-->

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

BAHAR: Επεισόδια 29.30.31.32.33.34.35.36.37.38 (3ος κύκλος). 04/05/2017

Επεισόδιο 29 -- 30
Ο Ατές παρακολουθεί από μακριά τη συνάντηση ανάμεσα στη Χιουλγιά, την Εφσούν, τη Σουλτάν και τον Σαλίχ. 

Επεμβαίνει, αλλά δεν καταφέρνει να μάθει τίποτα. Αποφασίζει να μην το βάλει τόσο εύκολα κάτω. Θα μάθει την αλήθεια. Ο Μεχμέτ – Εμίρ, η
Μπαχάρ και η Φούλγια, σηκώνονται και φεύγουν από το αρχοντικό.
Η Μπαχάρ μαθαίνει ότι η Εφσούν ήταν αυτή, που έδωσε τη φωτογραφία του γιου τού Ατές στον Τύπο. Η Εφσούν δεν χάνει χρόνο. Παίρνει τη θεία της και την πιστωτική του Αρντά και πάνε για ψώνια. Ο Ατές αντιμετωπίζει και τον Σαλίχ. Δεν καταφέρνει τίποτα. 

Η Μπαχάρ έρχεται πιο κοντά με τον μπαμπά της. Εκείνος όμως ξαφνικά χάνει τις αισθήσεις του και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έχουν άσχημα νέα για την οικογένεια…

Η οικογένεια Αταχάν ενημερώνεται για την κατάσταση υγείας του Μεχμέτ – Εμίρ και το δίλημμά τους είναι μεγάλο. 
Η Εφσούν μαθαίνει και εκείνη την κακή είδηση και τρέχει κοντά στον Μεχμέτ – Εμίρ. Η Ζεϊνέπ, από την άλλη, δεν αντέχει τις κατηγορίες της γειτονιάς και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Τη βλέπει, όμως, ο Κεμάλ, και τρέχει να τη σώσει. 

Τη γυρίζει σώα στο σπίτι της και οργισμένος κατευθύνεται στο αρχοντικό των Αταχάν. Η Σουλτάν γυρίζει στο σπίτι του Ιλγιάς για να πάρει τα λεφτά. 
Εκεί, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Μια άσχημη έκπληξη περιμένει και τον Αρντά, επιστρέφοντας στο αρχοντικό.

Επεισόδιο 31 -- 32
Η Σουλτάν και ο Σαλίχ ανακρίνονται από την αστυνομία, μετά τη σύλληψή τους. Η Εφσούν νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει. 

Το ίδιο νιώθει και η Χιουλγιά επειδή δεν βρίσκει τον γιο της στο τηλέφωνο. Ο Αρντά, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, καταφέρνει να φτάσει στο αρχοντικό. Ο Χαϊρετίν τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

Ο Ατές παρακολουθεί από κοντά όσα συμβαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Θεωρεί ότι επιτέλους η αλήθεια θα βγει στο φως. Τελευταία στιγμή, όμως, ο Αρντά εμφανίζεται και σώζει τη Σουλτάν και τον Σαλίχ από τη φυλακή, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. 
Ο Μεχμέτ – Εμίρ, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Δεν δέχεται να κάνει τη θεραπεία, που προτείνουν οι γιατροί. Δεν μεταπείθεται, ό,τι κι αν του λένε οι κοντινοί του άνθρωποι…
Η Ζεϊνέπ, αποφασίζει να ακολουθήσει τη μητέρα της στο παζάρι για ψώνια. Μόνο που η βόλτα τους δεν θα τους βγει σε καλό. Μετά την επίθεση, που δέχονται από τη γειτονιά, εμφανίζεται ο Κεμάλ, ο οποίος κάνει μια πρόταση στην Ζεϊνέπ. 

Ο Μεχμέτ – Εμίρ, παίρνει τις δύο αγαπημένες του γυναίκες για να περάσουν μια υπέροχη μέρα μαζί, ίσως μία από τις τελευταίες της ζωής του. Στην επιστροφή, συναντάνε την Εφσούν, που έχει μάθει τα νέα και τρέχει να του συμπαρασταθεί. 
Ο Μεχμέτ – Εμίρ, όμως, δεν θέλει ούτε να τη βλέπει μπροστά του. Η Σουλτάν, βλέποντας την Εφσούν στεναχωρημένη, της προτείνει να διοργανώσουν δεξίωση για τον γάμο της, με νυφικό και με μουσική και με τους φίλους τους μαζί…
Επεισόδιο 33 -- 34
Η Εφσούν σκέφτεται πως η πρόταση της Σουλτάν είναι ωραία και δέχεται να κάνουν τη δεξίωση για να γιορτάσουν την γάμο της με τον Αρντά. 

Η Ζεϊνέπ, μαθαίνει για τον γάμο και απελπισμένη φτάνει μέχρι τον χώρο της δεξίωσης. Το ίδιο και ο Ισμαήλ, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε την αγάπη της ζωής του. 

Ο γάμος, όμως, γίνεται, παρά τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν. Στην επιστροφή στο αρχοντικό, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει το νιόπαντρο ζευγάρι και τη Χουλγιά. Και η έκπληξη αυτή έχει το όνομα… Μπαχάρ…
Η Ζεϊνέπ, απελπισμένη, ζητάει από τον Κεμάλ να την παντρευτεί, ενώ η μητέρα της ακόμα την αναζητά. 
Η Μπαχάρ αδειάζει την έπαυλη από όλα τα έπιπλα και η Χιουλγιά ανακαλύπτει ότι δεν έχουν πια καθόλου χρήματα. Ο Ισμαήλ πυροβολείται και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η Εφσούν ταράζεται όταν το μαθαίνει και τον επισκέπτεται. Ένα ζευγάρι βρίσκει στο δάσος ένα πτώμα και ειδοποιεί την αστυνομία. Ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για τον Αϊχάν…
Επεισόδιο 35 -- 36
Η μητέρα του Αϊχάν τον ψάχνει στον Σαλίχ, ο οποίος ενημερώνει τη Σουλτάν. Κι οι δύο μαζί την επισκέπτονται για να της δώσουν χρήματα. 

Όταν η Ζεϊνέπ ζητάει να συνεχίσει να δουλεύει στο ξενοδοχείο, την ενημερώνουν ότι η Χιουλγιά της απαγόρευσε την είσοδο. Εκεί τσακώνεται με την Χιουλγιά αλλά και τον Αρντά. 
ο Σουλτάν ενημερώνει την Χιουλγιά, ότι η αστυνομία βρήκε το πτώμα, του άντρα που σκότωσε ο γιος της…

Η Χουλγιά απελπισμένη αποφασίζει να φυγαδεύσει στο εξωτερικό και τα δυο της παιδιά για να τα σώσει. Ο Αρντά, πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να απολογηθεί, την ώρα που εκείνη αρραβωνιάζεται, όμως η Μουζαφέρ τον διώχνει. 
Όταν ο Αρντά και η Μουγκιέ φεύγουν, η Χιουλγιά επιστρέφει νικήτρια στην έπαυλη, ξεκινώντας νέο πόλεμο
Επεισόδιο 37 -- 38
Ο Αρντά χάνει τη Μουγκιέ στο αεροδρόμιο και έτσι χάνει και την πτήση του για Ιταλία. Η Χιουλγιά, που απειλούσε την Εφσούν, ότι θα πάει στην αστυνομία, ανησυχεί για την κόρη της. Παράλληλα, η Μουγκιέ, ζητάει από τον Μεχμέτ- Εμίρ να πάει στην έπαυλη. 

Η Μπαχάρ χωρίζει τον Ατές και η Γκανιμέτ ζητάει από τον Ιλγιάς να αδειάσει το σπίτι για να το παραχωρήσει στους νεόνυμφους…
Η Μουγκιέ απογοητευμένη, αφού κανείς δεν της λέει τι συμβαίνει, φεύγει από την έπαυλη με ένα αμάξι και την Εφσούν μαζί της. Επειδή δεν ξέρει να οδηγεί τρακάρει και το αμάξι τυλίγεται στις φλόγες! Όμως, η Εφσούν της σώζει τη ζωή. 
Όταν η Μπαχάρ την κατηγορεί, εκείνη λέει σε όλους ότι η Μπαχάρ ήξερε για τον θάνατο του Γιουσούφ! Η Μπαχάρ φεύγει από την έπαυλη και η Εφσούν ενημερώνει πρώτα την Χασρέτ και μετά τον Ατές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας