-->

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

3,2 εκατομμύρια ευρώ τσεπώνουν οι Ρότσιλντ από τον Τσίπρα για να φορτώνουν εθνοκτόνα μνημόνια στους Έλληνες!

Στυγνή αφαίμαξη των Ελλήνων κατόπιν εντολών των διεθνών τοκογλύφων υλοποιεί αυτές τις μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, καταληστεύοντας τον Λαό με το τέταρτο μνημόνιο και δίνοντας τα "λύτρα" κατευθείαν στις τσέπες των σιωνιστών τοκογλύφων Ρόθτσιλντ, ενώ παράλληλα όλα τα ξένα κοράκια έχουν εξασφαλίσει τον προαλειφόμενο ως επόμενο φοροεισπράκτορα και εφαρμοστή
μνημονίων νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη.

Στο παιδί για όλα τα θελήματα του αριστεροκομμουνιστικού νεοφιλελεύθερου συστήματος Γιώργου Χουλιαράκη ανατέθηκε η κατάπτυστη επικύρωση της απόφασης για την καταβολή αμοιβής 3 εκατομμυρίων ευρώ στους σιωνιστές τοκογλύφους Ροθτσίλντ, μια υπογραφή που απέφυγε να βάλει ακόμη και ο διοικητικός του προϊστάμενος και πολύ σκληρός διαπραγματευτής του χρέους Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η απόφαση έχει ημερομηνία 2 Μαρτίου 2017 με αριθμό πρωτοκόλλου 326 αλλά αναρτήθηκε μόλις χθες 16 Μαΐου 2017 στην "διαύγεια", δηλαδή δόθηκε επίσημα στην δημοσιότητα με περισσότερο από ενάμιση μήνα καθυστέρηση.

Η αμοιβή υποτίθεται ότι αφορά την συνδρομή των Ρότσιλντ στον Τσίπρα για να αποκτήσει πρόσβαση μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές "μέσω έκδοσης κρατικών ομολόγων ωρίμανσης διάρκειας 24 μηνών κατ ελάχιστον" όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο επίσημο έγγραφο της απόφασης. 

Όμως σίγουρα θα ανοίξει την όρεξη των διεθνών τοκογλύφων για όλο και περισσότερη απομύζηση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού με περισσότερα τραπεζικά έξοδα και αμοιβές, μια γνωστή συνταγή ακόμη και από την εποχή των πρώτων δανείων του Αγώνα το 1824.

Με αυτή την εξέλιξη σηκώθηκε και το πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε το μυστηριώδες ταξίδι του Τσίπρα στις 30 Ιανουαρίου του 2017 στο Παρίσι όπου και συναντήθηκε με τους τοκογλύφους των Ρόθτσιλντ κάτω από άκρα μυστικότητα..


Το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα κάνει τον τελευταίο καιρό τις ύστατες προσπάθειες για την πλήρη φτωχοποίηση της Ελλάδος. Περίτρανα πια αποδεικνύεται η μνημονιακή συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία του ξενόδουλου Μητσοτάκη κατά της Χρυσής Αυγής που είναι η μόνη και ύστατη δύναμη διαφύλαξης της επιβίωσης των Ελλήνων στην Πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας