-->

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Ακυρώνεται η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού!

Λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, η οργανωτική επιτροπή του 15ου Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση για ακύρωση των σημερινών προγραμματισμένων εμφανίσεων:


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΥΧΕΡΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε τελευταία στιγμή (σοβαρή ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό σε χθεσινή συναυλία) μας είναι αδύνατο να να διεκπεραιώσουμε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες μας, όπως είναι προγραμματισμένη η πρώτη μέρα ( VEGAS, STAVENTO, ΔΗΜΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ) του φεστιβάλ Τυχερού.

Για τον λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή για σήμερα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια βράδια με τα συγκροτήματα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΙΩΝΟΣ με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του φεστιβάλ. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

Είναι το πρώτο τέτοιο γεγονός πους μας συμβαίνει στα 15 χρόνια του φεστιβάλ και ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο. 

Παρόλα αυτά οι καλλιτέχνες σε συνεργασία με τον σύλλογο και την παράγωγη κάνουν προσπάθεια να βρεθεί νέα ημερομηνία σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διεκπεραιωθεί η μέρα αυτή . Σε αυτή την περίπτωση τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά. 

Για τους κατόχους των εισιτηρίων που θέλουν να τα εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους θα βγει ανακοίνωση με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή πριν το τέλος του φεστιβάλ. 

Ακόμα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν θέλουν τα εισιτήρια τους σε οποιαδήποτε άλλη μέρα του φεστιβάλ ( 19/8 Βασίλης Καρράς, 20/8 tycherock) χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάποια χρηματική διάφορα στο εισιτήριο. Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και σας υποσχόμαστε το καλύτερο 2ήμερο του φεστιβάλ Τυχερού. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας