-->

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Cesur ve Güzel ΕΠ. 20 21 22 23 24 -- 18/04/2017

Επεισόδιο 20. Η Χούλια παθαίνει σοκ βλέποντας μπροστά της τον Τουράν και ενώ την απαγάγει, για να σώσει τη ζωή της αναγκάζεται να του πει ότι είναι έγκυος. 

Η εξαφάνιση της Χούλια ταράζει τη Τζαχιντέ που ψάχνει παντού για να τη βρει. Μια κοπέλα από το προσωπικό του σπιτιού λέει στη
Τζαχιντέ ότι τελευταία φορά την είχε δει με τον Τουράν.

Η Τζαχιντέ δεν έχει άλλη επιλογή πέρα από το να ζητήσει τη βοήθεια του Μπουλέντ. Παράλληλα η Χούλια, θα επιχειρήσει να πάρει τον Τουράν με το μέρος της προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το μυστικό της Τζαχιντέ.

Επεισόδιο 21. Ο Μπουλέντ προσπαθεί να στρέψει την κατάσταση προς το δικό του συμφέρον. Οι απειλές των επιχειρηματιών απ’ την Αττάλεια προς την εταιρία των Κορλουντάγ,και το ζήτημα του Τουράν, της Χούλια και της Τζαχιντέ θα του δημιουργήσουν ένα πρόσφορο έδαφος για να τον Ταχσίν να βάλει στο στόχαστρο τον Τζεσούρ και να απαλλαγεί μια και καλή από εκείνον. 

Η Σουχάν θα βρεθεί μπροστά σε μια έκπληξη η οποία θα την αναγκάσει ξανά να αμφισβητήσει και να αρχίσει να αναζητά την αλήθεια πίσω απ’ το πραγματικό πρόσωπο του Τζεσούρ Αλεμντάρογλου.

Επεισόδιο 22. Όσο η Σουχάν ανακαλύπτει την αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο του Τζεσούρ, εκείνος παλεύει για τη ζωή του η οποία μετά τον πυροβολισμό, βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο μεταξύ, η Σουχάν, χωρίς να ‘χει καταλάβει την πλεκτάνη που έχει στηθεί γύρω της, πηγαίνει στο σπίτι και εκεί μαθαίνει πως ο Τζεσούρ είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η αγωνία της για τον Τζεσούρ την κάνει να αντιληφθεί καλύτερα τα συναισθήματά της για εκείνον, τα οποία, όμως, επισκιάζονται από τα ψέματα που νιώθει πως της λέει τόσο καιρό ο Τζεσούρ.

Επεισόδιο 23. Το κόλπο της Τζαχιντέ και του Μπουλέντ, όσο καλοσχεδιασμένο και να φαίνεται, γυρίζει εναντίον τους, όταν ο Τουράν αποφασίζει να βάλει στο στόχαστρό του τον πρώτο. 

Παράλληλα, για άλλη μια φορά η Φουγκέν θα ενεργήσει σαν βόμβα στα σχέδια του Τζεσούρ, αφού ενώπιων του Ταχσίν Κορλουντάγ η ίδια κάνει λόγο για τον αγαπημένο πίνακα του πεθερού της, Μουζαφέρ Καραχασάνογλου, που βλέπει τώρα πάνω απ’ το τζάκι των Κορλουντάγ. 

Ο Ταχσίν ακούγοντας τα λόγια της Φουγκέν, ταράζεται και η γίνεται χειρότερα όταν η Σουχάν του λέει εμμέσως ότι πλέον τον αμφισβητεί.

Επεισόδιο 24. Ο Κορχάν, μετά απ’ όσα έμαθε σχετικά με τη Χούλια-Αϊσέ, επιμένει να την απολύσει, όμως, η Τζαχιντέ δεν προτίθεται να του κάνει το χατίρι. Επιστρατεύοντας ξανά την πονηριά της, η Τζαχιντέ καταφέρνει να του αλλάξει γνώμη και να κρατήσει τη γυναίκα που κυοφορεί το παιδί της στο σπίτι μαζί τους. 

Η Μπανού επίσης θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει τον Τουράν, τον Μπουλέντ, τη Τζαχιντέ και τη Χούλια. 

Στο μεταξύ, ο Τζεσούρ ανακαλύπτει τη σχέση του Μιτχάτ με τον Ταχσίν, καθώς και με τον διοικητή της αστυνομίας, τον Μεχμέτ, και την σπείρα λαθρεμπορίου κρυστάλλων που έχουν στήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας