-->

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Σύλληψη 43χρονου στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου Εβρου , γιατί πουλούσε φρούτα χωρίς άδεια

Στα… μαλακά ο Παπαντωνίου,,,,.....

Την στιγμή που ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του «καθαρίζουν» με 100.000 περίπου ευρώ αν και απέκρυψαν από το πόθεν έσχες 1.311.000 ευρώ της Σταυρούλας Κουράκου στην Ελβετία, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω της λίστας Λαγκάρντ, η
αστυνομία στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου συνέλαβε 43χρονο γιατί πουλούσε φορύτα χωρίς άδεια.

Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Ο Γιάννος Παπαντωνίου, άλλοτε ισχυρός υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ και η σύζυγός του Σταύρουλα Κουράκου, δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο που τους επέβαλλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων (έκαστος), εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως. Παράλληλα, με την απόφαση επιβλήθηκε στο ζεύγος και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, όπως και πρωτόδικα. Έτσι, με βάση την απόφαση του δικαστηρίου ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, συνολικά θα πρέπει να καταβάλουν  περίπου 100.000 ευρώ (μαζί με τις προσαυξήσεις από την πρωτόδικη απόφαση), αλλά θα να μείνουν εκτός φυλακής. Λεφτά άλλωστε υπάρχουν πολλά για τον «σοσιαλιστή» Γιάννο.

Την ίδια στιγμή, ένας συντοπίτης μας που ασκούσε πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, με τη χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, διαθέτοντας προς πώληση φρούτα και δεν είχε απαιτούμενης άδειας, συνελήφθη και αφού κατασχέθηκαν τα παραπάνω φρούτα, του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Φυσικά δεν φταίνε τίποτα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Διδυμοτείχου, αφού εφάρμοσαν το νόμο και τις εντολές που παίρνουν. Το θέμα όμως είναι αν στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης, της οικονομικής ανέχειας, του Γιάννου Παπαντωνίου και της γυναίκας του που αποκρύπτουν εκατομμύρια ευρώ, την πληρώνει τελικά ένας… κακομοίρης που προσπαθεί να βγάλει ένα μεροκάματο πουλώντας μερικά φρούτα. Έστω και χωρίς άδεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας