-->

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 22 23 24

Επεισόδιο 22
Περίληψη
Θα μάθει η Zeynep ότι η Turna είναι ζωντανή; 
Η Turna είναι πολύ συγχυσμένη με την Zeynep. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα και παρά το γεγονός ότι έχει επιθυμήσει τη Zeynep, όταν τη βλέπει, δεν την πλησιάζει και θυμάται ότι η Zeynep της είχε πει να
συνεχίσει τη ζωή της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Zeynep, που είχε πει στην Turna ότι θα μετακόμιζε κάπου μακριά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και να στέκεται μπροστά της, αλλά παρ’ όλα αυτά, δεν έψαξε ποτέ για την Turna, ούτε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. 
Επεισόδιο 22
Το μικρό κορίτσι, χωρίς να το προσέξει κανείς, απομακρύνεται πληγωμένο.
Το παρελθόν εξακολουθεί να στοιχειώνει τη Zeynep.

Η Zeynep που πιστεύει ότι η Turna έχει πεθάνει, δεν μπορεί να την ξεχάσει. Για να καταπραΰνει λίγο τον πόνο της, συνεχίζει τις προσπάθειες να υιοθετήσει ένα άλλο παιδί, όμως αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. 

Το γεγονός ότι κάποιοι εργαζόμενοι στο κέντρο υιοθεσιών έχουν μάθει για την υπόθεση απαγωγής παιδιού στο παρελθόν της Zeynep, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Zeynep αρχίζει να έχει κάποιες περίεργες υποψίες. Μπορεί η Zeynep να είναι έγκυος;

Η Gonul τείνει χέρι βοηθείας προς την Turna.

Η Gonul, που έχει μάθει ότι η Turna είναι ζωντανή, συνεχίζει να ακολουθεί τα ίχνη της. Βρίσκει το σπίτι όπου μένει το μικρό κορίτσι και βλέπει με τα ίδια της τα μάτια τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζει. Ωστόσο, δεν μπορεί να βρει έναν τρόπο να τη πλησιάσει και δεν ξέρει τι να της πει, όμως προσπαθεί να τη βοηθήσει κρυφά. Η Turna μπερδεύεται πολύ όταν αρχίζει να δέχεται βοήθεια από ένα άγνωστο πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ, η Dur είναι πλέον βέβαιη ότι ο Ali είναι ερωτευμένος με τη Zeynep. Κλαίει και είναι ταραγμένη, όμως στα γενέθλια της, για να γιορτάσει, σκοπεύει να προχωρήσει με μια νέα απόφαση. Θα βγει εντελώς από την καταθλιπτική της κατάσταση και δεν θα διστάσει να κάνει μια κίνηση που θα αφήσει άφωνους τους πάντες γύρω της.

Η Cahide σκέφτεται ένα σχέδιο για να απαλλαγεί από τη Sule και τον Cengiz.
Μετά τον καυγά της Sule και του Cengiz με το αφεντικό τους, είναι πλέον και οι δύο άνεργοι και μια πολύ δύσκολη περίοδος περιμένει το ζευγάρι. Εν τω μεταξύ, η Cahide ψάχνει κάποιο τρόπο για να απαλλαγεί από αυτούς τους δυο μια και καλή. 

Γνωρίζοντας τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή, θα τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν. Έχει επιτέλους την ευκαιρία να στείλει την Turna και την οικογένεια της μακριά από την Κωνσταντινούπολη κι έτσι να αποφύγει κάθε πιθανότητα μιας συνάντησης με τη Zeynep.

Καθώς η Zeynep συνεχίζει να βασανίζεται σχετικά με την Turna, η τελευταία αρχίζει να πιστεύει ότι ο μυστικός βοηθός της είναι τελικά η Zeynep και η καρδιά της μαλακώνει κάπως. 

Μόλις τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά, αμέσως η σκέψη της πηγαίνει στη Zeynep και θέλει να την πλησιάσει, όμως θα την δει σε τέτοια κατάσταση που όλος ο κόσμος θα καταρρεύσει γύρω της. Όσο για τη Zeynep, είναι πλέον πολύ πιθανό να μάθει ότι η Turna είναι ζωντανή.

Επεισόδιο 23
Περίληψη
Θα πιαστούν ο Sinan και η Cahide;
Η Zeynep μπαίνει μέσα την στιγμή που ο Sinan και η Cahide μιλάνε για την Turna. Ωστόσο, ενώ η Zeynep είναι καχύποπτη μετά από αυτά που ακούει μπαίνοντας, αντιδρούν και οι δυο τους με τέτοιο έξυπνο τρόπο, που την καθησυχάζουν. 

Παρ' όλα αυτά, ο Sinan δεν θέλει να συνεχίσει να λέει ψέματα στην Zeynep, αλλά η Cahide είναι αποφασισμένη να τον πείσει να κρατήσει κλειστό το στόμα του.
Όταν η Turna βλέπει την Zeynep με την Zelis, πληγώνεται και η μόνη της παρηγοριά είναι να συνεχίσει να είναι η μεγάλη αδερφή του Hasan. 

Όταν η Sule και ο Cengiz επιστρέφουν στο σπίτι με καλή διάθεση, η Turna δεν καταλαβαίνει το γιατί είναι τόσο χαρούμενοι, μέχρι που μαθαίνει ότι η Sule θα ξεκινήσει να τραγουδάει. Αν και η Gonul μίλησε με τον Sinan για την Turna και περιμένει από αυτόν να μιλήσει με την Zeynep, νιώθει και η ίδια πολύ άβολα, αλλά αποφασίζει να περιμένει. Όμως συγχρόνως, συνεχίζει να βοηθάει την Turna.

Η Gonul στέκεται μπροστά στην Turna
Μόλις φεύγουν η Sule και ο Cengiz, η Turna μένει πίσω συντετριμμένη, για ακόμη μια φορά. Η Gonul και πάλι την πλησιάζει για να την βοηθήσει κρυφά, όμως την στιγμή που ετοιμαζόταν να φύγει, σφίγγεται η καρδιά της, βλέποντας την Turna σ' αυτήν την κατάσταση.

Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε για την Gonul κι έτσι εμφανίζεται μπροστά της. Η Turna και η θεία Sakar (Gonul) ξανασμίγουν.

Η Zeynep καταφέρνει να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Zelis. Ωστόσο, στο διάστημα αυτό, η ξαφνική εξαφάνιση της Gonul και οι μυστηριώδεις πράξεις της, την κάνουν καχύποπτη.

Ενώ η Sule και ο Cengiz προσπαθούν να συνηθίσουν την καινούρια τους ζωή, που είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που είχαν στο μπαρ, ο Haydar, το αφεντικό της Sule, συνεχίζει να τους παρακολουθεί και ειδικά τον Cengiz, καθώς, απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να κόψει τις παλιές του συνήθειες.

Ενώ κάποιοι μπαίνουν σιγά-σιγά στην ζωή της Gamze, η Duru αισθάνεται δυστυχισμένη, η οποία κοντεύει να χάσει εντελώς τον έλεγχό της, αφότου ο Ali αρνήθηκε την πρότασή της να την παντρευτεί και τσακώθηκε μαζί του.

Ο Sinan δεν μπορεί να βγάλει απ' το μυαλό του την Zeynep, που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει γύρω της. Έχει πέσει σε δίλημμα και έτσι τελικά παίρνει την απόφαση να είναι ειλικρινής με την σύζυγό του και να μιλήσει με την Zeynep.

Ωστόσο, ο Sinan δεν θα καταφέρει να της πει την αλήθεια, επειδή λαμβάνουν πολύ άσχημα νέα, που σοκάρουν όλη την οικογένεια. Μετά από όλα όσα συμβαίνουν, όλοι θα τα βάλουν με τον Ali κι έτσι η Zeynep και πάλι, δεν μαθαίνει την αλήθεια για την Turna.

Η Zeynep πλησιάζει την αλήθεια.
Τελικά η Zeynep ακούει άλλη μια μυστική συζήτηση της Gonul και τώρα είναι πια σίγουρη ότι κάτι της κρύβει και αποφασίζει να την ακολουθήσει κρυφά. Όταν βλέπει το μέρος που πάει η Gonul, θα βιώσει την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Θα μάθει άραγε, η Zeynep την αλήθεια, πριν της την πει ο Sinan ή κάποιος άλλος;

Επεισόδιο 24
Περίληψη
Η Zeynep πέφτει σε κώμα και περνά 1 ½ χρόνος. Τι έχει συμβεί στο διάστημα αυτό;
Η νέα ζωή της Turna χωρίς την Zeynep.
H Zeynep πιστεύοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ξυπνήσει, απομακρύνθηκε από την Turna για να μην την αναστατώσει και έτσι, για άλλη μια φορά, η Turna ζει με την Sule και τον Cengiz. 

Όλο αυτό το διάστημα, μόνη της, τι έκανε για να τα βγάλει πέρα με αυτούς τους δυο ανίκανους ανθρώπους; Μέχρι τώρα η Zeynep αφιέρωσε τη ζωή της στην Turna και η καρδιά της δεν άνοιγε για κανέναν άλλο. Πώς κατέληξε η Zeynep να παντρευτεί τον αστυνομικό επιθεωρητή Sinan;

Τι έσπρωξε τον Ali στη Duru;
Ο Ali που ήταν τόσο πολύ ερωτευμένος με την Zeynep και δεν είχε μάτια για κανέναν άλλο γύρω του, κάνει σχέση με την Duru. Αυτή η σχέση φαινόταν αδύνατη από την αρχή, πώς λοιπόν ο Ali πείστηκε να προχωρήσει; Ο Cengiz και η Sule κέρδιζαν τα προς τα ζην δουλεύοντας σε μπαρ. Ωστόσο όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη της Sule, της ήταν αδύνατον να συνεχίσει την εργασία. 

Ο Cengiz αναγκάστηκε να πάει να δουλέψει. Όλο αυτόν τον καιρό που τον συντηρούσε η Sule, συνήθισε στο εύκολο χρήμα και έτσι δεν του ήταν δύσκολο να στραφεί στη σκοτεινή πλευρά για να βγάλει λεφτά. Οι καταστάσεις που παρασύρονται όλοι επηρεάζουν τη μοίρα τους, συμπεριλαμβανομένης και της Turna. Αλλά πώς; 

Ποιος έπεισε την Zeynep ότι η Turna έχει πεθάνει;
Μετά από τόσο καιρό, η Turna είναι αναστατωμένη που η Zeynep δεν τηλεφώνησε ποτέ για να δει τι κάνει. Γι’ αυτό και την έβγαλε από τη ζωή της. 

Η Zeynep που έχει αρχίσει μια καινούργια ζωή πιστεύοντας ότι η Turna έχει πεθάνει, στέκεται τώρα μπροστά της πρόσωπο με πρόσωπο. Πώς επινοήθηκε ένα τέτοιο ψέμα; Ποιος έκρυψε όλο αυτόν τον καιρό από την Zeynep αυτό το ψέμα και πώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας