-->

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Cesur ve Güzel ΕΠ. 25 26 27 28 29 -- 18/04/2017

Επεισόδιο 25. Την Πρωτοχρονιά, ο Τζεσούρ επιστρέφει στο Κορλουντάγ και στη Σουχάν αποφασισμένος να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, τόσο στο σχέδιο του, όσο και στη σχέση του με την κοπέλα. 

Πάνω που ο Τζεσούρ και η Σουχάν ζουν λίγες στιγμές μαζί, τη γαλήνη τους θα διακόψει πάλι η αστυνομία.
Ο Τζεσούρ θα συλληφθεί με την κατηγορία της εξαπάτησης του δημοσίου μέσω πλαστών εγγράφων και θα οδηγηθεί στη φυλακή και δική.

Ο Τζεσούρ είναι προετοιμασμένος για τέτοια εξέλιξη και γνωρίζει πολύ καλά πώς να παλέψει την κατάσταση με τη Μπανού που θα σταθεί στο πλευρό του.

Επεισόδιο 26. Η αληθινή ταυτότητα του Τζεσούρ αποκαλύπτεται και δε διστάζει να εκδηλώσει τη δικαιολογημένη οργή του στον Ταχσίν. Μάρτυρας αυτής της σκηνής θα είναι η Σουχάν που αρνείται να πιστέψει πως έκανε κάτι τέτοιο ο ίδιος της ο πατέρας. 

Μετά την έκβαση της δίκης, ο Ταχσίν είναι φανερά εκτεθειμένος στα μάτια των παιδιών του. Η Σουχάν δεν ξέρει πια τι να πιστέψει για τον πατέρα της.

Επεισόδιο 27.O Κορχάν, θυμάται γεγονότα από το παρελθόν που είχε θαμμένα τόσα χρόνια, όπως τον θάνατο του Χασάν και για να ξεχαστεί βρίσκει παρηγοριά στο ποτό. Την κατάστασή του αυτή θα εκμεταλλευτεί η Τζαχιντέ προς το συμφέρον της. 

Ο Σαλίχ έχοντας φύγει από το σπίτι των Κορλουντάγ, μιλά στον Τζεσούρ. Ο τελευταίος θα νιώσει μπερδεμένος μετά από τις αποκαλύψεις του Σαλίχ.

Επεισόδιο 28. Ο Σαλίχ, μετά από εντολή του Ταχσίν, κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του Τζεσούρ. Το σχέδιο της δολοφονίας, όμως, δεν πάει όπως είχε σχεδιαστεί. Η Σουχάν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο του Τζεσούρ, όταν τα φρένα δεν λειτουργούν. 

Ο Ταχσίν μαθαίνοντας τι έχει συμβεί, τρελαίνεται από την αγωνία μήπως και πάθει κάτι η κόρη του. Τι θα κάνει ο Ταχσίν τώρα που μαζί με τη ζωή του εχθρού του διακυβεύεται κα η ζωή του παιδιού του;

Επεισόδιο 29. Ο Τζεσούρ λέει στη Σουχάν πως το σαμποτάζ στο αυτοκίνητο του ήταν σχέδιο του Ταχσίν και τη βάζει να του τηλεφωνήσει για να δει την αντίδρασή του. Εν τω μεταξύ, στο κτήμα των Αλεμντάρογλου, η Σιρίν βλέπει το βίντεο που άφησε δήθεν τυχαία να παίζει η Μπανού και αντιλαμβάνεται πως ο Τζεσούρ ψεύδεται στη Σουχάν. 

Ενώ, ο γάμος του Κορχάν και της Τζαχιντέ κρέμεται από μια κλωστή, μετά το επιτυχημένο σχέδιο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας