-->

Σας αρεσει η δουλεια που κανουμε στην ιστοσελίδα μας ?

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Poyraz Karayel - ΕΠ. 74 -- 06/03/2017 - 3η σεζόν

Επεισόδιο 74

Περίληψη
Θα μπορέσει ο Çinar να εξοντώσει τον Poyraz και την Ayşegül;

Ο Poyraz ανακάλυψε ότι το όνομα που έψαχναν είναι η Nevra. Αυτό τώρα σημαίνει, σύμφωνα μ' αυτόν, ότι δεν χρειάζεται να δουλεύει πλέον ως
μυστικός πράκτορας και παραιτείται.

Η Ayşegül, ο Poyraz και ο Sinan κάνουν το βήμα προς την καινούρια τους ζωή. Όμως η αλήθεια που μαθαίνει ο Ìsa σχετικά με τον Taşkafa, θα επηρεάσει επίσης τις ζωές των Poyraz . 

Όταν ακόμα και ο Poyraz δεν μπορέσει να ηρεμήσει την οργή του Ìsa, ο Ιsa κάνει ένα λάθος που επιστροφή του θα είναι δύσκολη.

Η Eda τελευταία στιγμή κατάφερε να απαγάγει τον Kerem. Όλοι κυνηγάνε τον Kerem, ο οποίος θα δώσει μια πληροφορία στην απαγωγέα του Eda, που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή της.

Ο Çinar που έγινε μάρτυρας της προδοσία της Ayşegül, καταρρακώνεται. Η Nevra επαναφέρει τον διαλυμένο Çinar και εξασφαλίζει την διοχέτευση του θυμού του σε αυτούς που τον αξίζουν. 

Για να εκδικηθεί για αυτήν την προδοσία, ο Çinar παίρνει την απόφαση και κάνει το πρώτο βήμα για να εξοντώσει τον Hikmet, τον υποτιθέμενο Poyraz, και την Ayşegül. Ο Poyraz και η Ayşegül δεν έχουν ιδέα για τον κίνδυνο που τους πλησιάζει.


Καντε Μια εγγραφη και αποκτηστε ευκολα paysafecard Πορτοφόλι

Καντε ΜΙΑ Δωρεα στο κανάλι μας.
Με paysafecard απο το περίπτερο της γειτονιάς.
Και στείλτε το pin της καρτας στο μαιλ
info105.8@gmail.com

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας