-->

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

BAHAR: Επεισόδια 49.50.51.52.53.54.55.56 (3ος κύκλος). 22/05/2017

Επεισόδια 49
Ο γιατρός ενημερώνει τη Μπαχάρ, τη Φούλγια και τη Χασρέτ πως η κατάσταση της υγείας του Μεχμέτ – Εμίρ είναι σταθερή. 

Η Μπαχάρ μπαίνει στο δωμάτιο του να τον δει και τον παρακαλεί να μην την αφήσει μόνη γιατί τώρα τον χρειάζεται περισσότερο από
ποτέ.

Η Χασρέτ υπόσχεται στη Φούλγια πως μόλις συνέλθει ο Μεχμέτ – Εμίρ, θα φύγει για πάντα από τη ζωή τους. Η Αρζού δεν μπορεί να ελέγξει τη ζήλια της και κάνει μια μεγάλη σκηνή στον Ατές. 

Για άλλη μια φορά η Εφσούν, η Σουλτάν και ο Σαλίχ βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν θανάσιμο κίνδυνο…

Επεισόδια 50
Ο Κενάν απειλεί τη Σουλτάν, την Εφσούν και τον Σαλίχ με τη ζωή τους, παίρνει τις εγγραφές, που αφορούν τον φόνο και τους προειδοποιεί να μην τολμήσουν να ξαναενοχλήσουν την Χιουλγιά. Μετά από αυτή τη περιπέτεια, ο Σαλίχ θυμώνει ενώ ο Ιλγιάς ζητάει εξηγήσεις. 

Η Σουλτάν λέει πάλι ψέματα για να δικαιολογήσει την κατάσταση. Ο Ιλγιάς απελπισμένος, λέει στην Γκανιμέτ, ότι η Σουλτάν πρέπει να μάθει την αλήθεια για το παιδί της. Η Χανιφέ συνεχίζει τον εκβιασμό της στην Γκανιμέτ…

Επεισόδια 51
Στο νοσοκομείο η Φούλγια τα βάζει με όλους για την κατάσταση της υγείας του Μεχμέτ – Εμίρ. Ταυτόχρονα, ο Κενάν ζητάει από την Χιουλγιά να είναι πάλι μαζί, αποκαλύπτοντάς της, ότι ευθύνεται η μητέρα της, που την άφησε. 

Όταν ο Μεχμέτ – Εμίρ συνέρχεται, η Φούλγια ζητάει από την Χασρέτ να κρατήσει την υπόσχεση της και να βγει από τη ζωή του. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Μεχμέτ – Εμίρ στο νοσοκομείο και ορκίζεται να τον κάνει να πληρώσει για όσα έκανε…

Επεισόδια 52
Ο Ατές τσακώνεται με την Αρζού, λόγω της ζήλειας της προς την Μπαχάρ κι εκείνη μεθάει. Ο Ντορούκ φεύγει από το σπίτι τρομαγμένος, όταν βλέπει τη μητέρα του λιπόθυμη και εξαφανίζεται. 

Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί ότι το παιδί λείπει είναι αργά. Ο Ατές ζητάει τη βοήθεια του Ισμαήλ για να βρουν τον Ντορούκ. Κινητοποιείται μεγάλο μέρος της αστυνομίας για να τον βρουν. Η Εφσούν όταν μαθαίνει τι συμβαίνει επιστρατεύει όλη τη γειτονιά για να βοηθήσει στην έρευνα. 

Όμως, θα υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη…
ΠΗΓΗ
Επεισόδια 53
Η έρευνα για τον Ντορούκ συνεχίζεται με μεγάλη ένταση. Είναι όλοι εξαντλημένοι όταν εμφανίζεται η Εφσούν για να βοηθήσει στην έρευνα μαζί με όλη τη γειτονιά. Η έρευνά τους, όμως, αποδεικνύεται άκαρπη. 

Ο Μεχμέτ – Εμίρ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο γιατρός του τον συμβουλεύει να είναι ήρεμος και έτσι η Φούλγια αποφασίζει να μην του μιλήσει για την υπόθεση του Αρντά. Προειδοποιεί, όμως τη Χιουλγιά ότι μόλις εκείνος συνέλθει θα του τα πει όλα. 

Η Χιουλγιά κάνει ό,τι μπορεί για να εκδοθεί το διαζύγιο του Αρντά και της Εφσούν, κάτι που η Σουλτάν δεν θα επιτρέψει να συμβεί χωρίς να εξασφαλίσει πρώτα το μέλλον της Εφσούν…

Επεισόδια 54
Η Χιουλγιά επισκέπτεται τη Σουλτάν και την Εφσούν στη γειτονιά τους όπου και έρχεται αντιμέτωπη με το μένος των γειτόνων τους. Η έρευνα για τον εντοπισμό του Ντορούκ συνεχίζεται χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο Κενάν είναι αποφασισμένος να μην ζητήσει ακόμα λύτρα, το 25% δηλαδή της εταιρείας Αταχάν. Θέλει να λείψει το παιδί όσο το δυνατόν περισσότερο στον πατέρα του. 

Ο Ατές έχει τη στήριξη όλων στην προσπάθειά του να βρει τον μικρό του γιο. Η έρευνα φέρνει αποτελέσματα αλλά μόλις γίνεται αντιληπτό από τους δράστες ότι τους έχουν εντοπίσει, αλλάζουν σημείο και το κυνηγητό συνεχίζεται…

Επεισόδια 55
Τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για τους απαγωγείς του Ντορούκ. Στην προσπάθειά τους ν’ αλλάξουν κρυψώνα, ο Ντορούκ τραυματίζεται και τον αφήνουν εκεί. Μετά από μεγάλη καταδίωξη, βρίσκουν το παιδί σοβαρά τραυματισμένο και το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Χιουλγιά ζητάει και πάλι τη βοήθεια τού Κενάν για να ξεφορτωθεί τη Σουλτάν και την Εφσούν. 

Εκείνος, όμως, διακόπτει τη συνάντησή τους μόλις μαθαίνει τα νέα για τον Ντορούκ. Η θλίψη στο νοσοκομείο είναι μεγάλη. Όλοι είναι εκεί. Ο Ντορούκ φεύγει ήσυχα και ο πατέρας του τον αποχαιρετάει αποφασισμένος να βρει τους ενόχους…

Επεισόδια 56
Το άδικο τέλος του Ντορούκ τους έχει συγκλονίσει όλους. Όλοι νιώθουν συντετριμμένοι. Η Χασρέτ, η Εφσούν και η Μπαχάρ πηγαίνουν στο σπίτι τους τον Ατές και την Αρζού και προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν. 

Ο Ισμαήλ φεύγει έξαλλος από το νοσοκομείο αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους του μικρού Ντορούκ. Οι άντρες του Κενάν δεν προλαβαίνουν να βγάλουν από τη μέση τον Εντίζ, τον οποίο παίρνει ο Ισμαήλ για ανάκριση στο Τμήμα. 

Στο Τμήμα εμφανίζεται και ο Ατές απαιτώντας να δει ο ίδιος τον Εντίζ και να τον ρωτήσει για τις τελευταίες στιγμές του γιου του. Οι προσπάθειες όλων πέφτουν στο κενό. Ο Εντίζ δεν μιλάει και πολύ σύντομα δολοφονείται από έναν άντρα του Κενάν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας