-->

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

BAHAR: Επεισόδια 39.40.41.42.43.44.45.46.47.48 (3ος κύκλος). 22/05/2017

Επεισόδια 39, 40


Ο Ατές και η Χασρέτ μαλώνουν με την Μπαχάρ. Ο Ντορούκ ζητάει από τον Ατές να επιστρέψουν στην Ελβετία. Παράλληλα, η Εφσούν αναζητά τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από το σπίτι. Η Μουζαφέρ ανακοινώνει ότι αγαπάει τον
Ιλγιάς!

Τέλος, ο Ατές αποφασίζει να φύγει με την Αρζού και τον Ντορούκ και η Μπαχάρ τρέχει να τους προλάβει στο σταθμό των τρένων…
Όσο η Σουλτάν ψάχνει το σκουλαρίκι, η Εφσούν μαθαίνει ότι η αστυνομία βρήκε το πτώμα του Αϊχάν. Ταυτόχρονα η αστυνομία πηγαίνει σπίτι του Αϊχάν και μαθαίνει από τη μητέρα του για τα χρήματα, που της έδωσε ο Σαλίχ και η Σουλτάν. 

Η αστυνομία βρίσκει τον Σαλίχ και τον απειλεί. Ύστερα ρωτάνε τη Σουλτάν σχετικά με το σκουλαρίκι. Μετά από αυτό η Σουλτάν ξεφορτώνεται το σκουλαρίκι στην τουαλέτα. Όμως το βρίσκει ο υδραυλικός και η Μπεϊζά υποψιασμένη το πάει στην Χιουλγιά…

Επεισόδια 41, 42
Η Μπαχάρ λιποθυμάει στο σταθμό τρένων όταν αποχαιρετά τον Ατές και ο Μεχμέτ – Εμίρ τρέχει να τη βρει. Στο σπίτι η Χιουλγιά της επιτίθεται και η Μπαχάρ της θυμίζει τι έχει κάνει εκείνη για να προστατέψει αυτούς που αγαπάει. 

Όταν η Εφσούν την κατηγορεί για ό,τι τρομερό της συνέβη στη φυλακή, η Μπαχάρ της εξηγεί ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό και η Εφσούν αποφασίζει να βρει την αλήθεια. Όταν μαθαίνει, ποιός είναι υπεύθυνος για τα βασανιστήρια της στη φυλακή, μαζί με τη Σουλτάν σχεδιάζουν να πάρουν την εκδίκησή τους…

Η Μουζαφέρ φεύγει από το σπίτι και ζητάει από τον Ιλγιάς να την παντρευτεί, ενώ η Εφσούν πάει να βρει την Μπαχάρ να της ζητήσει συγνώμη. Όταν τη βρίσκει τη σώζει από μια μεγάλη πυρκαγιά. Όταν η Γκανιμέτ τσακώνεται με την πεθερά της και φεύγει από το γάμο, ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει μπει σπίτι της. 
ΠΗΓΗ
Ο Σεμούζ, που έχει πάει να σκάψει να βρει το θησαυρό, τη χτυπάει δυνατά για να μην τον δει και προσπαθεί να ξεφύγει. Τέλος ο Μεχμέτ – Εμίρ ενημερώνει την Μπαχάρ, ότι ο Ατές δε θα ξαναγυρίσει και πως παντρεύεται την Αρζού! 

Επεισόδια 43, 44
Η Μπαχάρ αποφασίζει να πάει στην Ελβετία να βρει τον Ατές και να του εκδηλώσει, επιτέλους, τη μεγάλη αγάπη της. Δυστυχώς όμως λογαριάζει χωρίς την Αρζού, που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πλησιάσει η Μπαχάρ τον Ατές και να μπορέσει να τον παντρευτεί η ίδια. Η κατάσταση του Μεχμέτ – Εμίρ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. 

Ο ίδιος, είναι φορές που δεν ελέγχει τον εαυτό του και δεν ξέρει τι κάνει. Μία απ’ αυτές, καταλήγει στην ταράτσα του ξενοδοχείου του, έτοιμος να πέσει. Η Φούλγια κρυφακούει τη συζήτηση της Χιουλγιά με την Εφσούν και τη Σουλτάν. Μαθαίνει την αλήθεια για τον Αρντά, και τον λόγο, που ανιψιά και θεία τον κρατάνε στο χέρι…

Η Χιουλγιά παρακαλάει τη Φούλγια να μη μιλήσει στον Μεχμέτ – Εμίρ σχετικά με ό,τι συμβαίνει στον Αρντά. Η Εφσούν εκβιάζει για άλλη μία φορά τον Αρντά και την Χιουλγιά για να τους αποσπάσει χρήματα με σκοπό να αγοράσει ένα σπίτι για τον Ιλγιάς, που πλέον έχει βρεθεί στον δρόμο. Η Μπαχάρ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να δει τον Ατές από κοντά. 

Εκείνος δεν είναι εκεί. Συναντάει όμως τον μικρό γιο του και την Αρζού, που, όλο χαρά, της δείχνει τη βέρα της. Η Μπαχάρ, φεύγει απογοητευμένη. Ο γάμος προχωράει, αλλά τότε ο Ατές μαθαίνει την αλήθεια από τον γιο του και τρέχει να προλάβει την Μπαχάρ. Είναι αργά για τους δυο τους;

Επεισόδια 45, 46
Η Μπαχάρ επιστρέφει στην Πόλη και τρέχει στο νοσοκομείο, όπου έχει διακομισθεί η Φούλγια μετά από το ατύχημα. Η Εφσούν και η Σουλτάν, είναι αυτές, που θα σώσουν τη ζωή της Φούλγια. Η Φούλγια τους ανταποδίδει το καλό, λέγοντας όλη την αλήθεια του εκβιασμού τους στον Μεχμέτ – Εμίρ. 

Η υγεία του Μεχμέτ – Εμίρ είναι ήδη βεβαρημένη και μην μπορώντας να αντέξει κι αυτό το χτύπημα, σωριάζεται επιτόπου. Θα αφήσει εκεί την τελευταία του αναπνοή; Η κατάσταση του Μεχμέτ – Εμίρ επιδεινώνεται από το μεγάλο σοκ, που του προκαλούν τα νέα που του λέει η Φούλγια. Μπορεί όταν συνέρχεται να μην θυμάται τι του είπε ακριβώς αλλά πλέον το χειρουργείο είναι μονόδρομος. 

Μεταφέρονται όλοι στην έπαυλη για να ετοιμαστούν για το μεγάλο χειρουργείο. Ο Ισμαήλ πλησιάζει όλο και περισσότερο στη λύση της δολοφονίας του Αϊχάν. Βρίσκει έναν φίλο του νεκρού, που του λέει ότι είδε τον Σάλιχ με το θύμα αλλά και πως στο φορτηγό του επέβαιναν δύο γυναίκες, οι περιγραφές των οποίων ταιριάζουν στην Εφσούν και τη Σουλτάν. 

Όταν ο Ισμαήλ ρωτάει την Εφσούν, εκείνη βρίσκει δικαιολογίες για την παρουσία τους εκεί… 

Επεισόδια 47, 48
Στη φτωχογειτονιά, η Χατσιάνε είναι κοντά στο τέλος. Καλεί τον Ιλγιάς και τη Γανιμέτ να τους πει να ενημερώσουν τη Σουλτάν και την Ζεϊνέπ ότι είναι μητέρα και κόρη. Είναι, όμως, κάτι που αρνούνται να κάνουν και οι δύο ακόμα και μετά τον θάνατο της ηλικιωμένης. Στην κηδεία καθώς συνομιλούν τους ακούει η Χανιφέ η οποία και μαθαίνει όλη την αλήθεια και η οποία αποφασίζει να εκβιάσει τη Γανιμέτ. 

Ο Ιλγιάς επιστρέφει στο σπίτι του και η Μουζαφέρ το γιορτάζει. Στην έπαυλη, ο Μεχμέτ – Εμίρ ξεκαθαρίζει την άποψή του για τον Αρντά και τη Χιούλγια κι αποφασίζει να μην τους επιτρέψει να πάνε στο νοσοκομείο. Η Χιουλγιά για να σώσει τον γιο της δίνει δύο εκατομμύρια στον Σάλιχ για τα βίντεο..

Η Σουλτάν αποκαλύπτει στη Χούλγια ότι έχει κρατήσει αντίγραφο από το βίντεο. Η Χούλγια δεν φαίνεται να έχει άλλη λύση από το να προχωρήσει σε ακραία μέτρα. Στο νοσοκομείο εμφανίζεται ο Ατές μετά από τηλεφώνημα του Μεχμέτ – Εμίρ, που του ζητάει ν’ αναλάβει την εταιρεία σε περίπτωση, που πεθάνει για να προστατέψει και την Μπαχάρ από τους υπόλοιπους. 

Η Αρζού μαθαίνει ότι ο Ατές είναι μαζί με την Μπαχάρ κι αποφασίζει να εμφανιστεί και εκείνη εκεί. Το χειρουργείο του Μεχμέτ – Εμίρ κρατάει ώρες και οι γιατροί δεν έχουν ενθαρρυντικά νέα. Άνθρωπος της Χιουλγιά απαγάγει τους Σουλτάν, Εφσούν και Σάλιχ και τους οδηγεί στο σημείο, όπου έθαψαν τον Αϊχάν με σκοπό να τους θάψει εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας