-->

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

iCERDE ΕΠ. 31 .32.33.34.35. - 22/05/2016

Επεισόδιο 31

Περίληψη
Ο Sarp και ο Mert αρχίζουν να δουλεύουν μαζί.

Με τον θάνατο της Melek, ο Sarp χάνει και εκείνη και τον Umut. Από την μία, η Fusun πενθεί για την απώλεια της Melek και από την άλλη, για δεύτερη φορά, για την
απώλεια του Umut.

Όλοι έμαθαν ότι ο Mert δουλεύει για τη Μαφία. Ο Διοικητής Γιουσούφ τον ταπεινώνει μπροστά σε όλους τους συναδέλφους του στο τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο Sarp και ο Mert αρχίζουν να δουλεύουν μαζί πλέον, δίπλα στον Celal. Ο Sarp δεν μπορεί να χωνέψει την όλη κατάσταση, αλλά είναι αναγκασμένος να κρατήσει για τον εαυτό του, τα συναισθήματά του.

Ο Celal καταρρέει όταν μαθαίνει για τον θάνατο της Melek. Ο πόνος που νιώθει, δεν θα καταλαγιάσει μέχρι να σκοτώσει τον Kudret με τα ίδια του τα χέρια.

Επεισόδιο 32
Περίληψη
Ο Celal είναι αποφασισμένος, αντί να σκοτώσει αμέσως τον Kudret, που σκότωσε την κόρη του την Melek, να τον κάνει να υποφέρει. Αλλά τα σχέδιά του δεν πηγαίνουν όπως θέλει, από την στιγμή που ο Διοικητής Yusuf με την ομάδα του θα βρεθούν μπροστά του. 

Ο Διοικητής Yusuf, που πιάνει τους δυο αιώνιους εχθρούς και εγκληματίες, θα συλλάβει τελικά τον Kudret. Ο Celal θα διαλέξει ένα επικίνδυνο μονοπάτι, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα που έχει με τον Kudret.

Ο Mert, που ως τώρα ήταν γνωστός ως αστυνομικός και υποκρινόταν ότι ήταν εχθρός του Celal, μπροστά στους συναδέλφους του, θα είναι ένα από τα αφεντικά μετά από αυτόν. 

Δύσκολες μέρες περιμένουν τον Sarp, που πρέπει να συνεργαστεί με τον Mert.

Πλέον, ο μόνος που δεν τα παρατάει είναι ο Sarp. Ξαφνικά, ενώ δεν μπορεί να πενθήσει καν, για την γυναίκα που αγαπούσε, θα βρει ένα φως ελπίδας για να βρει τον αδερφό του τον Umut. 

Η Melek αφήνει ένα μήνυμα γραμμένο σε βιντεοκάμερα όπου αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τον Umut, αλλά δεν είναι μόνο ο Sarp που ξέρει γι' αυτή, πράγμα που αποτελεί και τον μόνο λόγο που συνεχίζει και κρατιέται στη ζωή.

Επεισόδιο 33
Περίληψη
O Mert έχει μάθει ότι ο Sarp είναι αστυνομικός. Οι Sarp και Mert δεν είναι πληροφοριοδότες πλέον, αλλά αιώνιοι εχθροί.
O Mert που έχει εξοργιστεί με την αλήθεια αυτή, θέλει να την μοιραστεί με τον Celal. Ωστόσο, για να προφυλάξει την Eylem και την Fusun από τον κίνδυνο, αποφασίζει προς το παρόν να κρατήσει αυτή την πληροφορία για τον εαυτό του.

Ο Mert είναι αποφασισμένος, αφού κλείσει πρώτα τους λογαριασμούς του με τον Kudret, να τιμωρήσει τον Sarp. Ο Κοκκινοτρίχης, που έχει πάρει τα λεφτά του Kudret, βρίσκει επιπλέον και κάποια αρχεία με πολύτιμες πληροφορίες, που θα αλλάξουν όλες τις ισορροπίες. 

Ο Κοκκινοτρίχης, που του γυρνά το μάτι, περνά στην δράση για να τελειώσει τον Celal. Εν τω μεταξύ, Sarp και Yusuf οργανώνουν ένα νέο σχέδιο, χωρίς να γνωρίζουν ότι ο Mert έχει ανακαλύψει την ταυτότητα του Sarp.

Όσο για τον Celal, κάνει κι αυτός κάποια νέα κίνηση, για να τελειώσει τον Kudret. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όταν ο Celal μαθαίνει το μεγάλο μυστικό που του κρατούσαν κρυφό, αρχίζει έναν "καυτό" πόλεμο.
Επεισόδιο 34
Περίληψη
Το αποτέλεσμα της σκληρής και άγριας μονομαχίας ανάμεσα στον Mert και τον Sarp είναι να σωθούν και οι δυο. Αλλά ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές κλιμακώνεται όταν ο Celal απαγάγει την Füsun.

Με τον Kudret να αποτελεί τον πρωταρχικό του στόχο, το βλέμμα του Τζελάλ αγριεύει, καθώς θέλει να εξαφανίσει τον Sarp και όλους τους αγαπημένους του. Όταν ο Sarp μαθαίνει πως έχουν απαγάγει την μητέρα του περνά στην δράση, αλλά δεν θα είναι μόνος του.

O Mert, που είναι παγιδευμένος ανάμεσα στην συνείδησή του και την λογική του για ακόμη μια φορά θα παλέψει δίπλα- δίπλα με τον Sarp.

Κι ενώ ο Kudret καταφέρνει να δραπετεύσει, ο πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές θα φέρει και πάλι αντιμέτωπα μεταξύ τους τα δύο αδέρφια και με την απώλεια ζωής κάποιου, η πορεία αυτού του πολέμου θα πάρει μια εντελώς διαφορετική διάσταση.
Επεισόδιο 35
Περίληψη
Μετά την Melek, ο Sarp, που συγκλονίζεται από τον ξαφνικό θάνατο του διοικητή Yusuf, τον οποίο θεωρούσε ως πατέρα, καταρρέει. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι εκείνος σκότωσε τον διοικητή Yusuf.

Ο Sarp, που βρίσκεται και πάλι στην φυλακή, θα πρέπει να αποδείξει σε όλο το αστυνομικό σώμα και ότι είναι αστυνομικός και ότι είναι αθώος. Όμως αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο Celal, που ζει κι αναπνέει με τον πυρετό της εκδίκησης, μαθαίνει ότι ο Sarp είναι ζωντανός.

Ενώ ο Sarp, που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του διοικητή Yusuf, μετατρέπεται σε «ωρολογιακή βόμβα», ο Mert, που δεν μπορεί να αντέξει τον θάνατο του διοικητή Yusuf, δίνει μια μεγάλη μάχη με τον εαυτό του.

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα κάνει τον Mert, που βιώνει εσωτερικά «σκαμπανεβάσματα», να περάσει στην δράση. Αυτό το τηλεφώνημα θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες στο “içerde” και θα ανοίξει τον δρόμο για μια πολύ μεγάλη έκπληξη για αυτούς που θα βρίσκονται μπροστά στην οθόνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας