-->

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας Επεισόδια 01 εως 05 -- 18/04/2017


Στο Μακεδονία tv και στον ANT1 Κύπρου.

Επεισόδιο 01
Η ‘Αννα Λάουρα, η ‘Αννα Λουσία και η ‘Αννα Λετίσια, είναι τρίδυμες και προορισμένες να ζήσουν χωριστά μετά το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο των γονιών τους. 

Τα χρόνια περνούν και η ‘Αννα Λουσία ζει χωριστά από τις αδερφές της εξαιτίας του
ατυχήματος. Συμπτωματικά συναντά τον Σαντιάγο, το σύζυγο της αδερφής της ‘Αννα Λετίσια ο οποίος έχει αμνησία, και ίσως είναι η αρχή ενός νέου έρωτα.

Επεισόδιο 02

Όταν η ‘Αννα Λουσία συναντάει τον Σαντιάγο στη γιορτή του χωριού, εκνευρίζεται με την επιμονή του ότι είναι η αγάπη της ζωής του και η γυναίκα που ονειρεύεται κάθε βράδυ, ενώ διαβάζει στο χέρι του ότι είναι παντρεμένος. 

Στο μεταξύ, η Σολεδάδ ανησυχεί με τον εφιάλτη της ‘Αννα Λουσία και ξέρει ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της ειδικά τώρα που εμφανίστηκε ο Σαντιάγο.

Επεισόδιο 03

Η Τσάνα πιέζει τη Σολεδάδ να πει την αλήθεια για το παρελθόν της και να την αφήσει να της διαβάσει το χέρι, αλλά εκείνη φοβάται την αποκάλυψη του μυστικού της.

Ο Ορλάντο εξομολογείται στην ‘Αννα Λουσία ότι είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά του λέει ανοιχτά ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση. 

Ο Ραμίρο ακούει τον Μαριάνο και την Ερνεστίνα να λένε ότι η ‘Αννα Λουσία ζει, και αποφασίζει να την αναζητήσει.

Επεισόδιο 04

Τα Τρία πρόσωπα της Άννας Επεισόδιο 4. Η ‘Αννα Λουσία είναι ενθουσιασμένη που θα πάει στη Σάντα Σεσίλια, αλλά η Σολεδάδ δεν την αφήνει και εκτός αυτού την αποκαλεί Σοφία. 

Για να δικαιολογηθεί, η Σολεδάδ αποφασίζει να της πει την τραγική ιστορία για το θάνατο ενός κοριτσιού που γνώρισε στη Σάντα Σεσίλια, αλλά φαίνεται ότι κάτι της κρύβει. 

Στο μεταξύ, η ‘Αννα Λάουρα αισθάνεται μπερδεμένη λόγω της επιστροφής του Ραμίρο στο Μεξικό.

Επεισόδιο 5 στο Μακεδονία tv και στον ANT1 Κύπρου.

Επεισόδιο 05

Ο Ραμίρο θυμάται όταν ανακάλυψε ότι η Τζίνα η αρραβωνιαστικιά του είχε μπει στη φυλακή και την εγκατέλειψε λίγο πριν το γάμο τους. 

Η ‘Αννα Λουσία επιμένει να πάει στη Σάντα Σεσίλια με τη σχολή χορού και παίρνει την άδεια της Σολεδάδ. Η ‘Αννα Λετίσια κατηγορεί τον θείο της Μαριάνο ότι ευνοεί τον Ινιάκι. 

Ο Ραμίρο παρακολουθεί την παράσταση που συμμετέχει η ‘Αννα Λουσία. ‘Αραγε θα την ανακαλύψει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας