-->

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

H Τράπεζα της Ελλάδος Είναι Ελληνική;

Η Τραπεζα της Ελλαδος ανηκει… Στην οικογενεια rothchild στην οικογενεια rockefeller,στους Hambro και στην JP morgan. Το δημοσιο κατεχει μολις το 6% συμφωνο με το καταστατικο το οποιο απαγορευει ρητα την αυξηση αυτου του ποσοστου απ το δημοσιο.

Τελος η εθνικη Τραπεζα διαθετει ποσοστο 2% η οποια ανηκει κι αυτη στις παραπανω δυναστειες.Ο δε ελληνικος χρυσος ‘φυλασσεται’
ευλαβικα στην Φρανκφουρτη και μαλλον στην μεγαλυτερη τραπεζα της γερμανιας την Douche Bank η οποια ανηκει κατα μεγαλο ποσοστο στην οικογενεια Rothchild.Η φρανκφουρτη αλλωστε ειναι η πολη οπου καταγεται η οικογενεια και η πολη στην οποια αρχισε η αυτοκρατορια να χτιζεται……..

Είναι Η Τράπεζα της Ελλάδος ελληνική; Που είναι ο ελληνικός χρυσός;

“Είναι καλό ότι ο λαός μας δεν κατανοεί το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα , γιατί εάν το είχε κατανοήσει , εγώ πιστεύω ότι θα είχε γίνει επανάσταση πριν από αύριο το πρωί. Henry Ford “

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η πιο γνωστή -άγνωστη Τράπεζα. Είναι η Τράπεζα των Τραπεζών. Στο μυαλό του καθενός είναι η Τράπεζα που εξέδιδε το ελληνικό νόμισμα, που φυλάσσει για 83 χρόνια τον ελληνικό χρυσό και καθορίζει την οικονομική πολιτική. Είναι δηλαδή η Τράπεζα του ελληνικού κράτους. Είναι όμως;

Η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι καν κρατική. Είναι μια ανώνυμη εταιρεία όπου το κράτος έχει ένα ελάχιστο ποσοστό. Οι μέτοχοί της μπορούν να κερδίζουν απ’ αυτήν, όπως οι μέτοχοι όλων των εταιρειών. Και τι γίνεται όταν ο μέτοχος θέλει να κερδίζει σε βάρος των υπολοίπων; Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ελληνική;

Στα θησαυροφυλάκιά της ο χρυσός φυλάσσεται το ίδιο καλά με τα μυστικά της. Ο χρυσός του οποίου πρόσφατα πουλήθηκε κρυφά μέρος του. Τι ρόλο έπαιξε στην ελληνική κρίση; Υπήρξαν παιχνίδια κερδοσκοπίας που υποστήριξε; Μας ανήκει ο ελληνικός χρυσός;

Το «Κουτί της Πανδώρας», ανοίγει για το μοναδικό σημείο της Ελλάδας, στο οποίο το ελληνικό κράτος δεν έχει καμιά δικαιοδοσία. «Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται» Σύμφωνα με το Καταστατικό της Τραπεζας της Ελλάδος στις 27 Οκτωβρίου 1927, υπεγράφη στην Αθήνα μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εθνικής Τράπεζας σύμβαση περί παραιτήσεως της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος από το προνόμιο εκδόσεως τραπεζικών γραμματίων (χαρτονομισμάτων δηλ.) και περί συστάσεως νέας Τραπέζης υπό την επωνυμία “Τράπεζα της Ελλάδος” .

Η σύμβαση και το προσαρτημένο σε αυτήν Καταστατικό δια των οποίων ιδρύεται η Τράπεζα της Ελλάδος , κυρώθηκαν την 10η Νοεμβρίου 1927 και επικυρώθηκαν με τον Νόμο 3424 / 7.12.1927 (ΦΕΚ Α’ 298). Το μετοχικό της κεφάλαιο που ορίστηκε σε 400.000.000 δραχμές , διαιρέθηκε σε 80.000 μετοχές , οι οποίες εισήχθηκαν στο χρηματιστήριο Αθηνών , καταβλήθηκε εξ ολοκλήρου , μας ενημερώνει το άρθρο 8 , από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και έκτοτε παραμένει μυστήριο σε ποιόν ανήκει η πλειοψηφία. Στο άρθρο 1 του Καταστατικού αναφέρονται οι αρμoδιότητες της Τραπέζας Ελλάδος – Χαράσσει και ασκεί την νομισματική πολιτική .

Στην έννοια της νομισματικής πολιτικής περιλαμβανεται και η πιστωτική πολιτική (Σημ. μια ΑΕ αγνωστης ιδιοκτησίας !)

– Ασκεί την συναλλαγματική ισοτιμία της δραχμής

– Ηδη λειτουργεί ως μέλος του ευρωπαϊκού συστήματος κεντρικών τραπεζών και σύμφωνα με την οδηγία και τις κατευθηντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

-Ασκεί την εποπτεία των Τραπεζών και των λοιπών πιστωτικών Ιδρυμάτων .

– Κατέχει και διαχειρίζεται τα συναλλαγματικά αποθέματα

-Ενεργεί ως ταμίας και εντολοδόχος του ελληνικού δημοσίου κλπ.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον νευραλγικό οργανισμό, που αποτελεί παράδοξο, διότι συνίσταται από μια ανώνυμη πολυμετοχική εταιρία (joint stock company) αγνώστου συνθέσεως , εκχώρησαν οι εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγόμενες κυβερνήσεις της Ελλάδος, όλα τα ανωτέρω προνόμια και συν τω χρόνω, δεν είναι απορίας άξιον πως το απομεινάρι αυτό της Φεουδαρχίας, υπήρξε ένας από τους συντελεστές της σημερινής καταδυνάστευσης του λαού μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας