-->

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο τίμιος ταξιτζής από την Κρήτη!

Κι όμως ένας ταξιτζής στην Κρήτη έκανε αυτό που θα έκαναν λίγοι! 

Ο… ξεχασιάρης τουρίστας κι ο τίμιος οδηγός που βρίσκεται στο επίκεντρο!

Μια απίστευτη ιστορία από την Κρήτη αποτελεί οδηγό… ανθρωπιάς, τιμιότητας κι αξιοπρέπειας! Πρωταγωνιστής ένας
ταξιτζής, με την πράξη του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Την είδηση δημοσιεύουν τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού και δημιουργεί αν μη τι άλλο αισιοδοξία! 

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, το ποσό των 960 βρετανικών λιρών ( 1058 Ευρώ ) έπεσε στο ταξί ενός άνδρας από έναν τουρίστα που μετέφερε.

Ο ταξιτζής δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή! Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και παρέδωσε τα χρήματα, τα οποία λίγη ώρα αργότερα επεστράφησαν στον κάτοχό τους!

Ο λόγος για τον οδηγό ταξί  Θεόδωρο Τσιχριτζή  από την Χερσόνησο. 

Ο άνδρας αντιλήφθηκε λίγο μετά το τέλος της κούρσας που έκανε, ότι μέσα στο ταξί του είχαν πέσει οι 960 λίρες από βρετανό τουρίστα που είχε μεταφέρει, σε τοπική διαδρομή.

Άμεσα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου όπου ανέφερε το περιστατικό. 

Οι αστυνομικοί με την σειρά τους κίνησαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν τον τουρίστα. Ο άνδρας από την Βρετανία βρέθηκε και πήρε τα χρήματαά του πίσω! 

Όπως είναι λογικό, δήλωνε φοβερά ανακουφισμένος από την τροπή που πήρε η περιπέτειά του!

Είναι δεδομένο πως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον οδηγό ταξί, αφού μιλάμε για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ασφαλείς πηγές  αναφέρουν ότι ο Βρετανός τουρίστας για να δηλώσει ευχαριστώ εμπράκτως χάρισε στον ταξιτζή 100 λίρες, σε ευρώ δηλαδή 110,21!  Οι λίρες που βρέθηκαν ήταν λίρες Αγγλίας (το επίσημο νόμισμα της χώρας γνωστό και ως Στερλίνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας