-->

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 25 26 27 28

Επεισόδιο 26
Περίληψη
Η Zeynep ψάχνει διέξοδο, τόσο για την Turna όσο και για τον Hasan!
Η ασθένεια συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Zeynep.

Ενώ όλοι χαμογελούσαν και ήταν χαρούμενοι για την ανάρρωση της Zeynep, με τα νέα που παίρνουν από το γιατρό, αρχίζουν να
αναρωτιούνται για διάφορα πράγματα.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα σε κώμα, είναι ανησυχητικά. Αναφέρθηκε ότι μπορεί να έχει κάποια μόνιμη βλάβη. Αν και δεν έχουν βγει όλα τα αποτελέσματα, πλέον η Zeynep αντιλαμβάνεται και πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός η ζωή της μπορεί να κινδυνεύει σοβαρά.

Η Zeynep δεν λέει σε κανέναν από την οικογένειά της για την κατάστασή της. Μόνο ο Sinan ξέρει τι συμβαίνει. Εκείνος συνεχίζει να έχει βαρύ φορτίο στην συνείδησή του κάθε μέρα που περνάει και όταν μαθαίνει πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα, μένει άφωνος. Πλέον, θα είναι πιο δύσκολο να ομολογήσει ότι το ήξερε πολύ καιρό, ότι η Turna δεν είχε πεθάνει τότε.

Η Cahide πνίγεται από τύψεις.
Ο πραγματικός αρχιτέκτονας αυτού του σχεδίου είναι η Cahide, η οποία παθαίνει ένα ελαφρύ έμφραγμα. Το ξεπερνάει και βγαίνει γρήγορα από το νοσοκομείο. Όμως αυτό που την ενοχλεί στην πραγματικότητα, δεν είναι η αδιαθεσία της, αλλά η αλήθεια που συνεχίζει και κρύβει από την Zeynep. Δεν μπορεί να αντέξει πλέον τις τύψεις της και χάνει εντελώς τον έλεγχό της. 

Οι πράξεις της ωθούν την Gönül να φτάσει στα όρια της υπομονής της, η οποία δεν μπορεί να κρατήσει άλλο την σιωπή της και χάνει την ψυχραιμία της, αφήνοντάς τους όλους άναυδους με τις ενέργειές της.

Η Zeynep που σκέφτεται συνεχώς ότι μπορεί να της συμβεί κάτι ανά πάσα στιγμή, αρχίζει να ψάχνει τρόπους να περνάει περισσότερο χρόνο με την Turna, για να της αφήσει καλές αναμνήσεις. Αλλά αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς η Turna συνεχίζει να μην της μιλάει.

Η Zeynep ψάχνει μια λύση για την Turna και τον Hasan.
Η Süle απολύεται από τη δουλειά της κι αυτό δημιουργεί όλο και περισσότερες εντάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον Cengiz. Κατά την διάρκεια ενός καβγά, η Süle αναφέρει τι έγινε με τον Nemzi, πράγμα που εξοργίζει τον Cengiz. 

Η Turna και ο Hasan την πληρώνουν για ακόμη μια φορά και η δυστυχία μέσα στην οποία αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν, έρχεται και πάλι στο επίκεντρο. Η Zeynep καταλαβαίνει τι συμβαίνει και αναλαμβάνει δράση. Ψάχνει έναν τρόπο να γλυτώσει τα παιδιά από αυτή τη μιζέρια. 

Αλλά αυτό που κάνει, έχει ένα εντελώς απρόσμενο τέλος. Μετά από μια σειρά ξαφνικών γεγονότων, η Zeynep και η Turna έρχονται για μια ακόμη φορά, πρόσωπο με πρόσωπο.

Περίληψη
Η Turna μπλέκει σε επικίνδυνη περιπέτεια.
Η Turna πιστεύει ότι φταίει η Zeynep που τη χώρισαν από τον αδερφό της. Είναι τόσο θυμωμένη με την Zeynep που το σκάει. Η Zeynep και η Gonul τρέχουν πίσω της αλλά δεν μπορούν να την πιάσουν. Ενώ την ψάχνουν, συμβαίνουν πολλά πράγματα στο σπίτι της Turna που τους αναστατώνουν όλους.

Τα αδέρφια χωρίζονται.
Ο Cengiz πιστεύει ότι ο Hasan δεν είναι γιος του και τυφλωμένος από τον θυμό δεν μπορεί να σκεφτεί σωστά. Θέλει να πουλήσει τον Hasan και να βγάλει χρήματα. Παρά τα λόγια και τις ικεσίες της, η Sule δεν καταφέρνει να πείσει τον Cengiz να κάνει αλλιώς.

Όταν η Turna αποφασίζει να επιστρέψει στο μόνο πρόσωπο της ζωής της που έχει αξία έρχεται αντιμέτωπη με την επίπονη αλήθεια. Καταφτάνει αυτό που φοβόταν περισσότερο. Παρά τις προσπάθειες της Turna και τα δάκρυα των δύο παιδιών, τα δύο αδέρφια χωρίζονται. Η Turna καταρρέει. Από την πλευρά της, δεν μπορεί να στηριχτεί ούτε στη βιολογική της μητέρα τη Sule, ούτε στη γυναίκα που δέχτηκε ως μητέρα, την Zeynep. Η Turna νιώνει εντελώς μόνη.

Ο Sinan μοιράζεται την αλήθεια με την Zeynep.
Μετά τις δύσκολες μέρες που πέρασε η Zeynep νοιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον Sinan τον άντρα της που της συμπαραστάθηκε στη διάρκεια όλης αυτής της δοκιμασίας. Του έχει πλήρη εμπιστοσύνη. 

Βλέποντάς τα αυτά ο Sinan νοιώθει ενοχές που έχει κρύψει την αλήθεια από την Zeynep. Τελικά υπό το βάρος της ενοχής, εξομολογείται όλη την αλήθεια στην Zeynep με εκρηκτικά αποτελέσματα ανάμεσά τους.

Μετά από όλες αυτές τις άτυχες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Turna στη νεαρή της ζωή, αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις που την ξεπερνούν. Αυτό το μικρό κορίτσι βρίσκεται στη μέση μιας σκληρής περιπέτειας. Αυτή η περιπέτεια είναι προάγγελος του αναπόφευκτου κινδύνου που πλησιάζει. 

Αυτή όμως η περιπέτεια κάνει την Turna να δώσει προσοχή στις ερωτήσεις που στριφογυρίζουν στο μυαλό της και την σπρώχνει να ανακαλύψει τις απαντήσεις. Γιατί δεν προσπάθησε η Zeynep να επικοινωνήσει μαζί της για όλο αυτό το διάστημα; Αξίζει πράγματι η Zeynep αυτή την κακία που της δείχνει η Turna; Θα ξαναπεί ποτέ η Turna τη Zeynep «μαμά»;

Περίληψη
Η Turna και η Zeynep ξαναβρίσκονται…
Ενώ η Turna και η Zeynep περνούν το χρόνο τους μαζί στο σπίτι της Gonul, η Sule ψάχνει παντού για την Turna και τον Hasan. Τελικά εισβάλλει στο σπίτι της Gonul και αφού δεν μπορεί να τους βρει εκεί, αναγκάζεται να φύγει. 

Ωστόσο η αστυνομία ψάχνει ακόμα τα παιδιά. Αν βρουν τη Zeynep μαζί με τα παιδιά η Zeynep θα φυλακιστεί για άλλη μια φορά. Πρέπει να βρει μια σταθερή λύση για την Turna και τον Hasan, αλλά μέχρι τότε πρέπει να είναι προσεκτική λόγω της δύσκολης θέσης που έχει βρεθεί. Μια νέα περιπέτεια ξεκινάει για τους τρεις τους, ενώ τα προβλήματα φαίνεται ότι τους ακολουθούν παντού.

Η ένταση μεταξύ του Cengiz και του Sinan μεγαλώνει…
Ο Cengiz είναι βέβαιος, ότι ο Sinan κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ του νέου μπαρ-εστιατόριου που έχει ανοίξει, γι’ αυτό του βάζει ένα μαχαίρι στον λαιμό και τον απειλεί. H ψυχολογία του Sinan, έχει αποδιοργανωθεί λόγω του χωρισμού με τη Zeynep. Δεν φοβάται τις θανάσιμες απειλές που δέχεται από τον Cengiz. Εκείνος όμως πιστεύει ότι έχει τρομοκρατήσει αρκετά τον Sinan και φεύγει. 

Ένα βράδυ ο Cengiz πέφτει πάνω στον Necmi και ξεσπά ανάμεσά τους καυγάς. Ο Necmi δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον Cengiz να ξεφύγει, γι’ αυτό στήνει παγίδα στο μπαρ-εστιατόριο που έχει ανοίξει ο Cengiz με αποτέλεσμα, να το κλείσει εντελώς. Ο Cengiz δεν σκέφτεται ούτε για ένα λεπτό, ότι πίσω από αυτό είναι ο Necmi και θεωρεί τον Sinan υπεύθυνο. Εισβάλλει στον χώρο εργασίας του Sinan, αλλά η ανταπόδοση είναι πολύ σκληρή. Σ’ αυτό το σημείο, ο Cengiz δεν μπορεί να δει τίποτα ξεκάθαρα λόγω του θυμού του και γεμάτος σκέψεις για εκδίκηση αρχίζει ένα νέο σχέδιο επίθεσης.

Η Cahide εξομολογείται όλη την αλήθεια στην Zeynep…
Η Cahide συνειδητοποιεί, ότι η Zeynep δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά και ο μεγαλύτερος φόβος της είναι ότι αυτή βρίσκεται μαζί με την Turna και τον Hasan. Φοβάται ότι θα συλλάβουν την Ζεynep. 

Στο τέλος δεν μπορεί να περιμένει άλλο και με την ελπίδα, ότι ίσως είναι στο σπίτι της Gonul, πηγαίνει εκεί. Όμως η Zeynep και τα παιδιά έχουν φύγει από ώρα. Η συζήτηση οδηγεί στον χωρισμό του Sinan και της Zeynep και η Gonul λέει στην Cahide, ότι πρέπει να τα εξηγήσει όλα λέγοντας την αλήθεια και ίσως να μπορέσουν να σώσουν τον γάμο τους. 

Η Cahide συμφωνεί και στέλνει μήνυμα εξηγώντας στην Zeynep, ότι αυτή ευθύνεται για το ψέμα, σχετικά με τον θάνατο της Turna και ότι δεν φταίει ο Sinan. Όταν όμως η Zeynep το μαθαίνει φεύγει από το σπίτι συντετριμμένη.

Μια νέα καταστροφή για τη Zeynep…
Η Zeynep είναι συντετριμμένη επειδή το άτομο που αγαπάει σ’ αυτή τη ζωή της είπε ψέματα. Χωρισμένη από τον Sinan και έχοντας φύγει από το σπίτι της μητέρας της, δεν έχει πού να πάει. Χωρίς βοήθεια και για να είναι κοντά στην Turna μετακομίζει στο σπίτι της Aysel. Ο Sinan που δεν θέλει να χωρίσει από την Zeynep, πηγαίνει να της μιλήσει με την ελπίδα ότι θα τον συγχωρέσει. Η Zeynep δεν έχει πρόθεση να υποχωρήσει. Ενώ ο Sinan φεύγει τελείως ανήμπορος η Zeynep επιστρέφει στο σπίτι, αγνοώντας ότι την περιμένει ένας τεράστιος κίνδυνος.
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >>>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας