-->

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Coban Yildizi ΕΠ. 05.06.07.08.09.10.11.12 -- 22/05/2017

Επεισόδιο 5 (Video)
Περίληψη
O Seyit αγνοώντας τον κίνδυνο που πλησιάζει κάνει τα πάντα για να προστατέψει την οικογένειά του και την Zuhre.


Ο Ali θα πληρώσει βαρύ τίμημα επειδή ενήργησε από μόνος του.
Θα αναγκαστεί να το πληρώσει που κινήθηκε εν γνώσει του Fikret Karakaya.
Η ξαφνική άφιξη της Sirma διαταράσσει τις ισορροπίες στο αρχοντικό. Θα ανοίξουν πληγές ανάμεσα στον πατέρα και στους γιους του που δεν θα μπορέσουν να επουλωθούν.
Ο Seyit και η οικογένειά του θα κάνουν πολλούς νέους φίλους στην καινούργια τους γειτονιά, χωρίς να ξέρουν τα γεγονότα που θα συμβούν σύντομα.Περίληψη 
Ο Seyit παρασύρεται σιγά-σιγά στην παγίδα που του έστησε ο Zekkar, ο οποίος κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη του πατέρα του, όμως τον τσακώνει ο Fikret. 

Η σύγκρουση μεταξύ των Sirma και Zekkar συνεχίζει να κλιμακώνεται μέρα με την μέρα και στην κατάσταση αυτή θα εμπλακεί και ο Ali. 

Παρ' όλο τον κίνδυνο που τους περιβάλλει, ο Seyit και η Zühre συνεχίζουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η Zühre ψάχνει έναν τρόπο να προστατέψει τον Seyit και την οικογένειά του. 

Περίληψη
Ο Seyit και η Zühre δραπετεύουν μακριά από όλους. 
Η Zühre φοβάται για τον Seyit περισσότερο από ποτέ.

Όταν συναντιούνται ο Fikret και η Zühre, έρχεται κι ένας απρόσμενος επισκέπτης. Ο Seyit, που ρίχνει τον εαυτό του στην φωτιά για να προστατέψει την Zühre, κάνει τον Fikret να θυμώσει ακόμη πιο πολύ.

Η Rüveyda κάνει μια κίνηση, χωρίς να σκεφτεί καν τις συνέπειες. Είναι σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Αυτή η νεαρή κυρία, που κρύβεται από την οικογένειά της, θα μπει σε τέτοιους μπελάδες, που ούτε καν μπορούσε να τους φανταστεί.

Ο Zekkar και ο Fikret θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής τους, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.

Περίληψη
O Seyit βρίσκεται πλέον στα χέρια του Zekkar, αφότου έπεσε στην παγίδα του πατέρα του. Αλλά, παρ' όλα αυτά, ο Seyit δεν σταματάει να αγωνίζεται. Η Cevahir πιστεύει τον Ibrahim και πληγώνεται για ακόμα μια φορά.

Η Zühre, που δεν έχει ιδέα τι περνάει ο Seyit, προσπαθεί να τον βρει. Ωστόσο, αρχίζει να πανικοβάλλεται όταν δεν έχει νέα του.

Η Rüveyda, μέσα σε όλα της τα βάσανα, προσθέτει συνεχώς και ένα νέο πρόβλημα.
Ο Seyit δέχεται ένα χέρι βοηθείας από κάποιον και κάπου, που δεν περίμενε ποτέ.

Περίληψη
Ο Fikret κλείνει το τηλέφωνο στην Zühre, χωρίς να απαντήσει στην πρότασή της. Στην άκρη του τηλεφώνου είναι η Zühre και στην άκρη του όπλου είναι ο Seyit. Η μοίρα και των δύο αυτών προσώπων είναι στα χέρια του Fikret.

Ο Zekkar εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που έχει για να παρενοχλεί την Sirma. Πλέον και ο Ali προστίθεται στην ομάδα των αντρών που της έχουν γυρίσει την πλάτη τους. 

Η Rüveyda, που δεν έχει πια άλλο μέρος να κρυφτεί, είναι τώρα στριμωγμένη στην γωνία. Μόλις είναι έτοιμη να πει "είμαι ελεύθερη", πέφτει θύμα νέων άσχημων καταστάσεων.

Η Zühre, προκειμένου να σώσει τον Seyit, είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί, αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζει.

Περίληψη
Η Zühre το σκάει, αφήνοντας πίσω τον Seyit και την οικογένειά του. Ενώ ο Seyit ψάχνει για εκείνη, προσπαθεί επίσης να μάθει, πού είναι η Rüveyda. 

Βρίσκει κάποιο στοιχείο για εκείνη, η οποία όσο και να θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά της, δεν το κάνει και βρίσκεται πάλι μπλεγμένη σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Zekkar είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει αυτούς που τον πρόδωσαν. 
Η Zühre δέχεται βοήθεια από κάποιον που δεν το περίμενε καθόλου και ετοιμάζεται να κάνει ένα βήμα στην καινούρια της ζωή.

Περίληψη
Μετά από το τηλεφώνημα της Gunes, κάποιο εντελώς αναπάντεχο πρόσωπο έρχεται αντιμέτωπο με την Zühre.

Ο Ali προστατεύει την Ruveyda από τον πατέρα της. Ο Fikret και ο Zekkar την χρησιμοποιούν για να διαπραγματευτούν με την Zühre, η οποία ακόμα κυνηγά την εκδίκηση για ό,τι έκαναν στον Seyit.

Ενώ ο Seyit συνεχίζει να ψάχνει, από τη μία για την Ruveyda και από την άλλη για την Zühre, δέχεται μια πρόταση για μια νέα δουλειά.

Όσο για την Zühre, αποφασίζει τελικά ότι η μόνη της επιλογή είναι να αντιμετωπίσει τον Fikret.

Περίληψη
Η Zühre, προκειμένου να προστατέψει τον Seyhit και την οικογένειά του, ρίχνει τον εαυτό της στην γραμμή του πυρός.

Ο Zekkar, που την έψαχνε, βλέποντάς την, γίνεται έξαλλος. 

Η επιστροφή της Zühre αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες στην σχέση μεταξύ πατέρα και γιου.
Ο Seyhit εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Zühre δεν είναι στο πλευρό του, όμως αυτή τη φορά, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορεί να κάνει. Είναι αναγκασμένος να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Zühre έχει φύγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας