-->

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

Το RadioPro παρέχει μουσική για επαγγελματικούς χώρους, χωρίς να πληρώνετε ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση και GEA. Ασφαλές, με νομική υποστήριξη...Απέφυγε πρόστιμα χιλιάδων ευρώ!

Η RadioPro LLC , έχει έρθει στην Ελλάδα από την ομογένεια των ΗΠΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της ποιοτικής, νόμιμης μουσικής, η οποία μπορεί άνετα να αναπαραχθεί δημόσια σε επαγγελματικούς χώρους.

Η μουσική που προσφέρει δεν εκπροσωπείται από δισκογραφικές εταιρείες, αλλά ούτε από τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (ΑΕΠΙ,
Αυτοδιαχείριση, GEA κλπ). Και αυτό γιατί, είτε την παράγει η ίδια, είτε έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με τους δημιουργούς και τους συντελεστές, πάντα απευθείας, χωρίς κανέναν μεσάζοντα.

Με τη μουσική του Radiopro.gr, o επαγγελματίας δεν θα χρειαστεί ξανά άδεια δημόσιας εκτέλεσης από την ΑΕΠΙ και την Αυτοδιαχείριση, αλλά αποκτάει έτοιμα δεκάδες κανάλια με φρέσκια, ποιοτική μουσική, κυρίως νέων, φιλόδοξων καλλιτεχνών που επιθυμούν να ακουστεί η μουσική τους, ώστε να γίνουν γνωστοί.

Radiopro.gr μουσική για επαγγελματικούς χώρους χωρίς ΑΕΠΙ 
Η μουσική αυτή είναι έτοιμη να αναπαραχθεί πολύ εύκολα στην καφετέρια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στο εμπορικό κατάστημά, στο κομμωτήριο, στο ίντερνετ καφέ, κ.α κατηγοριοποιημένη σε 34 «σταθμούς» που περιλαμβάνουν από μουσική lounge, κλασσική, jazz, electro, έως ροκ και ρεμπέτικα.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η Radiopro.gr προσφέρει σε κάθε συνδρομητή, όλα τα έγγραφα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να λάβει 100% και νόμιμα την Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος, αλλά και την Άδεια Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής & Μουσικών Οργάνων από το Δήμο του, χωρίς την παραμικρή πληρωμή σε ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση και GEA.

Μάλιστα, για τις επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται άδεια από το Δήμο, το Radiopro.gr τις απαλλάσσει εντελώς από την υποχρέωση τήρησης άδειας δημόσιας εκτέλεσης.

Με το τιμολόγιο του Radiopro.gr, την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα αναπαράγονται άλλοι σταθμοί και τη σχετική βεβαίωση για το περιεχόμενο, μόλις με 12,5 ευρώ το μήνα η επιχείρηση καθάρισε οριστικά! 

Γίνετε συνδρομητής στο RadioPro.gr σήμερα, γίνετε νόμιμοι και εξοικονομήστε χρήματα στο https://www.radiopro.gr ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ..!!!!.


Radiopro.gr μουσική για επαγγελματικούς χώρους χωρίς ΑΕΠΙRadiopro.gr μουσική για επαγγελματικούς χώρους χωρίς ΑΕΠΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας