-->

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

Μπρούσκο: O Σήφης κατευθείαν στη φυλακή ως ένοχο για φόνο;

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι ο Αχιλλέας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μιας και θα ξαναμπεί στο χειρουργείο για να κάνει μια ακόμα επέμβαση. 

Όλοι φοβούνται ότι σ’ αυτήν την επέμβαση θα γίνει κάποια επιπλοκή που θα του στοιχίσει τη ζωή. 

Ο Ματθαίος, ο Νεκτάριος και η
Μελίνα βρίσκονται έξω από την αίθουσα που θα γίνει η επέμβαση με την αγωνία τους να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Την ίδια στιγμή ο Σήφης έχει γυρίσει πίσω στα Χανιά και ο Πάτροκλος μαζί με τον Αλκιβιάδη βάζουν μπρος το σχέδιό τους, ώστε να καταφέρουν να τον καταστρέψουν με τον χειρότερο τρόπο! 

Πως θα το καταφέρουν αυτό; Βάσει ενός σχεδίου που θα τον στείλει κατευθείαν στη φυλακή ως ένοχο για φόνο. 

Ο Πάτροκλος πηγαίνει και σκοτώνει τον γιο του Σηφαλάκη και αυτό το γεγονός θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες τόσο στον Σήφη όσο και στην οικογένειά του εξαιτίας της παλιάς βεντέτας που είχαν.

Το όπλο που θα δολοφονηθεί ο Σηφαλάκης θα ταυτοποιηθεί και πλέον η αστυνομία αναζητά τον Σήφη για φόνο. 

Η Κωνσταντίνα εντελώς τυχαία συναντιέται με την Γεσθημανή στο δρόμο και οι δύο γυναίκες ξεκινούν να βρίζονται και πάνω στο βρίσιμο που θα ρίχνει η μία στην άλλη θα ανακαλύψουν ότι ο Χαρίδημος της κορόιδευε τόσο καιρό και τις δύο! Μπρούσκο επεισόδιο 715-716

716
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα να βρίσκεται ακόμα μέσα στην εντατική και να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Και ενώ συμβαίνουν αυτά στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας θα ασκήσει δίωξη ενάντια στον Αχιλλέα, αλλά και στο Νεκτάριο.

Πλέον η κατάσταση του Αχιλλέα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και οι γιατροί αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μία νέα επέμβαση προκαλώντας σε όλους θλίψη. Από την άλλη ο Αλκιβιάδης για ακόμα μία φορά θα καταφέρει και θα βγάλει τον Πάτροκλο λάδι από όλη αυτήν την υπόθεση και ο Πάτροκλος γλιτώνει τη σύλληψη.

Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του Νεκτάριου και θα προσφερθεί να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Διαμαντής ξεκινά να ενώνει το παζλ της επίθεσης και γίνεται άγριο θηρίο με τον Πάτροκλο όταν καταλαβαίνει ότι αυτός το έστησε. Ο Διαμαντής απειλεί να αποκληρώσει τον Πάτροκλο και θα προειδοποιήσει τον Αλκιβιάδη να μείνει μακριά από τον γιο του τον Νεκτάριο.

Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τον Ανδρέα να καταστρέψει τον Αλκιβιάδη κάνει την πρώτη του επαφή μαζί του και το σχέδιο τους πηγαίνει άριστα. Πλέον ο Ανδρέας και ο Παύλος Γιαννακάκης είναι έτοιμοι για την επόμενη φάση του σχεδίου τους στο να καταστρέψουν τον Αλκιβιάδη. Την ίδια ώρα και ο Πάτροκλος θα ενημερώσει τον Αλκιβιάδη ότι ο Σήφης Γιαννακάκης επέστρεψε στην Κρήτη και θα ετοιμάσουν μία επίθεση για εκείνον που θα του μείνει αξέχαστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας