-->

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 22.5.2017 O EΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ

George Adalis B

Αγαπητέ Βλάντα,( Βλαντίμιρ Πούτιν ) σήμερα μια πηγή μου που έχει σχέση με το Δικαστήριο Σμύρνης και συγκεκριμένα με το 27ο Τμήμα Ποινικών Υποθέσεων, με πληροφόρησε ότι δικάστηκε ο τζιχαντιστής Αλπαρσάλν Τσελίκ, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου 2015, δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Ρώσο πιλότο του SU-24 που πριν
λίγο είχε καταρριφτεί πάνω από την Συρία.

Ο εγκληματίας Τσελίκ, που λες αγαπητέ Βλάντα,( Βλαντίμιρ Πούτιν ) έφαγε μόλις πέντε χρόνια και θα είχε βγει από την φυλακή, αλλά βλέπεις κάθεται μέσα αναγκαστικά γιατί εκκρεμούν κι άλλες κατηγορίες εναντίον του για άλλες υποθέσεις!

Μάλιστα ο Τσελίκ στο δικαστήριο απ’ ότι πληροφορήθηκα, παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε τον Ρώσο πιλότο, με την αιτιολογία ότι επί πέντε λεπτά βομβάρδιζε θέσεις Τουρκμένων στην περιοχή, κι έτσι, χρησιμοποιώντας όπλα που βρέθηκαν εντός της οικίας του Τσελίκ, τον καθάρισε άνανδρα καθώς έπεφτε με το αλεξίπτωτο, κατά παράβαση διεθνών κανόνων σε εμπόλεμη περίοδο.

Πως θα δικαιολογήσεις τώρα Βλάντα ( Βλαντίμιρ Πούτιν ) στους γονείς του νεαρού Ρώσου πιλότου, τα κολλητηλίκια σου με τον ημιπαράφρονα Ερντογάν; Τις πωλήσεις των S-400 σε έναν ημίτρελο ηγέτη; Τι θα πεις αλήθεια, ότι τους πουλάς εξελιγμένη ρωσική τεχνολογία για να καταρρίπτουν περισσότερα … ρωσικά μαχητικά;

Πέντε χρόνια Βλάντα,( Βλαντίμιρ Πούτιν ) θα έτρωγε φυλακή στην Ελλάδα, κάποιος που σκότωσε ένα ψυχρώ ένα σκυλί ή μια γάτα! Για έναν άνθρωπο που βρισκόταν μάλιστα σε αδυναμία να υπερασπίσει τον εαυτό του, θα είχε φάει ισόβια!
Βλάντα … περαστικά!!!
ΥΓ
Περαστικά και σε όσους περιμένουν ακόμα το «ξανθό γένος» που … όλο μας σώνει κι όλο μας χαντακώνει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας