέτ δεν ήταν τίποτα μπροστά στις απαιτήσεις της κυρίας Εσμά…Η Μπαντέ βρήκε τον τρόπο να αποφύγει τον γάμο που της ετοίμαζε η κυρία Εσμά.

Επεισόδιο 29
Ο Φαρούκ πηγαίνει στο νοσοκομείο για να συναντήσει την Μπεγκιούμ…Η κυρία Εσμά αναζητά ακόμα αυτόν που έκαψε την κούνια. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ότι η Ιπέκείναι αυτή που θα μπορέσει να βάλει στη θέση της τη «σιδηρά» κυρία! 

Η Σουρεϊγιά συμπαραστέκεται στην Μπαντέ και κάνει την κοπέλα να της ανοίξει την καρδιά της. Ακολουθεί αναστάτωση και δίπλα στηΣουρεϊγιά είναι και πάλι ο Οσμάν.

Επεισόδιο 30
Η Μπεγκιούμ ετοιμάζεται να πάει για θεραπεία και αφήνει τον Εμίρ στην Πελίν. 

Ο μικρός την παρακαλεί να του επιτρέψει να πάει να συναντήσει τηΣουρεϊγιά.Η κυρία Εσμάπροσπαθεί να πείσει τους γονείς της Ιπέκ να αποσύρουν την προσφορά για την αγορά τουσπιτιούτων παιδιών. 

Ο Φαρούκ νιώθει να βάλλεται από παντού και η Σουρεϊγιά γίνεται το καταφύγιό του. Θα καταφέρει και η Ντιλάρα να προσεγγίσει πραγματικά τον Αντέμ; Η Σουρεϊγιά φέρνει έναν καλεσμένο για φαγητό στο σπίτι. Γιατί η οικογένεια παγώνει όταν γίνονται οι συστάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας