-->

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Απάτη με ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Θράκη!

Σε μία σύλληψη έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, αναφορικά με την υπόθεση απάτης με ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θράκη!


Η υπόθεση μάλιστα τείνει να λάβει διαστάσεις θρίλερ, αφού όπως αποκαλύπτεται θύματα έχουν πέσει
αρκετοί ανυποψίαστοι επιχειρηματίες που έδιναν διόλου ευκαταφρόνητα για την εποχή ποσά, νομίζοντας ότι στηρίζουν τις τοπικές ομάδες και ακαδημίες.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εκτός από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, φέρονται να έχουν κοπεί πλαστές αποδείξεις και έχουν εισπραχθεί παρανόμως ποσά στο όνομα και άλλων ακαδημιών της περιοχής, μεταξύ αυτών σύμφωνα με όσα αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο ThrakiSportS είναι και Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Επίσης, είχαν αναζητηθεί ποσά και στο όνομα τοπικών ομάδων.

Όπως φαίνεται, στο κύκλωμα μετείχαν τουλάχιστον δύο άτομα, με τον «εγκέφαλο» να είναι γνωστός παράγοντας ομάδας της Ροδόπης, η οποία ήταν από τις πρωταγωνίστριες στα δρώμενα της περιοχής. 

Ο συγκεκριμένος παράγοντας αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου με τις κατηγορίες της απάτης αλλά και της πλαστογραφίας, ενώ ο συνεργός του, που δεν φέρεται να είχε σχέση με το ποδόσφαιρο και μάλλον λειτουργούσε ως πρόσωπο που εμφανιζόταν για να εισπράξει τα ποσά, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω όταν πήγε σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Θράκη για να εισπράξει ποσό ύψους 150 ευρώ και να παραδώσει πλαστή απόδειξη που δήθεν είχε κοπεί από τον προπονητή ομάδας που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο συλληφθείς φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του αλλά και να έχει παραδεχθεί ότι με αντίστοιχο τρόπο είχαν τον τελευταίο μήνα εισπραχθεί αντίστοιχα ποσά και από άλλους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. 

Κρατείται στην Ασφάλεια Κομοτηνής όπου και θα διανυκτερεύσει και αναμένεται το να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες και να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου τον γνωστό πρώην παράγοντα ομάδας που φέρεται να είναι ηθικός αυτουργός στην συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και φυσικός αυτουργός σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας