-->

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Instanbullu Gelin - Κωνσταντινοπολίτισσα νύφη Επ.05 06 07 08 -- 22/04/2017

Επεισόδιο 5 

Περίληψη 
Η μεγάλη κίνηση της σουλτάνας Esma, ωθεί τον Faruk στα όρια του! 
Η σουλτάνα Esma κάνει μια μεγάλη κίνηση που ωθεί τον Faruk στα όρια του. 

Η Sureyya έρχεται αμέσως αντιμέτωπη με τον Faruk για τα
χαρτιά διαζυγίου που της πέταξαν στο πρόσωπο.

Αλλά αυτή η κίνηση δεν έχει το τέλος που περίμενε η κυρία Esma. Ενώ ο Faruk και η Sureyya ασχολούνται με τη σουλτάνα Esma και με τη ζωή τους στη Bursa, ο Adem έχει γαντζωθεί πάνω στην οικογένεια Boran από όλες τις απόψεις. 

Με τη φιλία που ξεκίνησε με τη Sureyya και με το δέσιμο που έχει με τον Fikret συνεχίζει να πιέζει τον καθένα τους όλο και περισσότερο. Η μητέρα του Reyan, στέκεται τώρα αμετακίνητη μπροστά στην Esma. 

Η Sureyya προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της ζωή στη Bursa και κάνει το πρώτο βήμα για να κάνει τα παλιά της όνειρα πραγματικότητα. Αρχίζουν να τα προχωρούν μαζί με την καλύτερη φίλη της την Dilara, αλλά αυτό φέρνει νέα προβλήματα στη Sureyya. 

Η Ipek συνεχίζει να αποφεύγει και να κρατιέται σε απόσταση από τον Fikret, αλλά αυτό το μυστικό αρχίζει να διαδίδεται μέσα στο αρχοντικό. Η συμβουλή που δίνει η Kiymet στην κόρη της βάζει την Ipek σε μεγαλύτερους μπελάδες. Στην μέρα των εγκαινίων στο σταθμό, ο Fikret μαθαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της νέας εταιρίας είναι ο Adem. 

Ο Faruk που ερευνούσε το ποιος είναι ο νέος ανταγωνιστής τους, μαθαίνει την απάντηση την πιο απρόσμενη στιγμή. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το μαθαίνει όταν όλοι στέκονται μπροστά του στο αρχοντικό.

Επεισόδιο 6 
Περίληψη
Νέα κρίση στην αγάπη του Faruk και της Sureyya!
Ο Adem Sezgin φτάνει στο αρχοντικό των Boran και συστήνεται. Ο άνθρωπος για τον οποίον ρωτούσε παντού ο Faruk κάθεται τώρα στην τραπεζαρία του. 

Ο Faruk δυσκολεύεται να συγκρατήσει τον θυμό του όταν μαθαίνει ότι ο Adem είναι τόσο ο καινούργιος του γείτονας όσο και νέος του επαγγελματικός ανταγωνιστής. Η ένταση ανάμεσα στον Faruk και τον Adem είναι αισθητή σε οποιονδήποτε κάθεται μαζί τους στο τραπέζι.

Αλλά αυτό που πραγματικά ο Faruk δεν γνωρίζει είναι ότι η γυναίκα που κάθεται μαζί τους, η Begun η οποία εγκαταστάθηκε πάλι πίσω στην Bursa, ήταν η παλιά αγάπη του συζύγου της κυρίας Esma μέχρις ότου εκείνη μπήκε στην μέση. 

Ενώ αυτή τη περίοδο η αγάπη ανάμεσα στη Sureyya και τον Faruk είναι για άλλη μια φορά στα πιο δυνατά της, ολόκληρο το μέλλον τους θα επηρεαστεί από τον νέο καλεσμένο. H Σουλτάνα Esma στρέφει όλη της τη προσοχή στην Ipek αφού κρυφακούει τη συζήτηση που έχει με τη μητέρα της Kiymet. 

Η ζωή της πιο πολύτιμης νύφης του αρχοντικού, της Ipek πρόκειται να αλλάξει δραματικά με την έκπληξη που της έχει ετοιμάσει η Σουλτάνα Esma.
Η πιο ευτυχισμένη μέρα της Sureyya και του Faruk μετατρέπεται σε εφιάλτη από ένα εντελώς απρόσμενο γεγονός.

Eπεισόδιο 7
Περίληψη
Η μάχη ανάμεσα στην Süreyya και την Esma αρχίζει στο αρχοντικό των Boran.
Όταν η Süreyya μιλάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η Esma ξαφνικά λιποθυμάει, πέφτει στο έδαφος και την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

Οι άντρες των Boran βλέπουν για πρώτη φορά την μητέρα τους να καταρρέει. Ο Faruk, που δεν ξέρει για τις εντάσεις ανάμεσα στην μητέρα του και την Süreyya, ανησυχεί πολύ για αυτήν την αδιαθεσία. Καθώς η Süreyya κατηγορεί τον εαυτό της για όλα όσα έγιναν και έχει τύψεις, η Esma παίζει ένα παιχνίδι, για να αποδείξει ότι δεν θα είναι εκείνη η χαμένη.

Μετά από ένα ατυχές περιστατικό ανάμεσα στον Fikret και την Ipek, αναγκάζονται να κινηθούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Από αυτό το σημείο και μετά, η Ipek, με την υποστήριξη της μητέρας της, θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της στο αρχοντικό των Boran. 

Ο Murat, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τις προσπάθειες που κάνει η Zeynep για να τον πλησιάσει, έρχεται αντιμέτωπος με μια σκηνή που δεν του αρέσει καθόλου. Για να καταλαγιάσει τον θυμό του, πηγαίνει στην αγκαλιά της Bade.

Ο Faruk που δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Adem, εξοργίζεται όταν βρίσκει εκείνον κάτω από κάθε πέτρα που σηκώνει. Όσο για τον Adem, σχεδιάζει να στριμώξει τον Faruk στην γωνία.

Επεισόδιο 8
Περίληψη
Γύρω από την οικογένεια Boran περιστρέφεται μια καταιγίδα.
Το παιχνίδι που έπαιξε ο Adem στον Faruk, έχει επίδραση σε όλους. Η αγάπη ανάμεσα στην Süreyya και τον Faruk δοκιμάζεται. 

Η Senem, που προσπαθεί να ξεχάσει το παρελθόν, έρχεται αντιμέτωπη με αυτό. Ενώ προσπαθεί να κρατήσει τα μυστικά του παρελθόντος κρυφά από την Süreyya, βρίσκεται κάτω από μια τεράστια απειλή.

Οι εντάσεις αυξάνονται στο αρχοντικό, όταν ο Fikret ανακοινώνει ότι θέλει να αγοράσει ένα σπίτι στην Ipek. Καθώς ο Faruk και ο Fikret συνεχίζουν να απομακρύνονται περισσότερο, αυτό μετατρέπεται σε ευκαιρία για τον Adem.

Ενώ η καταιγίδα συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τα μέλη της οικογένειας Boran, η Esma, χρησιμοποιώντας τις δικές της πηγές, προσπαθεί να τα κρατήσει όλα υπό έλεγχο για τους δικούς της ανθρώπους.

Όσο για την Begüm, έχει φτάσει η ώρα για να κάνει την δική της κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας