-->

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Cesur ve Güzel - ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΕΠ. 35 36 37 38 39 -- 22/04/2017

Επεισόδιο 35
Η Σουχάν μαθαίνει ένα μόνο μέρος της αλήθειας που αφορά τον Τζεσούρ. Ακούγοντας όμως τα λόγια του αδερφού της και της Τζαχιντέ, οδηγείται και στο λανθασμένο συμπέρασμα. 

Παράλληλα, μαθαίνει πως ο Τζεσούρ γνώριζε και για τη διαθήκη της Νουρχάν, γεγονός που την κάνει να χάσει και πάλι την
εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Η Σουχάν δεν ξέρει τι να πιστέψει και αποφασίσει να κρατήσει κάποια μυστικά.


Επεισόδιο 36
Η Σουχάν έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πατέρα της αλλα είναι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. Ο Τζεσούρ αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ηλεκτρικό και την ύδρευση στο κτήμα του και ψάχνει να βρει τον υπαίτιο για αυτήν την αναστάτωση. 

Γνωρίζει καλά, όμως, πως το όλο θέμα έχει προκληθεί από τον Ταχσίν. Στο μεταξύ, ο Κορχάν ανακαλύπτει ότι η Χούλια είναι ιερόδουλη και έχει φάκελο πλαστοπροσωπίας στην αστυνομία.

Επεισόδιο 37
Μετά την αποκάλυψη της Μπανού, ο Μπουλέντ ανακαλύπτει τους πίνακες στο κρυμμένο τούνελ κάτω από το συνεργείο του Ριφάτ. Αυτό θα φέρει τον Ριφάτ στη θέση του κατηγορουμένου, αλλά και τον Ταχσίν στη δύσκολη θέση να αποκαλύψει πως τα εικονιζόμενα πρόσωπα στους πίνακες δεν ήταν οι γονείς του, όπως ο ίδιος ισχυριζόταν. 

Παράλληλα, ο Ριζά, ο αδερφός της Ανταλέτ θα γράψει ένα γράμμα στον Τζεσούρ.

Επεισόδιο 38
Ο Κορχάν πιάνει τη Χούλια μαζί με τη Τζαχιντέ να ετοιμάζονται να μπουν στην Αμερικανική πρεσβεία, ώστε η πρώτη να βγάλει βίζα. 

Η Χούλια καταφέρνει να ξεφεύγει από τα χέρια του Κορχάν και εξαφανίζεται για ακόμα μια φορά. Εν τω μεταξύ, ο Τζεσούρ και η Σουχάν έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ταχσίν. Ο τελευταίος για να πάρει το γράμμα του Ριζά από τον ταχυδρόμο , αναγκάζεται να φτάσει ως την πόρτα των Κορλουντάγ.

Επεισόδιο 39
Ο Τζεσούρ καταλαβαίνει ότι άλλοι είναι οι λόγοι της επίσκεψης του Ταχσίν και αρχίζει να ψάχνει τι κρύβεται πίσω απ’ αυτήν. 

Η μέρα των ερωτευμένων και τα γενέθλια της Σουχάν πλησιάζουν και ο Τζεσούρ πείθει τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στις θέσεις τους στο εργαστήριο. 

Το βραδύ ο Τζεσούρ θα δώσει τη βέρα στη Σουχάν και εκείνη από τη μια θα χαρεί που θα τη δει, αλλά απ’ την άλλη αμφιβάλλει για τις αγαθές προθέσεις του Τζεσούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας