-->

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Cesur ve Güzel - ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΛΞΗ - ΕΠ. 30 31 32 33 34 -- 22/04/2017

Επεισόδιο 30

Η Σουχάν και ο Τζεσούρ για να ξεπεράσουν το σοκ του τροχαίου, περνούν λίγες ώρες σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής. 

Ο Ταχσίν, μην μπορώντας να πιστέψει ότι θα έκανε κακό στην κόρη του προκειμένου να βλάψει τον εχθρό του, παθαίνει κρίση άσθματος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. 


Ακόμα όμως και από εκεί, δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Για να αποδείξει στη Σουχάν πως ο Τζεσούρ είναι ο κακός, βάζει τον Μιτχάτ και τους άντρες του να την απαγάγουν.

Επεισόδιο 31
Ο Τζεσούρ αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Ταχσίν και αποδεικνύει στη Σουχάν πως ο πατέρας της είναι ο κακός της ιστορίας. Η Σουχάν δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος της ο πατέρας θα έφτανε στο σημείο να βάλει κάποιον να την απαγάγει, μόνο και μόνο για να ενοχοποιήσει τον Τζεσούρ. 

Η αλήθεια, όμως, γύρω από την απαγωγή αποκαλύπτεται. Η Σουχάν θέλοντας να κάνει έξαλλο τον πατέρα της, ζητά από τον Τζεσούρ να την παντρευτεί.

Επεισόδιο 32
Ο Τζεσούρ είχε προβλέψει ότι η Σουχάν θα τον παντρευτεί, και είχε φροντίσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες της άδειας γάμου. Στο μεταξύ, ο Ταχσίν βρίσκεται αντιμέτωπος με την αστυνομία, εφόσον υπάρχουν μάρτυρες που τον δειχνουν ένοχο. 

Eπιπλέον ,η σύλληψη του Μιτχάτ φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Ταχσίν αφού ο πρωτος είναι ο άνθρωπος κλειδί για το θέμα του Χασάν, αλλά και για το λαθρεμπόριο κρυστάλλων.

Επεισόδιο 33
Η Μιχριμπάν μιλά στη Τζαχιντέ για τη διαθήκη της Νουρχάν και μαθαίνει πως ο γάμος της Σουχάν σημαίνει ότι αυτομάτως αποκτά και το κτήμα των Κορλουντάγ. Έξαλλη η Τζαχιντέ, ξεκινά να ειδοποιεί όλον τον κόσμο, προκειμένου να εμποδίσει την πραγματοποίηση αυτού του γάμου. 

Η Σουχάν, όμως, έχοντας σύμμαχο τον αδελφό της, παντρεύεται με τον Τζεσούρ.O γάμος αυτός θα επιτύχει τους στόχους και των δύο.

Επεισόδιο 34
Ο Τζεσούρ βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά το θάνατο του Μιτχάτ. Τη λύση του την προσφέρει η Μιχριμπάν που δέχεται να καταθέσει υπέρ του, τιμωρώντας έτσι τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή. 

Ο Τζεσούρ και η Σουχάν περνούν μαζί την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Την αλλη μέρα, η Σουχάν θα έχει μια συνάντηση κατα την οποία θα μάθει ένα μέρος της αλήθειας και θα οδηγηθεί σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας