-->

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ : Σας καλωσορίζω στο τέταρτο φεστιβάλ πόλης Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης

Υπέροχη, μαγική γιορτή για την Αλεξανδρούπολη!!! 

Παρακάτω ο λόγος περί αριστείας που εκφώνησα στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ: " Σας καλωσορίζω στο τέταρτο φεστιβάλ πόλης Λευκή Νύχτα Αλεξανδρούπολης, την μεγαλύτερη αστική εμπορική, μουσική και πολιτιστική διοργάνωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην ελληνική επικράτεια.

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής καθότι σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια ανάδειξης της πόλης και της αγοράς της, έχουμε κοντά μας τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου ΤΑΡ ως μεγάλο χορηγό, με την βοήθεια του οποίου η Λευκή Νύχτα έγινε Νύχτα Καλής
Ενέργειας.

Σε τέτοιες γιορτές δεν συνηθίζεται να εκφωνούνται λόγοι με βαριά πολιτικά ή κοινωνικά μηνύματα. Θα μου επιτρέψετε όμως για ένα μόλις λεπτό να επισημάνω ορισμένα στοιχεία που αφορούν την παρουσία και την στάση τόσο την δική μου όσο και του σωματείου που είμαι επικεφαλής, εντός ενός περίεργου πολιτικού και κοινωνικού περιβάλλοντος όπου επιδιώκεται με μία σειρά από ευρείες παρεμβάσεις να στηλιτευτεί ο υγιής ανταγωνισμός, η άμιλλα, η προσπάθεια, η αριστεία.

Όπως έχουμε δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν, η προσπάθεια μας εστιάζει στην Αλεξανδρούπολη επιδιώκοντας να ενισχύσουμε την ανταγωνιστική ταυτότητα της. 

Να της προσδώσουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα την καταστήσουν ανταγωνιστικότερη, φιλικότερη και ελκυστικότερη έναντι άλλων πόλεων και περιοχών, που θα την καταστήσουν την καλύτερη, την άριστη, εντός ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού και σκληρού εγχώριου και διεθνούς περιβάλλοντος

Και για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται από εμάς να καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια, πολύ κόπο και να εργαστούμε με μεθοδικότητα. 

Να είμαστε ανταγωνιστικοί οι ίδιοι και αποτελεσματικοί ώστε να καταφέρνουμε χρόνο με τον χρόνο να επιτυγχάνουμε του στόχους τους οποίους θέτουμε σε επίπεδο πόλης και νομού. Να ξεχωρίζουμε σε δημιουργικότητα αλλά και σε προσπάθεια από τους άλλους, τους ανταγωνιστές των άλλων περιοχών. 

Να πλησιάζουμε, να προσεγγίζουμε κι εμείς της αριστεία.

Το σημερινό υπέροχο αποτέλεσμα που ζούμε και απολαμβάνουμε σήμερα, αλλά και ο τουρισμός της πόλης που χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται και ενισχύει την οικονομία της πόλης και το ΑΕΠ της περιοχής δεν είναι από τύχη. Είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής προσπάθειας λιγοστών που στοχεύουν στην επιτυχία και την αριστεία! 

Για το επόμενο βήμα όμως δεν επαρκεί αυτό. Απαιτείται συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας.

Και σε αυτήν την προσπάθεια σας καλώ σήμερα να συνδράμετε και να συμμετέχετε κι εσείς.

Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα μόνα τους. 

  • - Ας αλλάξουμε πρώτα εμείς … στην καθημερινότητά μας,
  • - Ας αλλάξουμε την συμπεριφορά μας έναντι των συμπολιτών μας
  • - Ας αλλάξουμε την συμπεριφορά μας έναντι των αστικού περιβάλλοντος
  • - Ας διαφημίσουμε όλοι την περιοχή μας. (είναι πλέον εύκολο μέσω των κοινωνικών δικτύων)
  • - Ας προωθήσουμε όλοι, στον βαθμό που μπορούμε, τα συμφέροντα της περιοχής … και ας μην έχουμε προσωπικό όφελος ή κέρδος
  • - Ας σταματήσουμε να πληγώνουμε την πόλη και τον Νομό
  • - Ας σταματήσουμε να δυσφημούμε δημόσια την πόλη μας κάθε φορά που κάτι δεν μας αρέσει

Η πόλη μας, ο Νομός μας, η Θράκη μας, σας έχει ανάγκη.
Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για το αύριο της περιοχής, σας έχουν ανάγκη.

Εγώ σας έχω ανάγκη.
Σας καλώ να μπείτε στην δράση.
Σας καλώ να συμμετέχετε στην μεγαλειώδη προσπάθεια.
Σας καλώ να πάρουμε την ευθύνη και την τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.
Καλή διασκέδαση σε όλους, καλές αγορές!!
Κηρύττω την έναρξη των εκδηλώσεων …
Ξεκινάμε!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας